metuljcek321
|
Hey, pupe ... mala in ati sta pri babi & dediju na delovnem obisku, jaz pa bizi - šla v šoping - mala ima nove čevlje & škorenjce - Deichmann ... pa smo pripravljeni za nekaj časa: zimska, thanks za info o gležnarjih, zaenkrat sem na stand-by-u, ker sem šla danes nabavljat. Pa ulala, ODLIČNO za tak šoping - d best, ej, kar mal so se mi sline pocedile, moram priznat. Za Anjo bi tud jaz rada kakšne trenerkice kupila - bolj tople - ideas? Sem bla danes v BC, pa nisem nič dobila - imam še bone za porabit, pa se nikakor ne morem spomnit, kaj bi ji nabavila. Super krasne bunde imajo za punce (res so mi ble všeč), ampak jih ima dost, tko da bz ... do igrač mi ni, ker jih ima čist zadost, tko da bom še mal razmisnla, kaj naj. Imate kakšno idejo mogoče? Sem glih danes mojo in njeno omaro uštimala & dala noter topla jesensko-zimska oblačila, zdaj smo pa ready for snow Dio mio, sem tolk enih puloverčkov/jopic/bund/hlač najdla, da sem čist paf - mam za 10 let za oblečt, ma, da res. Razmišljam, da bi se s prispevkom prijavila na mednarodno konferenco - rabim en nov izziv ... čas imam do 30. 10. - me mika (rabim pa tud brco v rit - ) nova nosečka - čestitam iz srca, I truly wish I had the same news ... naj bo nosečnost prijetna in mirna. inigo, to sta pa res hitr uredila Predvidevam, da je bil tud tvoj ZA razvezo, sicer bi se reči ful zapletle in podaljšale. Sta se tud o delitvi premoženja zmenila? A preživnino mu bojo kar preko trajnika trgal al kako sta domenjena? 250 zveni ok, ker vem, da se je kolegica matrala za 150 evrov, da je osivela ko miška - grozne stvari, res grozne in depresivne. Kako sta se pa zmenila za Brina? Maš ti skrbništvo, on pa ga videva? Se je strinjal? Pogumna si, le z dvignjeno glavo dalje, naj vama bo z Brinom lepo! Vidim, da si polna energije in zagona, tko se dela, te občudujem. bolančki - ste kaj bolje? Mislim na vas.