|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prve bojne rane iz vrtca
2.8.2005 22:40:16   
Anonimen
Malo šaljivo, ampak vseeno - z Davidom sva šla danes drugič v njegov vrtec na obisk. Že prvič ga je ena deklica popraskala, čeprav sem bila zraven njega. Danes ga je ista deklica - seveda v moji in celo v vzgojiteljičini prisotnosti - tako ugriznila v nos, da se mu še zdaj pozna (na nekaterih mestih ima celo krvave pikice). Jaz pa sem mislila, da mu daje lupčka - vse dokler mali ni začel jokat.

Drugače je pa vzgojiteljica zelo lepo sprejela Davida. Vzela mi ga je iz naročja in se z njim pogovarjala ter ga cartala. David se ji je pa pustil, kar pri njemu ni običajno. Vsi ostali otroci so ga hodli božat.

Kljub "bojnim ranam" pa sem pomirjena. Prav namerno sem opazovala vzgojiteljico, kako je ravnala s to deklico: ni je natulila, lepo ji je razložila, da Davida to, kar mu je naredila, zelo zelo boli in da zato tako hudo joka. In jo odpeljala drugam ter poskušala zamotit. To mi je bilo všeč. Nasploh je pustila zelo dober vtis na mene.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Prve bojne rane iz vrtca
2.8.2005 22:55:24   
Marogica
Ubogi David. Tudi mojemu se je to zgodilo, ko je začel hoditi v vrtec. Punčka ga je tako ugriznila, da se mu je ugriz pznal celo skozi pulover in sp. majčko. Pa se je vse lepo razrešilo- na koncu sta spala eden zdraven drugega in se za rokice držala. Mogoče je bil to izraz simpatije??? (ha, ha)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Prve bojne rane iz vrtca
3.8.2005 12:02:13   
mehurčica
A tvojmu Davidu se je tud tako začel vrtec? Pri nas je bilo enako. Jaz sem cca. 2 tedna z njim hodila in si ga je ena punčka kar nekajkrat privoščila-no, pa tudi druge. In kaj je sledilo po dobrem mesecu v vrtcu? Še sam je začel ščipat, pred kakim mesecem pa tudi grizt!:( Ampak se je že kar fejst odvadil.

Včasih, ko je kaj jezen name(če mu česa ne dovolim), me hoče kar uščipnit, ampak zadnja dva tedna namesto da ščipne, ponavadi tak na grobo poboža. Sem mu namreč vedno rekla, da ne sme ščipat, ker boli, da naj poboža.

Ampak tvoj David je taki mirni fantek in verjetno ne bo šel po stopinjah od mojega.:)

Lp in držim pesti:miska: da mu bo v vrtcu lepo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Prve bojne rane iz vrtca
3.8.2005 12:51:33   
m jana
Moja dva sta prisla prav tako oba pogriznjena domov iz vrtca! S tem se je treba cimprej sprijaznit! Saj se kaj kmalu naucijo branit! Potem pa so oni tisti grizliji!
Veliko srece tvojemu fantku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Prve bojne rane iz vrtca
3.8.2005 12:54:06   
Blink1
Bošček....no zdaj vsaj ve, da z deklicami ni šale:zmeden::zmeden: :)-:)-

Hja....še dobro da Neja ne gre v vrtec, ker bi bili vsi fantje ranjeni:ups:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Prve bojne rane iz vrtca
3.8.2005 12:55:51   
m jana
Ha, ha! To z deklicami! No ja saj moja pupa ima tudi vecje rogce kot sinko!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Prve bojne rane iz vrtca
3.8.2005 22:29:34   
Seven*
SKutica, moje izkusnje so taksne.. Ce bos mirna in zaupala vzgojiteljici, bo David to cutil in sprejel vrtec. Prav psihicno se pripravi na to in se ji popolnoma prepusti..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Prve bojne rane iz vrtca
4.8.2005 11:37:14   
Anonimen
Seven, do tega obiska v vrtcu sem bila že čisto panična, ker se mi je zdelo, da vzgojiteljica ni takšna, kot bi si želela, da bi bila. Ampak je pravo nasprotje od tega, kar sem si predstavljala - ni noben zmaj, ne tepe in ne kriči, sploh me je prepričala takrat, ko je tako lepo "mali Superwoman" obrazložila, zakaj David joka. Vesela sem, da bo David ravno pri njej. Se mi zdi, da smo res zadeli terno s tem vrtcem. Pa priznam, tudi jaz lažje spim ponoči, zdaj ko sem videla, kako se je David stisnil k njej, ko je jokal, ona pa ga je potolažila. In mali je utihnil, kar še pri moji mami (babici) ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Prve bojne rane iz vrtca
4.8.2005 22:23:24   
frutka_
Sabina, veš kaj pravijo...

" koj se tuče taj se voli..."

;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Prve bojne rane iz vrtca
4.8.2005 22:48:47   
Anonimen
Joj, Frutka, samo tega ne... bom ti privat povedala razloge proti temu! :)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?