|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
28.10.2010 21:14:36   
črticaa
oooo
bejbe nisem vedla da še obstajamo user posted image user posted image user posted image sem nas 1x iskala pa nisem najdla forumauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
28.10.2010 21:24:54   
Tincy90
Naja, upam da bo tašča čim prej spregledala in vidla d si ok punca in da se nima onakej vmešavat v vajino življenje, kar se tiče vajinih odločitev! Če me pa kej razpizdi je pa to d se nekdo tam vtika kamor mu ni treba! Ne rečm, naj pove svoje mnenje ne pa da ga pol še usiljuje. Moja mtka je taka sm jo zdj znam lepo ustavt in ji povedat d ne bo nobenga komandirala razen sebe lahko pa mojga fotra kolkr se ji bo pustu.user posted image

Jaaaa, črtica me že skoz obstajamo sm ve punce se kr nekam zgubite.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu črticaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
29.10.2010 8:09:28   
tix
dobro jutro, mamica že pridno na računalniku, otroci pa še spijo user posted image A je katero pred uvajanjem GH patronažna obiskala, jaz jo bom še poklicala.

malaNeli - ČESTITKE user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
29.10.2010 8:38:10   
Zvezdici
Jutro!

Pa seveda vas nisem pozabila!
Samo, ker sva same, mi gre malo več energije in zvečer samo še padem v posteljo user posted image .

Jaa res bi bla rada na seznamčku, bom probala bit bolj pridna!
Tija (26.03.2010) 21 let

Mi pa mala sledi iz vsake sobe v drugo. Pravi mali magnetekuser posted image .

Lep bušek tinchy! user posted image
Jaz tuudi bi, hehehe.

Mala neli - čestiitke! user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
29.10.2010 10:12:17   
Aninchy
MalaNeli - ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinčula - user posted image user posted image user posted image a tak bauži je ži pr 16.tednih??? OMG, jst sm to že pozablaaaa!!user posted image Sm pričakvala eno rahlo bunkicouser posted image no, drgač je pa lepi lepi user posted image

črticaa - welcome back to life! user posted image user posted image

tix - mene ni nič klicala, jst je pa tudi nisem, ker itak so mi v posvetovalnici vse razložl, treba je pa itak poslušat čim MANJ različnih, ker ti vsak drugače pove in pojma ne veš, kok bi res naredu - tak da moj predlog: delaj po SVOJEM občutku!user posted image

Zvezdici - magnetek user posted image user posted image user posted image jst po eni strani komi čakam, da bo naš tudi plazu za mano, ampak se kr križam k vem, da bom kr okol z metlo hodla, da ne bo kakih "smeti" s tal pobiruuser posted image user posted image user posted image user posted image - ma sej, mal jih pa more user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
29.10.2010 10:27:02   
egleria
naja super da je tvoj taščo postavil na svoje mesto user posted image user posted image user posted image
tix mene je obiskala - sem jo pa mogla sama klicat. ampak kot je rekla aninchy je najbolš delat po občutkuuser posted image
zvezdici verjamem da ti zmanjka energije. jaz sem tudi veliko sama in odkar se mali plazi sem fuul utrujena na koncu dneva.. in tvoj bivši se je že kaj popravil?
aninchy uživaj raje dokler še lahko, ker potem ko se bo plazu pa se ti na noge obešal ne boš mogla ne naprej in ne nazaj. pa meni še odpira vse predale pa ven meče stvari itd user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
29.10.2010 10:50:38   
lenčy
No da se še tukaj oglasim...↲
Tinčy tebe sm pa v sredo vidla v dm ampak nisem imela časa,se mi je mudilo. Naj še tle pojamram,da aleks hodi spat ob 23h in to po groznem jokanju,da ga ni za umirit. Nimam pojma,kaj bi blo,tak je samo zvečer. Pa tudi kobaca še ne,ker sploh noče bit na trebuščku. Js bi ga pa tko rada vidla kobacat. Tudi zobkov še nismo dočakali. ↲
Punce lepo se imejte! Če bo čas,se še oglasim. Je aleks tako zahteven,da se moram ves čas z njim ukvarjat.

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
29.10.2010 16:31:52   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: tix

dobro jutro, mamica že pridno na računalniku, otroci pa še spijo user posted image A je katero pred uvajanjem GH patronažna obiskala, jaz jo bom še poklicala.

Tko kot so ti že druge povedale, najbolš je po svojmu občutku delat. Js sm svojo sicer poklicala, ampak je pol kr poazbila pridt k men.user posted image tko da sm se sama znašla in začela postopoma vsako stvar posebej uvajat.user posted image vem sm za jagode, da so alergene, za druge stvari pa ne vem, aja no zato ji jagod še nism dala, bomo počakal do naslednga poletja.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.10.2010 16:32:52   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Samo, ker sva same, mi gre malo več energije in zvečer samo še padem v posteljo user posted image .

To pa itak štekamo.user posted image

Jaa res bi bla rada na seznamčku, bom probala bit bolj pridna!
Tija (26.03.2010) 21 let

Mi pa mala sledi iz vsake sobe v drugo. Pravi mali magnetekuser posted image .

Lep bušek tinchy! user posted image
Jaz tuudi bi, hehehe.

Hvala.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
29.10.2010 16:35:07   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

tinčula - user posted image user posted image user posted image a tak bauži je ži pr 16.tednih??? OMG, jst sm to že pozablaaaa!!user posted image Sm pričakvala eno rahlo bunkicouser posted image no, drgač je pa lepi lepi user posted image

Jaaa, sploh če si drugorodka.user posted image user posted image pa tud že od samih malih nogic nism bla med suhljatimi tko da je to zdj še bol očitno.user posted image

črticaa - welcome back to life! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Zvezdici - magnetek user posted image user posted image user posted image jst po eni strani komi čakam, da bo naš tudi plazu za mano, ampak se kr križam k vem, da bom kr okol z metlo hodla, da ne bo kakih "smeti" s tal pobiruuser posted image user posted image user posted image user posted image - ma sej, mal jih pa more user posted image user posted image

Hahaha, smeti s tal pobirov.user posted image user posted image user posted image kake ti mečš Ninč.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
29.10.2010 16:36:15   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

No da se še tukaj oglasim...↲
Tinčy tebe sm pa v sredo vidla v dm ampak nisem imela časa,se mi je mudilo.

Grrr, ti ti smotka.user posted image drugič me pa le pocukej al pa karkol, da se spoznamo pa da bo pol tud kaka kafa padla.user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.10.2010 16:40:57   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009), (PDP: 24.9.2010 - user posted image )
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7 - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 7           user posted image - 1 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 29.10.2010 16:42:25 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.10.2010 16:45:25   
Tincy90
Playgirl je po mojm tud že rodila ne...user posted image no upam d se čim prej oglas, da vidmo kaj ma.user posted image

dans je biu spet luštn dan, smo spet prevozičkal celo Mirno.user posted image joj uh, letos me čaka okrogla obletnica.user posted image ka sm že stara.user posted image kok hitr čas leti k maš enkrat otroka.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.10.2010 16:52:22   
lenčy
tinčy smo zmenjene naslednjičuser posted image  sicer imaš pa tak buši, kot sm ga js imela lani tak časuser posted image  sm ti kr fouš, js bi spetuser posted image  ko se zaposlim, prej ne...

hja mene ste tudi dale vn iz seznama... sj bi pršla gor, če bi mela net pri mojmu... zdj pa sm mal prek telefona prečekiram. trenutno sm v mestu pa sm izkoristla net tko da, ko se enkrat preselmo v mesto, bo bolš. matr če nasledn mesec ne greva s tistih rovt, se mi zmeša... pa še hinavce moram prenašatuser posted image  jupi, gremo zdj 2 hiši gledat, upam da bodo za kej...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.10.2010 17:01:53   
Tincy90
Dj lenčy resno mislm js to, no če je tud teb u interesu.user posted image js sm tkoj d se spoznamo, d navežem novo prijateljstvo kr je kr dougčas k ni nobene take mlade mamice kje tuki okol. Če si za, si lahk prek ZS sporočiva telefonski in k bi bla js u mestu bi te poklicala al pa kak dan prej obvestila, če bi pol tud ti mela čas. Kaj pravš? Na konc bo pa moja tamala kje pecala tvojga sinkota.user posted image

user posted image user posted image drug del si tko smešno napisala, rovte pa to.user posted image stran s hinavci, ššccc!user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.10.2010 17:02:34   
Tincy90
Aja, dj če hočš povej podatke za seznam.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.10.2010 18:13:44   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Playgirl je po mojm tud že rodila ne...user posted image no upam d se čim prej oglas, da vidmo kaj ma.user posted image

dans je biu spet luštn dan, smo spet prevozičkal celo Mirno.user posted image joj uh, letos me čaka okrogla obletnica.user posted image ka sm že stara.user posted image kok hitr čas leti k maš enkrat otroka.user posted image

playgirl ima Marie, rojeno 15.9., če se ne motimuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.10.2010 18:30:28   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

playgirl ima Marie, rojeno 15.9., če se ne motimuser posted image

No bom pol pa kr to dala na seznam. Kje si pa to zvedla? Zanimivo, da se tuki še ni javla.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.10.2010 18:32:16   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009), MARIE (15.9.2010)
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7 - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 8           Nosečke user posted image :  1user posted image + 1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.10.2010 22:36:29   
ninkica
čer babure user posted image kok ste se razpisaleuser posted image

MalaNeli iskrene čestitke za punčko.Veliko cartanja vam želimuser posted image user posted image

Tinchy lep bušiiiuser posted image jaz sem imela tud full velizga bušija.Sem bila noseča 10 tednov pa mi je buši vn stopuuser posted image user posted image jaz komaj čakam novega bušijauser posted image

Mi smo kar veliko uzunaj skoraj cel čas ko je sonček,samo notri se gremo podojit,previt in skuhat kosilo.

Popoldne sem vse pomila,posesala po tleh.Jutri me čaka še pranje cunj.

Grem po dolgemuser posted image
nočkouser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.10.2010 22:45:27   
davorjeva pikica
MalaNeli-cestitke user posted image user posted image
Tincy90- lep busi user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
30.10.2010 13:28:49   
Aninchy
aloha!user posted image ...... jah, sanjaj!!user posted image

Ma danes smo meli v planu še obiskat pokopališča, kar nismo že včeraj, pa tu pri nas takoooo piha, da je za popiz*** Tak da smo prestavili malo... tu na našem pokopališču tak raznaša vse rože in sveče okol in okol, da je itak brezveze kaj postavit... mene je pa tud v glavo napihalo, da grem zdej kr mal s tamalim zadrematuser posted image user posted image

No, lep dan in čim manj vetrauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
30.10.2010 14:00:35   
Tincy90
user posted image user posted image zdj je pa res aloha zuni ja, piha k hudič, mam odprto okno in mam na polici eno mini slikco v okvirju in mi jo je kr prevrnilo, sm se ustrašla matr! user posted image mi gremo pa u pondelk kr na praznik okol na grobove, bomo mel še ko en izlet zravn, gremo na Hrvaško na grob moje babi pol pa še do ene žlahte in bo luštno.user posted image ma js u takem tud ne mislm it vn, kr me že ceu tedn en ušes neki cuka, nočm, da mi še tamala kej zboli zard faking vetra.

Bi pa bla zdj na Havajih, tm ku so uni iz Baywatcha seksi guysi.user posted image user posted image pa na sončku in peščeni plaži, rrrrr.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
30.10.2010 19:28:37   
egleria
tincy a ti pa že o havajih sanjaš user posted image user posted image user posted image user posted image
joj sej men tud ni fajn da je tk mrzlo.. pa sej nam tk nič ne paše, poleti hočemo malo hladnega vremena, pozimi toplo.. user posted image
men pa prav paše včasih ven na zrak it malo da se umirim ker mi Patrik zna na 10000 nabit pritiska ko je tečen če sva cel dan noter..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
30.10.2010 19:40:18   
Aninchy
ja midva grema vsak dan za najmanj pol urce na sprehod... tud k bo minus boma šlauser posted image se mi zdi, da več ko je na zraku, boljše je.
ampak dones je blo pa prov glupo ker nisem pojma mela kok ga nej oblečem, ker je bilo fuuul toplo, skor vroče, ampak veter je pa sekal na polno... ravn prav za prehladituser posted image

tinč - to ni biu veter, duhove maš dddddd user posted image user posted image

egleria - men je tud tamal dons kr nabiu pritisk, ga je neki priml in je hotu samo na rokah bit, kokr sm ga dol položla se je začel dret k user posted image ...

no zdej ga morm dat pa spat... čaooo

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?