simonmojca
|
Jutro joj kok je lepo, vtaneš in prečudovite novičke grozno kok sem danes slabo spala, pa vedno, ko sem se zbudila je TRAJAL in TRAJAL da sem zaspala nazaj - vse me je motilo, ko se je preselu v spalnico (itak sem ga jaz zbudila in naterala iz dnevene) je v postli mogu bonbone čokoladne jest in itak odvijal nevem kok časa, potlej naslednja runda je spodnji štuk zaključu z žurko (me ni motila) se je šel pa nekdo tuširat (obup, voda ) no in še miljon in ena stvar. In itak se že na vsezgodi zbudim PA SEM ŽE VČERAJ URE POPRAVLA, da se nebi motila in sva pol spalnico prestavljala-pohištvo, zdaj pa kavico pijem in še eno za vas (jaz brez kave umrem , no ja ni tok hudo, sem pa pravi ) grobovi jaz bom šla, ne vidim nobenega zapleta , 1x na leto grem pa lahko (jih je tok, da sama sploh ne vem kje so, grem zmeraj z mojimi starši, da jim sledim ) mleko meni že 2meseca teče ven oz. ni mleko prozorna tekočina in ker mojmu skoz jambram da mi teče ven je 2dni nazaj ko sva probal (si je vzel zelo veliko časa za eno joško-itak semvedla zakaj, mi je šlo nasmeh) in ni bilo nič. Mi je pojambru, da je hotu probat pa ni bilo nič sem mu razložila, da mleko, mleko se začne po rojstvu proizvajat, ko se maternica krči in drug hormon prevzame funkcijo v telesu nadeljevanke dobra je tudi dollhaus oz. po naše hiša lutk, jaz sem jo preko neta gledala pa mi je dobra. dexsterja imam vse sezone posnete + podnapise (edino zadnja sezona mi fali), true blood imam pa jaz posnete vse sezone (1 in 2 + podnapisi, 3 pa brez podnapisov-zato je še na rač.) tako, da če katero zanima.
|