Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

TUDI DANES PIKAPOKE ZA GAJO.
. Cd-je, ki smo jih poslali v Lj so se izgubili, bomo jutri poslali nove, tako z mojimi posnetki kot s posnetki eeg-ja. V soboto so ji naredili ct glave, kjer so ugotovili, da se nabira kalcij v sprednjem delu možganovine
. Terapijo ima ful močno, tako da smo jo morali v soboto in nedeljo delno hraniti po sondi, ker se sploh ni zbudila. Napadi pa so se vrstili non stop. V ponedeljek napadov ni bilo v času ko sem bila jaz pri njej, je pa res bila ves čas budna. V 80% so napadi v spanju. Včeraj so se spet vrstili, danes pa je brez. Ne vem, ne vem. Cd z CT so tudi danes poslali v Lj v presojo. Upam, da bo do konec tedna kaj bolj jasno. Ker ta nevednost me ubija.
. Pa da kdo ne bi mislil, da se je ji tako mimgrede posrečilo, sem jo še potem parkrat prosila in ga skoz dobila - za to se splača živeti
.