|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
21.10.2010 18:56:09   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

Jaz sem iz koroškega konca, MalaNeli tudi sva v okolici SG, tako,da če boste na tem koncu povejte...
Jaz drugače izpita za avto še nimam, ker sem pač jazuser posted image user posted image user posted image user posted image in se mi ga ni dal do konca narest, ko sem ga pa v Lj delala je pa avtošola v likvidacijo šla, tako da spet čakam, kdaj me bo pičl da ga grem narest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image nč hudga, js mam pa izpit za okras.user posted image ma pr nas je tko k mava sm en avto tko da, da bi kam šla ko je recimo on v službi ne morem kr ni avta (dela pa po cel dneve) in zto posledično hodva povsod skupi, kar mi pa čist paše.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
21.10.2010 20:25:56   
egleria
brez skrbi.. jaz tudi še nimam izpita za avto. sem ga delala v nosečnosti in vmes mela nesrečo, pavzo in na dan ko bi mogla met izpitno sem rodila.. potem pa po še eni pavzi sem mela 4 izpitne pa nisem naredila user posted image no zdej sem pa šla pisat teorijo v torek spet in sem naredila. zdej se morem pa spet na naslednjo izpitno prijavit.. sem antitalent za avto kaj moreš user posted image

tincy jaz sem za.. ti samo povej datum pa uro user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
21.10.2010 20:45:54   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy jaz sem za.. ti samo povej datum pa uro user posted image

Bom povedala, ko bomo kej bližje z mojim tej ideji.user posted image pa čestitke za teorijo!user posted image user posted image js sm CPP-je tko u izi nardila k sm mela "ponesreč" isto polo na mizi k sm predn sm "zares" pisala pr enmu čist smešnmu človeku mela isto polo tud potem za zres pisat.user posted image republiški so pa bli hudičevi, ampak men je ratalo d sm lahko sosedo uprašala dve vprašanji pa me niso dobil.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
21.10.2010 21:26:26   
ninkica
Čeeeeeer
Kako ste pridne s pisanjemuser posted image
Jst se kar en usedem za računalnik se mi enostavno ne dauser posted image Smo kar uzunaj zato,ker lovimo zadnje sončne žarke.
GH-jst ji dajem od Milupe žitno kašicomki nse meša z vodo in ničesar drugega razen čaja in prekuhane vode.Sem pa učeri kupila od Hippa v milerju k vsebuje še neke probiotike pa ji bom probala dat ko porabm to od Milupe.

izpit jst sem vse naredila s 100% znanjem tud ene napake ni blo na testih in izpitno sem naredila v prvičuser posted image

Jutri imam še namen kuhinjo zribat,to se prav vse omarce notri,...user posted image

Tinchy lahko bi se zmenle za kak kofeuser posted image

Lep večer,babureuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
21.10.2010 22:51:00   
Tincy90
Drage moje js grem za dans...me tko svinjsko glava boli in sm šla na hitrco mal se relaksirat u bano pa ni kej dost pomagalo, sm mogla spet tablet uzet.user posted image nč, gre tud moj laptop ajat.user posted image

Lahko in mirno noč, upam da bo pr nas kej bolš kt dans ponoč.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
22.10.2010 8:54:13   
tix
Dobro jutro

Zadnje čase sem k zombi user posted image sem spet mogla ene 100x vstati, upam, da je res zaradi kakšnega smrkla, ker to pomeni, da bo potem boljše user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
22.10.2010 10:06:53   
Tincy90
Gooood morning!user posted image

Evo pr nas je bla končno ok noč, sm se vsaj kej naspala, čeprov sm se mogla ene parkrat vstat in dat flašo, pa nč zato sm d je dete sito.user posted image pri nas se že kaže sonček in komiiiiiii čakam d grem vn na mrzu zrak k se s sončkom obsijan.user posted image mi prov paše, mi da neko energijo.user posted image

Tok zaenkrat.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
22.10.2010 10:26:50   
egleria
tincy kaj pa če bi ti svoji deklici probala dat ponoči čaj ali vodo za pit? ker meni je P rekla da pri 9m že otročki ne potrebujejo več nočnega hranjenja da je to zgolj navada ker jim je tak luštno. če ji boš začela dajat pa vodo ponoči bo pa ugotovila da se tudi zbujat ne splača več.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
22.10.2010 10:30:08   
Tincy90
Hm, bom probala dat vodo. Kr tud če ji dam čaj se mi zbuja. Sm mi pa res ni jasno zakaj.user posted image sj predn gre spat dobi nasitn obrok plus dobi še flašo mleka, ker se ne dojimo več in ji ga čez dan ne dajem. Jo bom probala na to finto z vodo zdj spelat. Sm kako vodo ji pa že lahko dam? Mora bit še zmer prekuhana al ji lahko kupm u plastenki? Hvala za nasvet.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
22.10.2010 11:39:59   
egleria
če ti piješ vodo iz pipe ji lahko že kr to ponudiš. ene že od četrtega meseca dalje ne prekuhavajo več. je pa bolj zdrava iz pipe kot v plastenkah..
tincy kaj če pa probaš postopoma. ne vem sicer kolikokrat se ti zbudi ampak prvič ji daš vodo, če se še enkrat zbudi ji daš mleko, naslednjič spet vodo itd. mogoče si bo tak lažje prišla gor in se bo pač takrat ko dobi mleko bolj najedla (več spila) in bo dlje zdržala.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
22.10.2010 12:02:19   
Aninchy
aninchy: glede kašic ki se mešajo z vodo: kupuj samo tiste žitne, ker tiste ki majo dodano sadje so polne sladkorja..

Ja, sej mam samo riževo, eno kao mlečno in eno z banano,res... mu pa vedno neki zraven dodajam, da ni tok "pusto" user posted image

pa ko smo že ravno pri hrani.... naš NI ravno ljubitelj zelenjave - razen korenčka.... povejte mi kake vsaj približno OKUSNE kombinacije sadje-zelenjava.... tak ko npr. korenček/jabolko, to vem da paše... ostalo pa nwm...? Aja, pa naredila sm zelenjavno juho za njega (pač kuhano zelenjavo in čiist tini tajni soli), pa mu jo bom dala kr kot "prilogo" h krompirju, ker sm mu ga včeri dala kao sam za probat, pa je tok prav vrisku zravn, da sm mu pol kr celo porcijo zdevala! Trebušček je meu že čist napet, on bi pa še kr jedu user posted image ma se vid, da smo vsi taki "krompirjevci" user posted image

3D - ne vem, če veš, tinči, ampak v SG prineseš zraven USB ključ in ti snemajo trebuh, tak da imaš potem pol urni video otročka + slikce user posted image pa v LJ je "baje" tud tak... no, ena mi je razlagala, da je mela...
Pejt mal poguglat, vse na netu piše...user posted image

No, jst sm se ful odločala, ampak sem (tak ko egleria pravi) ugotovila, da je boljše, če ta dnar za kej bolj "koristnega" namenimuser posted image če maš pa kej "viška" pol pa dejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image js sm ZA srečanje! user posted image ne vem pa za ostale....

izpit - mam - sm vse u prvim trofla, matr sm se smejala onim, ki so ble skos odlične, pa so te teste padale ko domine user posted image user posted image user posted image user posted image

avto - mam pa učasih user posted image ma bi se dal zment...user posted image

tinči - ne se tok s tabletim šopat, boš še odvisna ratala!user posted image rajš mal manj za kompjutrom bod, pa bo glava kuj boljš user posted image Pa ne me prevč resn vzet, sej nam paše ko si tleuser posted image

za zbujanje pa ne vem, ker mi še kr dobro spimo.... (poudarek na KR!) user posted image tak enkrat do dvakrat na noč se zbudi za hranjenje... ampak jst vrjamem, da je lačen..... če bo pa kaj bolj pogosto, pol pa itak ne more bit lačen, če že čez dan je na 3 ali 4 ure...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
22.10.2010 12:09:30   
Tincy90
Thank you, thank you, thank you.user posted image bom probala use kar si mi svetovala, bom poročala kako se bo obneslo.

Evo, medve sva že dale čez sprehodek, tamala je takoj zaspala u vozu k angelček.user posted image brrr, zuni je mraz ampak tko prijetnoooo k je sonce, ful dobr.user posted image
Ma vam moram še pokazat mojo pikolino:

user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
22.10.2010 12:33:25   
egleria
iii kk je luštna.. tincy sej če ne bo delavalo se ne preveč sekirat, pač rabi še čas.. sam vztrajna pa moreš bit da te ne bo že zdej začela okol prsta sukat user posted image

aninchy potem pa kombiniraj s krompirjem kar gre.. jaz sem mu pa povsod mogla devat zraven cvetačo ker je sladka in mu je bla všeč. zdej je pa nor na rezance user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
22.10.2010 13:51:59   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

ma se vid, da smo vsi taki "krompirjevci" user posted image

Tud mi trije (js, moj pa tamala) smo nori na krompir. user posted image user posted image

3D - ne vem, če veš, tinči, ampak v SG prineseš zraven USB ključ in ti snemajo trebuh, tak da imaš potem pol urni video otročka + slikce user posted image pa v LJ je "baje" tud tak... no, ena mi je razlagala, da je mela...
Pejt mal poguglat, vse na netu piše...user posted image

No, jst sm se ful odločala, ampak sem (tak ko egleria pravi) ugotovila, da je boljše, če ta dnar za kej bolj "koristnega" namenimuser posted image če maš pa kej "viška" pol pa dejuser posted image

Ma je vse to res in eno in drugo, ampak sm se že odločla d ne bom šla, kr kot sm že rekla pr tamali nism šla in ne bi blo fer, da v drugo bi pa šla.user posted image

izpit - mam - sm vse u prvim trofla, matr sm se smejala onim, ki so ble skos odlične, pa so te teste padale ko domine user posted image user posted image user posted image user posted image

To je pa zmer tko!user posted image user posted image

tinči - ne se tok s tabletim šopat, boš še odvisna ratala!user posted image rajš mal manj za kompjutrom bod, pa bo glava kuj boljš user posted image Pa ne me prevč resn vzet, sej nam paše ko si tleuser posted image

Ma sj sm res preveč za compom, ma se bom pobolšala da bom manj.user posted image sm je težko, če si ferbc.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
22.10.2010 13:54:50   
Tincy90

iii kk je luštna.. tincy sej če ne bo delavalo se ne preveč sekirat, pač rabi še čas.. sam vztrajna pa moreš bit da te ne bo že zdej začela okol prsta sukat user posted image

Anede?user posted image moj mali cukr.user posted image ma bom bla vztrajna kr bom tud seb korist nardila.user posted image user posted image

aninchy potem pa kombiniraj s krompirjem kar gre.. jaz sem mu pa povsod mogla devat zraven cvetačo ker je sladka in mu je bla všeč. zdej je pa nor na rezance user posted image

Naša je pa nora na juhico iz krompirja, cvetače, korenčka pa mal paradajzka za barvo. Drgač pa ona mora itak tud tisto jest kar mi jemo, ker ne more skoz to d bi sm gledala.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
23.10.2010 13:04:59   
Tincy90
Dan!

No pa je vikend, obožujm sobote pa nedelje, pa nvem zakaj kr sm itak tud med tednom skoz doma.user posted image s tamalo sva že dale sprehodek čez, zdj lepo spi, js se morm pa spravt v čistilno akcijo po stanovanju. Za danes si bom pa kr pico prvoščla pa jo spacala. Njamaa!user posted image

Nč pupe, fajn bodte pa se še tipkamo. Čaučii.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
23.10.2010 22:24:48   
egleria
čer!

mi smo bli pri tašči pa potem v šopingu.. smo mogli mal hladilnik napolnit. zdej me pa glava boli user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
23.10.2010 22:36:45   
Tincy90
Waaa, šoping egleria js bi tuuuud!user posted image user posted image js sm pa ne zmatrana, ampak sfukana. Sm še u postlo se vržem.

Nočko.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
24.10.2010 9:14:38   
egleria
tincy sej ni bil nek hud šoping. sam hrano smo nabavljali user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
24.10.2010 10:31:04   
Tincy90

tincy sej ni bil nek hud šoping. sam hrano smo nabavljali user posted image

Tud hrana je dobra, super.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
24.10.2010 14:43:33   
ninkica
Dan
Jooooj mene se nekaj prehlad lotevauser posted image in upam,da bo ostalo na blagi obliki.
Jaz sem imela cel vikend čistilno akcijo in pekla sem piškotke,da nam naredim malce zalogeuser posted image (pečem vse doma)user posted image

Jaz sem pospravla od kosila,mož sestavlja stolček za hranjenje in Leja pridno sodeluje.

Če se bo zjasnilo bomo šli ven še na popoldanski sprehodekuser posted image

Lep preostanek nedelje vam želimuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
25.10.2010 8:57:45   
tix
ro jutro :-) Kr en dež user posted image Dete še spi, jaz moram pa še malo stanovanje spraviti v red od vikenda user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
25.10.2010 10:47:00   
ninkica
Juuutroouser posted image

Leja pančka ,jaz sem vse zlikala in še mal moram pospravt.user posted image
Smo se zbudile ob 8ihuser posted image Zdej se pa ubadam z zimskimi vrečami,moram eno kupt pa se še odločava z možem.
Sem šla samo v voziček neki zmert pa je tko peklensko mrzlo,danes sprehod odpadeuser posted image

Kaj bote kuhale?Jaz bom juho(jo mam še od včeraj),krompir -še ne vem v kaki obliki in solato

lpuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
25.10.2010 12:10:28   
Tincy90
Ola!

Res je mrzlo, sm tud js hotla s tamalo vn, sm ne bo nč kr je brrrrrrr uzun. Bo očitno res snegc.user posted image ga že komi čakam.user posted image
Ej tix a ti nočš, da te dodam na seznam? K mi je mal že bedno k skoz neki težim pa to...upam, da ti ne sikam preveč.user posted image

Kaj bomo pa mi dans delal? Nč posebnga, prali, kuhali, igrali pa norčije zganjali itak.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
25.10.2010 12:46:45   
tix
Tincy90 - ma, enkrat pozabim, enkrat se mi ne da user posted image   kva že zbiramo - 22let, jakob 29.6.2010

Midva sva bila mal zuni pod marelo, pa sva kmalu nazaj prišla, bo treba počasi sestaviti kosilo

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

izbira imena
nataly33

prosim za pomoč pri izbiri fantovskega imena.hvala

Matej (62%)

Marcel (38%)

Število vseh glasov: 120

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!