3jeMi
|
oj... sem vas prebrala.........majku mila... najprej... koš in za vse bolančke in poškodovančke za pridnost, delavnost... spanje... še vedno ena misteriozna stvar... včasih celo noč bp, časih pa kr neki... vrtčevski sklad... mi nimamo, imamo pa... zbiranje praznih kartuš za printerje (pišuka populis, sem se zdele spomnila, da si enkrat imela nekaj zame, sem pa tudt ) in novoletni sejem, kjer se kupuje po načelu, daj kulkr češ... naša babi je lani tam pustila 20, midva pa 10... kar se mi zdi, čisto OK... aja, metuljček je spraševala za kombinezon... jaz mu bom kupila dvodelnega, zaenkrat bo pa verjetno v uporabi še lanski "pajac"... smo probali in mu je še vedno malo prevelik ... sem pa danes jezna na moja dva deca... bljak... najprej mali zjutraj, ker je očka šel prej od doma, je takoj našel eno malenkost in začel tulit, sem rabila 10 minut, da sem na njega spravila čevlje (mimgrede so šli 3x dol in jasno nazaj gor), jopico in anorak... drekec mali, sem ga 2x čez rit in mi sploh ni žal... prideva ven, naju dedi čaka, mulc pa plato obrne in se začne obnašat kot, da ni nič... oz. Lej, dedi kolk sem jaz bogi... mulc... potem pa še dec in njegova mati oz. njihova familija... joj, raj ne rečem nič... šparam za zvečer, ker mu jih bom par napela... ... danes pa ne bom igrala po njegovem načelu: Ti se s svojimi zmeni, jaz se bom pa s svojim.... **** pa tako načelo, če na koncu vedno moji rešujejo tvoje... duck off... na, pa še un hudič s krvavca je kle... res, kje se je ta baba najdla... aja, žabe... ne še... delam tako kot inigo... ko gremo tako za ornk ven, podložene hlače, drugače za vrtec pa dokolenke oz. čezkolenke in debelejšo trenirkico... aja, spodi pa še zmeri plenico... včasih se spomni pa reče, da gre na kahlo, naredi lužico... za kakat pa točno ve, da ga, pa ne pusti plenice dol dat... ... a sem še kej hotla... ma, ja zihr, samo sem tolk ne vem čist dobr kaj... sam sm...
|