|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
25.10.2010 13:20:56   
nincy29
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy kaj pa če bi ti svoji deklici probala dat ponoči čaj ali vodo za pit? ker meni je P rekla da pri 9m že otročki ne potrebujejo več nočnega hranjenja da je to zgolj navada ker jim je tak luštno. če ji boš začela dajat pa vodo ponoči bo pa ugotovila da se tudi zbujat ne splača več.

aha..se jim ne splača?moj poba bo imel zdej 6 mesecov pa je zdej 2 noci brez dojenja prestal,ampak je pa čez noč celo flašo spit...sem ga hotla podojit..ne on bi vodo ne joške..tako da...aja pa vodo jaz že 2 mesca flaširano dajem

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
25.10.2010 13:34:26   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: nincy29

tincy kaj pa če bi ti svoji deklici probala dat ponoči čaj ali vodo za pit? ker meni je P rekla da pri 9m že otročki ne potrebujejo več nočnega hranjenja da je to zgolj navada ker jim je tak luštno. če ji boš začela dajat pa vodo ponoči bo pa ugotovila da se tudi zbujat ne splača več.

aha..se jim ne splača?moj poba bo imel zdej 6 mesecov pa je zdej 2 noci brez dojenja prestal,ampak je pa čez noč celo flašo spit...sem ga hotla podojit..ne on bi vodo ne joške..tako da...aja pa vodo jaz že 2 mesca flaširano dajem

Hehe, vsaj ponavadi je takuser posted image Pri nas smo se na ta način hitro odvadili od dojenja. Zdaj se zbudi za vodo samo v primeru, da je res žejna, ampak to je mogoče enkrat na mesec.

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
25.10.2010 13:41:08   
Tincy90
Blagor se vam, no tistim, ki ta fora z vodo ratuje. Pr nas namreč ne deluje!user posted image že dve noči ji dajem vodo in jo kr pije brez problema, zbuja se mi pa še zmer, pa čeprov jo z vodo filam. Nvem kaj je pr nas to. Pa spet je hujš s tem njenim spanjem ponoči, nvem no, bom probala pri P uprašat, čeprov po mojm je to pač čist odvisno od otroka kok se zbuja pa to. Ma ne vem več, kle pa nism pametna.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
25.10.2010 22:28:51   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Blagor se vam, no tistim, ki ta fora z vodo ratuje. Pr nas namreč ne deluje!user posted image že dve noči ji dajem vodo in jo kr pije brez problema, zbuja se mi pa še zmer, pa čeprov jo z vodo filam. Nvem kaj je pr nas to. Pa spet je hujš s tem njenim spanjem ponoči, nvem no, bom probala pri P uprašat, čeprov po mojm je to pač čist odvisno od otroka kok se zbuja pa to. Ma ne vem več, kle pa nism pametna.user posted image

sej patrik se tud zbuja čeprav dobi sam vodo.. zadnje čase je ubitačno. nič ne spimo. sumim zobke ker je bila vročina pa driska sam še kr ni nič user posted image tk da pač je očitno treba potrpet..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
25.10.2010 22:50:49   
Tincy90
Js tud mislm d ji zobi novi rinejo vn in upam, resnično upam da je to to in da se ji potem tud vode ne bo dalo pit. Obupala nad vodo pa ne bom.user posted image

Bom jutr uredila še seznam, pa ga porinla mal naprej. Mislm d bo čas.
Sva danes mela z hanijem popoudne sm zase k je pršov iz službe. Je babica čuvala pikolino, midva sva pa švignla v kino pa mal u trgovino. Je kr pasalo, čeprov sm že komi čakala d pridm domov k moji pikici.user posted image je blo lušno, ja.user posted image

Mirno noč.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
25.10.2010 23:08:58   
donna22
Lepo, tincy, da sta si tak vzela čas zase in uživalauser posted image

Hmm, se mi zdi, da sta Patrik in Alisa glih nekje toliko stara, ko je značilno, da se spet malo več zbujajo ... Kaj naj rečem ... to obdobje pride ... in greuser posted image ... pa spet prideuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
25.10.2010 23:12:38   
Tincy90
Mah ja, sj bo minilo...enkrat.user posted image sj pr nas je blo tko veš, najprej zbujanje ponči, potem obdobje, ko je prespala lepo noč in potem opet jovo na novo zbujanje in to se vleče, pfff že doug se mi zdi odkar so začel zobi rint vn. Kaj bo lušno, če Alisa še ne bo prespala noči, ko bo že drugi pr nas.user posted image bomo ustanovil kr pounočni klub.user posted image ma če bo res fantek js upam, da bo pridn mamin sinko.user posted image user posted image ful že komi čakam in se veselim, kako si bosta različna z Aliso, to pa res komi čakam.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
26.10.2010 15:47:19   
egleria
evo danes pa lahko pohvalim Patrika. enkrat se je zbudil in sem mu dala čaj, potem ob 6h ko se je zbudil pa je zizal tk da je malo bolš ko pa prej user posted image upam da tak ostane oziroma se še izboljša user posted image sem optimist ane? user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
26.10.2010 17:58:54   
Tincy90
Ja eglerčiuser posted image , si optimist in prov je tko.user posted image js sm tud optimistka d bom enkrat pa le dočakala ko bo mala prespala celo noč. Sanja svinja o kukuruzu.user posted image user posted image grem se zdj lott seznama, če ga bom našla.user posted image

Sprehodek smo že dale mimo s tamalo, je prov pasalo in HB se je dž umiru, ga ni več, šcccc z njim, če že mora kej padat naj pada sneg ne pa dž.user posted image zdj pa upam, da mi bo dala pika mal cajta še d uredim seznam, če ne bo mami huda.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
26.10.2010 17:59:30   
Tincy90
Aja, bravo Patrik!user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
26.10.2010 18:02:00   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - user posted image (PDP: 3.11.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009), (PDP: 24.9.2010 - user posted image )
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7 - PIA (6.8.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 5           user posted image - 2 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
26.10.2010 18:07:56   
Tincy90
Alo alo ninkicauser posted image , če si zainteresirana, če maš čas, če hočešuser posted image , se lahko jutr dobimo kje u mestu, js pridm popoudne okol treh pa gremo lahko na pijačko, če želiš.user posted image mah zdj pa taprave barve ne najdm, nvem kaj mi je zdj tu vn vrglu.user posted image u glavnem, če bo kej iz tega si lahk izmenjava telefonske na ZS. Js pa upam, da mi bo naš oči jutr kej dinčka dau d bo mami šla lahk mau u šoping.user posted image sm mu že učer razlagala zakaj rabm nove škornje, kaj sva se nasmejala k sm mu začela "nakladat".user posted image user posted image morm pogledat kako vreme bo.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
27.10.2010 10:24:22   
Zvezdici
Nobena me ni pogrešala, pa še s seznama ste me dale user posted image .
Nimam več tolko časa za forum, pa res nič ne pišem.
Tija je res živček, hehe. Je ogroomno dela z njo. Spi samo 1x na dan. Ukvarjati se pa moram nonstop z njo.
Je pa že zeloo zrasla. Ma že skoraj 9kg in velika 72cm.

tinchy čestitke za user posted image ! Malo pozno vem.

Nosem hotela samo na hitro malo se oglasit.
Uživajte, sirena kliče.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
27.10.2010 12:55:49   
ninkica
Hojla

Tinchy se bomo dobile na kavici,ko se do konca pozdravim,ok??Sem še prehlajena pa ne rada hodm okol.Ko boš še šetala po NM-ju sporočuser posted image

Midve sva ble na sprehodu k je tak lep sonček,zdej lepa spi jaz pa z robčki strašim po stanovanjuuser posted image

Tinchy user posted image za seznanček

Aja a sta že povedala svojim,da bojo dobil še enega vnučka/vnučko??

Grem kuhat

lep dan babure user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
28.10.2010 14:32:45   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst mam spet probleme z brejkanjem user posted image

mi piše kao da niste nič pisale, no zdej pa vidim, da mam cele litanije za pregledatuser posted image

agrrrr... no sej zdej nimam časa, me je moj oči klicu, da gremo mal v Maribor pogledat, tak da papauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
28.10.2010 14:33:59   
Aninchy
Zvezdici - oprooosti, ampak nekak smo misle, da si nas zapustila in te ne bo več nazajuser posted image user posted image No, važno, da si še tu... te bo že tinč na novo napisala, če bi rada bla zravenuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
28.10.2010 18:07:32   
Tincy90
Zvezduškaaaaaauser posted image user posted image user posted image si še živa? No, očitno si.user posted image user posted image oprosti kr sm te ostranla s seznama, ampak te bom kuj dala nazaj, lepo d si se oglasila d vemo d nas nisi pozabila.user posted image user posted image dj prosm te povej mi podatke, da te dam nazaj.user posted image hvala za čestitke.user posted image

Evo js sm si pa učer prvoščla lepo popoudne, ceu dan na nogah in se potepala. Kupila sm si ene uboge pajkiceuser posted image , ostali keš je šov pa itak za tamalo.user posted image rajš njej kupm nvem kok stvari k so tko luškane kt pa seb. Seb bom že drugič k bo šov še oči zravn pa bo on kej mamici kupu.user posted image

Fredi, ninkica ti sporočim za drugič, no problemos.user posted image js sva že povedala vsem d pričakujemo novega in mojo mt bi hmal kap, dobesedno je bleda k stena ratala, oči je biu pa ok volje. Ma to je že mim, mi dol visiuser posted image kaj si kdo misl o mojmu drugmu dojenčku, važn d bo on med ljubečimi ljudmi.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
28.10.2010 18:48:56   
Tincy90
Da še vam pokažem mojga bušija k je že tko veliiiiik za 16.tednov.user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
28.10.2010 19:29:02   
egleria
zvezdici welcome back..
tincy iiii kak lepi buško!!! user posted image jaz ga že kar pogrešam, sam novega pa še nebi mela user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
28.10.2010 19:42:03   
MalaNeli
:) simpatičen trebušček
no jaz vam pa sporočam, da sem s petkom 22.10. pravzaprav postala sigurna članica vašega foruma: mlade mamice :). saj smo dobili malo štručko Neli 2900 in 48,5cm :)

sva doma že od torka in sva SUUUPEEEERRR

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
28.10.2010 19:54:53   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

no jaz vam pa sporočam, da sem s petkom 22.10. pravzaprav postala sigurna članica vašega foruma: mlade mamice :). saj smo dobili malo štručko Neli 2900 in 48,5cm :)

Čestitkeee!!user posted image user posted image user posted image dodam na seznamček.user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
28.10.2010 19:56:45   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009), (PDP: 24.9.2010 - user posted image )
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7 - PIA (6.8.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 6           user posted image - 1 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 28.10.2010 19:59:49 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
28.10.2010 19:58:11   
Tincy90

tincy iiii kak lepi buško!!! user posted image jaz ga že kar pogrešam, sam novega pa še nebi mela user posted image

Hvala.user posted image kaj da ne bi, itak da bi, to zdj sm tko pravš.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
28.10.2010 20:57:38   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: MalaNeli

čestitkeee!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image je pa malo pohitela tvoja princeska user posted image

tincy sej bi mela novega buškota sam ne še zdej user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
28.10.2010 21:13:16   
naja7
Mala jaz ti nebom še enkrat čestitala maš 1x zadostiuser posted image user posted image user posted image user posted image Neli je pa cukrček z čupco da dol padešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tincy lepi bušek FULLLLL, jaz bi tudi kar še enkrat bla noseča ker sem uživala, moj bi tudi, ampak bomo 4 leta mogli počakat ker sem mela maternico šivano in mi lahko začne divje meso rastit pa bo treba it odstranit to... Zaradi tega tudi nisem dobila mirene ampak tablete, ki jih lahko začnem jesti šele ko dobim user posted image user posted image user posted image , do takrat pa kondomčki party in veliko previdnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Im moj meni zdaj pa kaj maš ti s temi forumi celo nosečnost si bla gor pa una je to rekla pa una je to naredla, zdaj pa spet, maš srečo da je mala pridna aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..... 

In danes je končno spoznal kako se njegova mati obnaša do mene, ko je pri kosilu butnil a se bova midva poročila jaz pa brez premisleka nazaj, ne ker po mnenju tvoje mati ne znava skupi živet nimava denarja itd.... najprej ni verjel, da je to rekla potem pa jo je poklical, napizdil in odložil seveda sem spet jaz izpadla taslabš ampak zdaj vsaj ve kako naju ona okoli popljuva in kako govori z mano....

Poroke pa res ne bo dokler ne bo denarja oz nebo ta kredit izplačan da lahko vzameva novegauser posted image user posted image user posted image

Sem prejšni post še dalši napisala orng se razpisala pa me je dol vrgel jupiiiiiii tako da sedaj je sam povzetek od prej ko sem imela naval pisanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj pa se mi ni dalo več toliko pisatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!