Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...uživajte zdaj vsi skupaj...
...joj nisam vedla da bom imala takšen občutek...ful sem vesela ko kupujeva za bebika
spet spim v dnevni, ker mojega še vedno kuha vročina, pa ne bom reskirala da kaj dobim. Tako da sva spet ločena, on kraljuje v spalnici, jaz pa v dnevni. Važno da bebika počaka toliko, da se moj nazaj sestavi.
,..me je kar mal stisnl,...pa včetrtek mam ginekologijno bom spet kregana aaaaa,..sej bo kmal bolj,..
izkoristi očetovski dopust! Fora je, da ima pogodbo samo do sredine decembra, za naprej pa vse visi v zraku. In sedaj ne veva ali naj dopust koristi pred koncem pogodbe ali kasneje, če mu seveda podaljšajo? Bojiva se, da mu ne bi podaljšali tudi zato, ker ga pač 14 dni ne bi bilo v službi, po drugi strani pa če mu je ne, bo pa itak potem doma plus ostane mu še očetovski, da ga lahko koristi morebiti v novi službi. Ma kar nekaj vse tole...prav živčno me dela
Ne res, kar popiz. bi. Človek ne more niti brezskrbno ućiti prve dni nove družinice
Saj mogoče me dajejo hormoni in vidim vse črno, pa bo kasneje vse ok. UPAM! Ampak vseeno me je strah, da bom prve dni čisto sama, ker nimam res nobenega, ki bi mi pomagal, ker so vsi po službah...edino moja "bolana" tašča, ki bi jo nekdo moral držat na vajetih! No potem me je pa moj "razveselil" še z novico, da če bom slučajno šla rodit medtem ko bo on na šihtu, da se lahko zgodi, da ne bom mogel priti pred koncem službe, ker večinoma nima nobenega da bi ga zamenjal, ker je sam v službi
A sploh obstaja?
take stvari so vedno težke, ker ne veš kako in kaj bi bilo najboljše. Sploh ker je sam v taki situaciji kar težko. Mogoče res nasvet Noveberke ni slab in naj se pogovori, kaj nameravajo. Odkrit pogovor je včasih še najboljši. Včasih enostavno nočemo vprašati, ker se bojimo negativnega odgovora, ampak je boljše vedeti, pa čeprav je slabo, kot pa tavati v temi, ugibati in delati neke prazne plane brez osnove. Poleg tega, če mu ne mislijo podaljšat in da to ve že prej, ima več možnosti najti kaj drugega oz. prej začeti iskati službo. Tako da naj se kar pogumno pogovori.