|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
19.10.2010 22:17:51   
Tincy90
Ti ninkicauser posted image , iz kje si že rekla da si?user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
19.10.2010 22:18:45   
ninkica
Iz nm-ja

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
19.10.2010 22:20:01   
Tincy90
Ma to se je treba pol enkrat dobit pa se srečat pa tko dalje pa tko dalje.user posted image če si za seveda.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
20.10.2010 9:03:39   
tix
Dobro jutro, dete še spi user posted image

Ponoči je bilo pa kar malo grozljivo pomoje sem ene 5x vstala, dodo skoz ven pljuval, pa na joški v minuti zaspal...pa čez urco dve ponovi vajo...no upam, da ga bo kmal miniluser posted image user posted image

jst sem stara 20 let pa sem gospa in poročena sem že 1leto in 1 mesec in to je danes

user posted image user posted image jaz sem stara 22 pa sem tudi že eno lepo poročena. Jaz sem se 100% pravilno odločila, saj je kakšen malo postrani gledal, pa kaj naj jaz čakam če drugi niso dosti zreli user posted image

Ker je ta user posted image tako priden, bi takoj še enega imela pa ker sem mela v user posted image mal probleme, me kar skrbi kako bo. Upam, da se drugo leto opogumimuser posted image

Bolj čudno vreme imamo v naših koncih.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
20.10.2010 9:11:05   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: tix

Ponoči je bilo pa kar malo grozljivo pomoje sem ene 5x vstala, dodo skoz ven pljuval, pa na joški v minuti zaspal...pa čez urco dve ponovi vajo...no upam, da ga bo kmal miniluser posted image user posted image

Zanimivo, pri nas je bla tud čudna noč, sm se tud ene 5-6x ustala.user posted image user posted image pr nas pa hoče sm mal mlekca d popije pol pa dudo naprej in je dobr. Najhujš je blo proti jutru k se mi je dvakrat zbudila v razmiku ene ure.user posted image

user posted image user posted image jaz sem stara 22 pa sem tudi že eno lepo poročena. Jaz sem se 100% pravilno odločila, saj je kakšen malo postrani gledal, pa kaj naj jaz čakam če drugi niso dosti zreli user posted image

To se čist strinjam, tud mene so gledal eni postran kr sm najprej sploh zanosila pr 18. Sm js zase vem d sm bla dost zrela in odgovorna d sm se spustila v materinstvo tko mlada. Sm lih zadnjič računala kok bo to fajn k bo tamala stara 20 let, bom js mela 39.user posted image user posted image

Ker je ta user posted image tako priden, bi takoj še enega imela pa ker sem mela v user posted image mal probleme, me kar skrbi kako bo. Upam, da se drugo leto opogumimuser posted image

Držim pesti d bo naslednja nosečnost bp in da dobič lih tko pridnega otroka kot ga že maš.user posted image

Bolj čudno vreme imamo v naših koncih.

Pr nas je tud bolj kislo, upam da bomo šle lahko useen mal vn s pikico.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
20.10.2010 9:11:54   
Tincy90
Pa seveda guten morgen moje lepe mamice in souser posted image .user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
20.10.2010 10:04:03   
BARBY_2007
Dobro jutro še z moje strani...tudi pri nas je vreme bolj kislo..ampak jst sem vseen happy ker sem ravno prišla od zdravnika in je z našo pikico vse v redu user posted image ...čez 4 tedne pa spet nazaj na 3D in komaj čakam user posted image  drugače pa naj tud jast povem da sem že eno eno leto in en mesec poročena in je to blo točno včeraj user posted image ...je pa res lepši občutek ko rečeš "moj mož"

lep dan še naprej user posted image

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
20.10.2010 13:39:03   
Tincy90
Barby kam boš pa šla na 3D? Js bi šla tud to ful rada, sm mi je mal drago...user posted image zdj sva se z mojim že neki menila pa sva rekla d ne bova šla, sm mene ma d bi šla, ma ga bom probala prepričat.user posted image

Tkole...pikapoka spi, je zaspala že u vozu zunej, je tko lepo frišn zrak in smo mele glih srečo d sva prej pršle pred blok predn bi naju dž kje dobiu.user posted image no eno mamico z vozom pa je džek dobiu, je kr šprint užgala.user posted image k da je iz cukra, sj ni spet tko fajn padalo.user posted image

Dans bo pa filana paprika za jest, mi ne diši kej prevečuser posted image , bom mogla kej druzga pošnofat u hladilniku.user posted image

(odgovor članu BARBY_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
20.10.2010 14:02:46   
BARBY_2007
tincy jst grem k svojem ginekologu dr. Mlinariču v Zagorju..cena pa je 70€..res je mal velik kr mal iskoriščajo tole ampak sem šla tud pri prvem in mi je ful lepo naredu in sem bla zadovoljna...moja svakinjna je šla v Litiji res da je plačala tam 50€ ampak je čist nezadovoljna kako ji je naredila, ker je vse zelo nerazločno tko da vseen dam rajši mal več pa vem da bo ok.
Kosilo je fertik, lazanja že čaka, mali je že lačen tko da pejmo...Pa dober tek user posted image

MOJ MALI SONČEK SE JE RODIL 26.2.2007 :))
SONČICA PA 6.2.2011 :))

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
20.10.2010 19:55:43   
Tincy90
Hm hm hm...user posted image (moje razmišlanje)
A katera ve kje se kej delajo 3D-ji? Sm pa iz Dolenjske in do Ljubljane bi še šla pa okolica. Al pa Celje mi tud ne bi biu problem...upam d ne bo moj protestirov, ma če že ga bom že prepričala.user posted image user posted image

Evo tamala panča, js morm pa po tleh še pomit pol pa relaksiranje.user posted image

(odgovor članu BARBY_2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
20.10.2010 21:15:05   
Tincy90
Zdj sm se pa na našo eglerio spomnla...se doug ni oglasla. Upam, da je vse ok.user posted image user posted image

Evo js sm pomila po tleh zdj pa sm še uživancija.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
20.10.2010 21:16:55   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
Aninchy a si sama skuhala špinačko al od hippa???Jaz sem začela dodajat samo riževo kašico,ki se meša z vodo in pa tisto,ki se meša z mojim mlekom.

Ma jst sm mu za prvič dala kr od hippa... sm bla mau preveč lena in se mi ni dal delat, pol bi pa on sam dve žličke pojeduuser posted image Mah, sm dala tist euro, pa je blouser posted image Drugač sm pa jst tud začela z riževo kašico od Milupe, ki se meša z vodo, tiste k so z mlekom mi je tok brezveze, k morš u bistvu dve stvari delatuser posted image

Tinči - ooooo, a poročila se bosta?? Ja, lepoooo!user posted image

Aja, tix in tincy - mi smo tud dones slabo spali.... ampak zarad mal zamašenega noskauser posted image

barbi - user posted image user posted image user posted image za pregled! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90
Dans bo pa filana paprika za jest, mi ne diši kej preveč , bom mogla kej druzga pošnofat u hladilniku.

user posted image user posted image user posted image OMG jst bi jo pa vsak drug dan jedla!!!user posted image user posted image

3D - u Celju, kolkar jst vem, ni.... je pa v SG in sem slišala same pohvale!! Stane 50€, ampak če se ne vidi dobro oz. je user posted image čudno obrnjen ti dajo nov datum - brezplačno... BAJE!!

egleria
- je pa verjetno za knjigami....user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 20.10.2010 21:17:40 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
20.10.2010 21:48:47   
naja7
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
Aninchy a si sama skuhala špinačko al od hippa???Jaz sem začela dodajat samo riževo kašico,ki se meša z vodo in pa tisto,ki se meša z mojim mlekom.

Ma jst sm mu za prvič dala kr od hippa... sm bla mau preveč lena in se mi ni dal delat, pol bi pa on sam dve žličke pojeduuser posted image Mah, sm dala tist euro, pa je blouser posted image Drugač sm pa jst tud začela z riževo kašico od Milupe, ki se meša z vodo, tiste k so z mlekom mi je tok brezveze, k morš u bistvu dve stvari delatuser posted image

jst sem si pa to že zaj pripravla, naredla v model za ledene kocke in potem samo odtalim in pripravim do konca...
Mi je pa danes P rekla,da bova prej šle na gosto kot pri 4( ker se konkretno redi in ji mleko ni dovolj) men to sploh ne odgovarja oziroma se mi zdi da bi bilo pred 4 mesci mav prezgodi! kdaj ste vi začele??? imava pa pri 11 tednih 6480g 66cm in 42 OGuser posted image user posted image user posted image

jeeeeeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js bi tut, ampak si mojmu niti omenit ne upam, ker ga njegova mati dol pobije, da to je samo strošek, da ona se že nebi in podobne.... Imam namreč taščouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image na kvadrat.

Aja, tix in tincy - mi smo tud dones slabo spali.... ampak zarad mal zamašenega noskauser posted image

Mi že cel teden na noč vstajamo po 6x, kar nismo nikoli do sedaj, ne vem kaj je to, kaj jo daje....

user posted image user posted image user posted image OMG jst bi jo pa vsak drug dan jedla!!!user posted image user posted image

3D - u Celju, kolkar jst vem, ni.... je pa v SG in sem slišala same pohvale!! Stane 50€, ampak če se ne vidi dobro oz. je user posted image čudno obrnjen ti dajo nov datum - brezplačno... BAJE!!

Baje, da delajo dobre ja... Jaz sem bila na NS v Domžalah pri Meglič Petri in če nebi zamrdala in zamudila ugodnega tedna za 3D bi tudi šla k njej, ker mi je bila zakon... Vse razložila vse pokazala nardila slikce in mi jih še na CD zapekla....

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
20.10.2010 22:25:17   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Ja upam, če si ne bo moj kej premislu.user posted image user posted image moja starša nista poročena in sm zmer mtko **** d se bomo pa medve skup poročile pa mi ona prbije d še noben ptič ni crknu na koruzi.user posted image user posted image user posted image

Huh, pr nas smo na sreči mimo z zamašenim noskom in kašljem tko da, ko nima nekih svojih muh al pa nvem ne delujejo nanjo neke nadnaravne sileuser posted image , spimo ok, mi ni panike se ustat 1x al pa 2x na noč kr je itak velik razmik umes d se lahk naspim.

Dans bo pa filana paprika za jest, mi ne diši kej preveč , bom mogla kej druzga pošnofat u hladilniku.

Am pr nas jo pa zdj tašča že tri tedne vsak teden 1x nardi in not ne paše mi to za jest pa če mi nvem kaj nardiš.user posted image nosečnost pa te muhe.user posted image

SG? Mislš kot Slovenj Gradec??user posted image k ni to tam gor nekje?user posted image to je delčččč.user posted image ja pa dej ta baje stran pa se pozanimi, če se lahko, da je res tko.user posted image da ne bi pol kr za đabe tko delč rinla.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
20.10.2010 22:29:34   
Tincy90
Naja ti pa maš babnco madona.user posted image ja lepo d je tko ješča.user posted image js sm moji prvič ponudla GH pri 5.mescih + nekaj dni.user posted image se je pa tud moja fajn lepo redila pr men sm mi ni P nikol rekla d bi ji zto dala prej GH. Zanimivo.user posted image

Mah, pust ti taščo, tašče so itak poune useh muh.user posted image ti boš živela z njenim sinom ne pa z njo zto delejta kar vama paše, razen, če nimaš maminega sinkota.user posted image js sm na začetku (k je pršla tamala) misnla d je moj mal tak pa sm se HB zmotila.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
20.10.2010 22:30:34   
Tincy90
Eglerči , če se učiš pol pa velik sreče pri izpitih.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
20.10.2010 22:45:27   
Aninchy
SG? Mislš kot Slovenj Gradec??user posted image k ni to tam gor nekje?user posted image to je delčččč.user posted image ja pa dej ta baje stran pa se pozanimi, če se lahko, da je res tko.user posted image da ne bi pol kr za đabe tko delč rinla.user posted image

am..... ija, to sm misla..... sej vem, da si ti "s tam dol", ampak pač sam za to opcijo sm jst vedla... iz SVOJIH izkušenj ne vem, so pa na forumu debatirale ful o tem (letošnjo pomlad) user posted image mogoče so informacije že mal zastarele??? Nič si ne upam trdit, sej zato sm pa napisala BAJEuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
21.10.2010 8:40:32   
tix
Dobro juto!!

Jao, pišete tako da se komaj znajdem user posted image

3D - spet bajeuser posted image je dobro v ljubljana Dravlje, sama nisem bila, vem pa da dela tam samoplačniško tudi moja (dobra) G iz Kranja

spanje
- tole pa ni več ničemur podobno, možno torej zaradi zamašenega nosa, samo dvomim ko poje pa nazaj zaspi, samo se mi ne da na dve uri vstajat, sem se že čisto odvadila

poroka
- na srečo imam takega, ki ne posluša preveč svojih tastarih in si je poroko želel na začetko celo bolj kot jaz user posted image

Pa lep dan danes gre z vremenom na boljše

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
21.10.2010 9:21:28   
Tincy90
Oj oj!

Mislm fak no, dans ponoč je blo pa groznoo, obupno!user posted image user posted image tamala je zaspala okol osmih in je lepo spala, pol pa okol polnoči kr naenkrat se ona dvigne iz postlce in ni hotla več ležat.user posted image z mojim sva jo probavala na usak način uspavat, sva misnla d je kej zarad zobkov sva ji namazala dlesn s Calgelom pa tud to ni biu očitno vzrok. Ona bi se kr neki igrala pa na rokah bla. Tok je bla sitna in zaspana, ampak ne ona noče spat, na konc smo šli spat ob ene dveh.user posted image mislm fak no, nvem kaj je zdj to zadnje dve noči. Sfukana sm do amena.user posted image user posted image user posted image

Upam, da ne bo dežja dans kr bi šla rada vn vn vn, d se mal zbistrim.user posted image

Mah sj za ta 3D bom se mogla še itak točno pozanimat tko da hvala za use informacije.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
21.10.2010 10:49:53   
Aninchy
No, evo, sam zate danes zuni sooonček!!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
21.10.2010 11:51:02   
Tincy90
user posted image user posted image ja Ninč,  Bog se me je smilu,user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
21.10.2010 17:44:52   
egleria
hellou čvekice!!

tincy vidim da si me pogrešala user posted image user posted image user posted image mamo pestro zadnje čase in sem nenaspana user posted image danes ponoči je pa mali še vročino fasal in nismo spali nič. zdej se pa skos po men obeša in bom vsak čas znorela.. glava me pa tud boli za znoret..

vidim da ste se pogovarjale o imenih.. meni tista Taj, Naj ipd niso všeč. razen Maj.. ker se vse podobno sliši in pol ko gre kak vrtec mimo sam poslušam: Taj pridi sem, Naj pojdi tja.. user posted image drugače če ti je pa všeč pa go for it user posted image midva sva imela v ožjem izboru še Tilen, Maj, Svit.. za punčko pa Zoja, Anaja, Julia, Tiana...

3D: raje kaj kupim otročku za tisti denar.. če si pa zelo želite pa pojdite.. user posted image otročka boste v vsakem primeru spoznale.. še več: lahko ga boste pestovale, božale, ljubkovale itd ko se rodi user posted image

aninchy: glede kašic ki se mešajo z vodo: kupuj samo tiste žitne, ker tiste ki majo dodano sadje so polne sladkorja..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
21.10.2010 18:11:57   
Tincy90
Egleria da mojmu povem kar si mi napisala glede 3D se bo on tkoj strinjov.user posted image kar je po eni strani tud res, sm nvem no, men so ful lepe slikce te 3D, sm k zdj razmišljam ne bo fer do Alise kr pr njej pa ne bo pol takih slikic, ne bo jih mela v albumu, js pa pr nobeni stvari ne mislm delat razlik med njima.user posted image tko da bo najbrž potem k r ostalo pri tem d na žalost ne bo nič s tem. No, pa sj me bo hmal minil tole sm pozabt morm na to.user posted image

Ajoj, bogi Patrik mali.user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi. Ej ej punce tiste k ste kje okrog al pa blizu Celja vam moram neki povedat...mogoče se zgodi d prletimo kr tko mal za hec u tist konc pa bi se pol lahk kej srečale, kaj pravte? Sm to js še čist tko, js sm mojmu zadnič neki govorila o tem d sta pač dve (Aninchy pa egleria sm za vaju vemuser posted image ) ful fajn mladi mamici tm bliz d če bi mela mal izleta pa bi se pelala mal gor kukr na izletek pol pa še čist tko "po naključju"user posted image se z vami srečam še. In pazte to, ni reku ne, tko da obstaja upanje d se kdaj pa vidmo.user posted image user posted image upam d bo to še letos.user posted image to sm se še zdj spomnla.user posted image

Hmm, ka pa če bi našle neko mesto d bi se vse lahk kje dobile? Tko mlade mamice pa to.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
21.10.2010 18:12:37   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy vidim da si me pogrešala user posted image user posted image user posted image

Veš da.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
21.10.2010 18:39:46   
naja7

Ajoj, bogi Patrik mali.user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čim prej pozdravi. Ej ej punce tiste k ste kje okrog al pa blizu Celja vam moram neki povedat...mogoče se zgodi d prletimo kr tko mal za hec u tist konc pa bi se pol lahk kej srečale, kaj pravte? Sm to js še čist tko, js sm mojmu zadnič neki govorila o tem d sta pač dve (Aninchy pa egleria sm za vaju vemuser posted image ) ful fajn mladi mamici tm bliz d če bi mela mal izleta pa bi se pelala mal gor kukr na izletek pol pa še čist tko "po naključju"user posted image se z vami srečam še. In pazte to, ni reku ne, tko da obstaja upanje d se kdaj pa vidmo.user posted image user posted image upam d bo to še letos.user posted image to sm se še zdj spomnla.user posted image

Hmm, ka pa če bi našle neko mesto d bi se vse lahk kje dobile? Tko mlade mamice pa to.user posted image

Jaz sem iz koroškega konca, MalaNeli tudi sva v okolici SG, tako,da če boste na tem koncu povejte...
Jaz drugače izpita za avto še nimam, ker sem pač jazuser posted image user posted image user posted image user posted image in se mi ga ni dal do konca narest, ko sem ga pa v Lj delala je pa avtošola v likvidacijo šla, tako da spet čakam, kdaj me bo pičl da ga grem narest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Zanositev
SpetGaja

Koliko časa ste potrebovale za zanositev?

1-6 mesecev (68%)

6-12 mesecev (8%)

1-2 leti (8%)

dlje od 2 let (16%)

Število vseh glasov: 223

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!