Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj moram pa nekak do nove klipsne prit, ker bomo sedež vendarle še za Zaro potrebovali čez par mesecev.
Römerja sem pa preko nemške spletne trgovine vzela, pri nas pa servis totalno nekooperativen, če ni sedež v Sloveniji kupljen.
Bom očitno mogla direkt proizvajalca kontaktirat...
imam tudi okoli 11kg
Eno vprašanje za tiste z malo "predimenzioniranimi" malčki... A že kaj razmišljate o avtosedežu od 15 kg dalje?
Imamo že Concord Transformer T (sem ga nabavila, ker je bil v akciji in ga dala v mamin avto, da lahko kdaj gre po Roka v vrtec) in že tisti mora biti malo raztegnjen, da gre Rok not. Ni mi pa nekako še všeč dejstvo, da so ti avtosedeži od 15 kg dalje delani tako, da se otroci pripenjajo z avtomobilskimi pasovi, čeprav konkreten avtosedež je bil na testu ful dobro ocenjen...
Ali katera to obvlada? Naredila sem odsek preveč in ne znam popravit.
mlade, jih ima več!!! Men se pa meša!
.
Jaz ga na žalost nimam.
Sem najprej mislila, da je vse skupaj posledica ponedeljkovega odvzema krvi (bla prvič na krvodajalski
). No, zdaj sem res boljša. L&Z sta v vrtcu, Filip na počitnicah, tko da samevam. Tud računalnika nisem te dni prižgala. Šele zdaj vidim, da je bila Kaja Lina na operaciji.
Super, da je to zdaj za vami, ZojaMiša. Kaja Lina bo pa hitro prišla k sebi. otroci hitro okrevajo.
. Jo je treba do jutri oddat, pa morem še 10 strani spisat
Kateri pa je, če nisem preveč radovedna?
,
ima tole čez in on prej vse pregleda teste & crash teste, potem kupi, nismo ga še motirali in ta problem mi ni predstavil, če ga moj tehnik ni zaznal, potem to ni problem