neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Akšurh ne, sam iskreno..naredim vse da bi ve vedela kdo sem, ki redno spremljate forum, ne pa da to izve nekdo ki vsake toliko uleti gor in e preveri izve na tak način..brezveze.. in kot bjonde vse takoj na veliko pišete kako ste ugotovile kdo in kaj.. Jap, malo sem pa res blond oz. siva...samo če ne želiš, da bi vedele, potem pač počakaj in nam povej takrat, ko boš prepričana, da bi rada delila. Sicer je tako mnenje že dooolgo časa in to sem tudi napisala vsem skrivnim nosečkam. In vsaka, ki se vsaj malo spozna na comp čarovnije, lahko ugotovi kako to narediš, brez naših napotkov. Drgač pa tko: res ti želim lepo nosečnost, ker jaz sem uživala v vsaki svoji nosečnosti. Takoj bi bila še enkrat srečka nosečka, samo če bi mi leta, živci, pa še kaj bi se našlo, to dovoljevalo. Aja, pa še tole: jaz ponavadi zlivam tule gor vse, brez da bi razmišljala, kdo vse nas bere. Jaz osebno res nimam časa brskat po tujih življenjih in mi je hecna misel, da se komu to ljubi. Npr. da bi brskala po netu kje bi zasledila koga znanega. Ha, le kje imam pa čas. Zdajle, ko mali spi, Ančka dela domačo nalogo, Sara na RD, jaz pa hop na cukr, kofe, knjiga.. boli me kita, kaj kdo počne. Bodi lepo!
|