glugluglu
|
oj, mi smo tudi doma, na pol bolni, Marku se je ponovila angina, je bil sirup očitno premalo in mora sedaj tablete jemati, mene pa vrat oz. vratna hrbtenica boli , včeraj sem komaj zdržala, danes je po včerajšnji domači masaži in kremi malo bolje. Pa ne vem, če si nisem kaj nategnila, ker sem v torek s Tianom v naročju spet odletela po mokrih ploščicah. Ja sploh nisem tega povedala, ker so bile v torek tu druge debate bolj pomembne. No takole je bilo: Tiana je sredi naše trgovine lulat prijelo in ker zadnje čase ne zadrži dobro sem ga hitro vzela iz vozička v naročje in letela z njim ven do wc-ja, v bistvu sem že malo tekla. Ko sem prišla nisem videla, da je ravno malo pred mano tam čistilka opravljala svoje delo, videla sem samo na stežaj odprta vrata enega wc-ja, letala tja, nakar sem ugotovila, da je zaseden, je bila notri še ena mamica z otročkom. Potem sem se hotela na hitro zaustavit, da ne bi preveč zmotila takrat pa: spodrsne na celi črti, Tiana sem še uspela nekako na noge postavit da ni padel (pojma nimam kako mi je to uspelo) jaz sem se pa po riti skoraj zapeljala do tiste mamice. Saj, če bi kdo snemal bi zgledalo ko ena video smešnica, ampak jaz imam pa buško na riti, pa še na isti komolec sem priletela kot poleti samo HB sedaj ni take panike, ker sem bila oblečena in je že to ublažilo. Naši julijčki so sedaj res v lepem obdobju, pa je treba kar več posnet in zapisat, ker jaz včasih premišljujem ali sta bila Nina in Mark tudi taka, potem kasneje kar pozabiš, ker pridejo druge stvari. No potem pa najdemo kakšne stare posnetke in se smejimo (Marku pa nerodno, ker mu je zelo čudno ko tole gledamo ). populis, a tvoj prehlad je sedaj ok? majuska, mojcek pa ostali julijčki hitro se pozdravite! ilatic, za službo, želim ti, da bo res fajn služba.
|