Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Je takoj doma zaspal kot klada in zdaj smrči v sobi.

. Mislim, da je ne boli, kolikor jo šivi, se mi zdi, malo žgečkajo po ustih. Jutri jih da itak ven. Upam, da potem zopet ne bo imela vse razdraženo en čas...
pozdravite se*
razsaja...
Kaj pa, če smem biti firbec? Je pa to nuja, mi je jasno. Mi ne bi shajali samo z enim!
...lepo veliko čakalnico....tako da ti bo lažje
za lepe besede, bova pogumni
. Tjaša spi. Včeraj je Teja imela popoldne vročino, potem je bila uredu. S Tjašo sva imeli danes shopingiranje, sva se potepali po BTC-ju, malce zapravljali (mamica ima novo torbico
. Bolš to, kot da mi teži za kako brezvezno igračo. Pa še vsa srečna je, ker je že tolk velika, da ima svojo šminko, ki pa bo seveda pri mamici v varstvu
Sem sicer danes zjutraj vseeno oklevala, a ga peljat v vrtec ali ga raje imet doma... Pa je že okrog 6h zjutraj vstal in potem tako pridno moje živce glodal, da je odločitev v momentu padla. Ja, kakšna mama, samo krivine hvatam...
, meni je blo prav smešno.