|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
22.10.2010 12:33:16   
majana79
slika pove vse user posted image  user posted image  user posted image (moje trenutno stanje)

user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
22.10.2010 13:39:38   
PapuaNG
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
22.10.2010 14:57:34   
eelyy
Dan!!

Uh ker sonček zunej...pa negremo nič ven,moj dela do 17h takrat bo že mraz in pozno.
Kaj se mi je včersaj zgodilo;smo prišli ven in na koncu je bil Tian zlaten fantek,potem pa Lina ni hotla na nobeden način v voziček in ugotovim,da je pokakana,bili smo ene 15min pred blokom in spet gor po štengahuser posted image .

Zdej pa čakam sestrico in očeta,da prideta na obisk malo motivirat Tianauser posted image ,je cel teden doma prv uživa...a drug teden ko imajo šolski otroci počitnicev vrtcu poteka vse normalno ane?

nikoelt;itak da se lahko spihaš tle gor zakaj pa ne.Upam da bo s tvojo taščo vse vredu in da izvleče(sory ker sprašuejm.....je zelo hudo ima kakšno resno bolezen ali kaj?).Kar se tiče tasta je pa vseno tko lepo povedal razume da tašča ni isto kot mama ampak vseno ti je le hudo.Je lepo prebrat,da se lepo štekaš s taščo...moja je do mene zlata,ko sem zraven ko me ni je pa zelo zahrbtna....user posted image user posted image .

lake: sem negovor o porodnišnici....user posted image user posted image se takoj spomnim (mene so pomoje že v enem letu zapomnile babice in porodničarji  ter osebje gor)user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
22.10.2010 15:00:46   
Dudica1
dan!
petek user posted image user posted image user posted image
smo pojedli zdej bomo šli pa na sončka pa v knjižnico knjige nazaj nest pol pa pride kolegica na kofi user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
22.10.2010 15:20:33   
nikolet
živjo

danes sem zvedela da taščo lahko reši samo čudežuser posted image razpasu se je po celih plučah in to v enem mesecu.. prej pa štiri leta miroval... zakaj mora bit rak tako zahrbtna bolezen... že cel dan premišljujem kako naj se spopadem z vsem tem... k mi je hudouser posted image hudo da bi najraje upila, sam jokam lahko...user posted image
še sinko me je vprašu zakaj gre babica k angelčko.. pa k se zraven njega ne pogovarjava o tem... otrok več ve kot odrasli...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
22.10.2010 15:28:06   
ledenka
nikolet, čudeži kljub vsemu se dogajajo... ampak v glavnem upam, da ne bo trpela, kakor koli se bo obrnilo... in user posted image user posted image user posted image  zate, da boš močna.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
22.10.2010 15:42:45   
betty.ford
nikolet user posted image user posted image user posted image

upam, da tašče ne boli preveč...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.10.2010 15:49:10   
maja1488
Nikolet user posted image user posted image user posted image  drži se. Otroci pa vse čutijo.

Pri nas sta se obe zbudili sredi noči v strašanskem joku, potem mi je pa mož povedal, da je ravno takrat za kako minuto nehala dihat in utrip se ji je znižal. Potem je pa k sebi prišla. In isto je blo ko je umrla. Pes je lajal, punci sta se zbudili in se drli.

Pri moji tašči je šlo tudi zelo hitro. Takrat sem si želela, da bi šlo čimprej naprej. Sicer je slišat grozno ampak je bilo  za vse najboljše. Ona ni več trpela, svojci pa tudi. Težko je gledat umirajočega dragega človeka.

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.10.2010 17:21:39   
nikolet
ja sliši se grozno... ko rečeš " ko bi šlo le čimprj mimo, da ne bi trpela" ....
hudo je.... najhuje pa je ta negotovost k ne veš kako in kaj ... kdaj bo..

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.10.2010 17:22:18   
nikolet
hvala vsem za besede in podporo...

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.10.2010 19:50:56   
koala.cek
ok, call me crazy, ampak danes sem prestavila ograjico iz sinove postelje na svojo. teh neprespanih noči imam dovolj in če nič drugega, se bomo pa mi trije stiskali v zakonski postelji.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.10.2010 19:54:24   
koala.cek
nikolet - drži se. samo močna moraš biti. jest upam, da se človek na tej fazi ne zaveda več. user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.10.2010 19:58:59   
koala.cek
no ja, da vam malo zasolim dan. pogovor z mojim sinom, danes popoldan:

sine: mami kje je oči v službi ?
jaz: v Ljubljani
sine: a v živalskem vrtu ?
jaz: ja sine, v živalskem vrtuuser posted image

jest se včasih tudi počutim da sem v živalskem vrtuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.10.2010 20:13:07   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image
Sinčki binčki pa so "pametni" user posted image user posted image user posted image
Naš ima tud včasih takšne da dol padeš...da pride to iz njegovih ust user posted image

Sva se nekaj časa nazaj zmenila da če bo pridno spal v vrtcu dobi piščalko ki si jo tako želi,in danes gremo da jo kupim in jo nisem dobila,pa sem mu rekla da bom kupila kom bom šla v Lj...in je rekel mami ti kar pojdi v ljubljano bom jaz že v avtu počakal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.10.2010 20:29:23   
koala.cek
oja, otroška logika je zelo simpatiko. sem zadnjič delala službene stvari doma, na računalniku in me vpraša: kaj je to ? a sto pravljice za odrasle ? mislim, da v tistem danem trenutku ni mogel bolje zadetiuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.10.2010 21:55:18   
eelyy
Moje hujšanje..s kokosovo čokolado se ji nisem mogla upretuser posted image . Otroci spijo kok paše tišina in miruser posted image .
Jutri moj spet dela ceu dan,sem spet samohranilka bo treba obadva poštimat..ah sam jamram.
otroci so pa itak eni mali čudeži in vse natanko znaj povedat bolj kot mi,sam bi blo dolgčas brez njih.

nikolet;oh si prestavljam,kako vam je doma ko veste da je tok hudo.Čudeži danes obstajajo upam da nažalost res čimprej mine.Otročki pa itak vse čutijo user posted image user posted image user posted image

se odpravljam počasi moža zbudit, spi v dnevni in gremo spančkat. Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3491
23.10.2010 6:08:40   
nikolet
jutro

tasta ni doma že od včeraj, je ostal v LJ.
čakam uro da bo za v službo, k ne morem spat, mož je tud pol noči prekrokal... upam da se bojo naspal...

grem delat...

papa

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
23.10.2010 9:21:45   
majana79
Jutro!

nikolet, drži se! Žalost in bolečino pa je treba dat iz sebe, drugače te počasi ubija.

Sem že zažgala mleko, wuhu user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
23.10.2010 9:44:16   
Dudica1
Jutro!
Ne vem kdaj bi avto posesala,je kamnolom notruser posted image ...zdej z obema se mi najbrž ne splača niti začet,mogoče popoldne

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
23.10.2010 10:29:44   
Anonimen
VRATA ZA OTROŠKO SOBO NAM MONTIRAJO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ne morem vrjet, da sem dočakala ta dan user posted image   Pa krnisa za v spalnico je tudi že na mestu in v kopalnico dobimo še eno lušno omarco user posted image

Nikolet me smo s teboj... Je treba tegobo dat iz sebe in upat na čim lažji konec user posted image   Vem pa da je težko... Mi smo pred letom in pol dedka pokopali za enako boleznijo, pa ti povem, da na koncu ni bil več sebi podoben in bi blo (čeprav se grdo sliši) bolje zanj in za nas, da bi šel na operacijo in je ne preživel user posted image   Je kar hudo gledat nekoga kako polzi h koncu user posted image

Kaj boste pa počele danes?
Mi mamo zdejle delo (vrata, omara, perilo - valda morm sušit če mam pa sušilca user posted image ) potem po kosilu in ko se mali zbudi, bomo šli pa v LJ ker mata mojadva "vselitveni" žur. Ubistvu sta opremo v stanovanju menjala in preurejala in zdej je končno dokončano, pa še mami je mela roj. dan 20ga, pa sta kar združla vse v en žur user posted image Samo kaj, ko mormo ob 8ih domov ker gre otrok spat user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 23.10.2010 10:30:00 >

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3495
23.10.2010 10:43:12   
majana79
živček, a tam ga ne moreš dat spat, potem v sedež in ga doma preneseš v posteljico?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
23.10.2010 10:46:33   
Anonimen
Mah Majana, tam je malo stanovanje in bomo verjetno po celem stanovanju vsi, tko da ne bo miru user posted image Ampak sej... Vsaj neki sprostitve upam, da bo danes user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3497
23.10.2010 11:08:39   
Dudica1
Jutri upam na lepo vreme,bi šli peš na volitve user posted image ...danes imam pa v planu avto sesat ne vem pa če mi bo ratal...pa pico bom pekla user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
23.10.2010 11:36:57   
ivanamdb
dan punce...sam na hitr se mal oglasim, ta gripa ali ne vem kaj je blo, me je res dobr povozilo,se vedno se pocutim kot zombi.
drugac jutr se vrneve v PO!

uffi leela   - bogi F, pa se alergicen! ah, tuki v italiji imajo v navadni trgovini eno mleko "zymil", kao navadno mleko ampak za tiste ki imajo netoleranco do laktoze...a lahk ta poskusis? ce ga najdem ti ga prinesem?
nikolet -  nc druzgega kot en velik user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
23.10.2010 11:38:59   
ivanamdb
wow dudi - sesat avto - men je to ena velika misterija....ze leto in pol nisem nc posesala avto in je taka stala....ker D sam nekak papca odzadaj...... mislim da bo ona posesala ko bo mal vecja, ce ne prodava avto prej user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?