|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
2.11.2010 8:53:49   
PapuaNG
jutro,

spali smo. Seveda pri meni v postelji od polnoči dalje. Kako naj ga odvadim od tega user posted image Sej po eni strani mi je čist ok, moti me samo, da mora moj pol skos v dnevni spat na kavču in je ves polomljen zjutraj. Ker mali se ponoči vedno tko obrne, da ga čist zbrca, če je tut on v postelji....

Aja, pa na prestavljeno uro smo se tut že navadili. Je spal skoraj do sedmih zjutraj user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
2.11.2010 10:06:00   
ledenka
jutro user posted image  smo danes malce bolje spali, je pa res šel spat šele ob 8.30 user posted image  to je prepozno. je pa ene 2x tečkal za joško, ampak se je dalo zdržat do 6.15. takrat ni več popustil user posted image  

bi šla naslednji četrtek katera gledat tole?
http://www.lgl.si/index.php/predstave/predstava/zmajchek
bojda je primerno za male otroke, midva bova šla poskusit, ali je M. za lutke user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
2.11.2010 11:00:24   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jutro user posted image  smo danes malce bolje spali, je pa res šel spat šele ob 8.30 user posted image  to je prepozno. je pa ene 2x tečkal za joško, ampak se je dalo zdržat do 6.15. takrat ni več popustil user posted image  

bi šla naslednji četrtek katera gledat tole?
http://www.lgl.si/index.php/predstave/predstava/zmajchek
bojda je primerno za male otroke, midva bova šla poskusit, ali je M. za lutke user posted image  

hm, luštno se sliši. Če ne bom mela seminarja, bi se mogoče tudi midva s S. priključila user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
2.11.2010 11:32:53   
majana79
mi žal ne, je ob četrtkih plavanje

bomo pa enkrat šli, mamo karte za pokurit

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
2.11.2010 11:59:06   
maja1488
Rabim odklop. A bi katera kej jedla ta teden zvečer? Pica v Postojni? Leela, Ivana, Dudi...? Ostale?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
2.11.2010 12:24:55   
ledenka
user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q

smo čez vikend to vsak dan vsaj 10x gledali

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
2.11.2010 12:47:55   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Rabim odklop. A bi katera kej jedla ta teden zvečer? Pica v Postojni? Leela, Ivana, Dudi...? Ostale?

Jaz sem za. Tudi rabim odklop.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
2.11.2010 13:00:18   
koala.cek
ah ja, če je tole trpljenje naj kar trajauser posted image  pijem coctajl iz svežih limet, ker me danes čaka brazilka noč sambeuser posted image

naš zmajček je nor na žogico marogico. pa tud tavelik. samo kaj, ko pa vedno zgrešim termin in je potem razprodano.

majana - a se J. uči plavati ? naš je z rokavčki živ norc. skače, gre na tobogane, v valove in šiba ko riba. se potunka, šiba ven in notri, .... sej ga je zanimivo gledati ampak..me je groza. včeraj je v otroškem bazenu splezal na hiško, notri je bil en stolček in je hotel skozi okno ven skočit. mater višina je bila takole en meter.

papua - zate pa nimam pametnega nasveta. mi spimo vsi skupaj. so what ?user posted image  

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
2.11.2010 13:02:57   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

uffi sorry punce, jst sm ta teden v nemciji... user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
2.11.2010 13:10:29   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

uffi sorry punce, jst sm ta teden v nemciji... user posted image

Škoda user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
2.11.2010 13:27:44   
majana79
koalka, ma ni plavalni tečaj, ampak tko vadba za malčke

smo pa itak že 2x zamudil, tko da me ma, da bi šli v drug termin, sam moj noče... ku če

jst sem itak sam za spremstvo mi je totalno premrzlo če grem v vodo

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
2.11.2010 13:48:13   
PapuaNG
koalči, pa so že primerni rokavčki za zmajčke? Našemu na morju tale šlauf nič ni bil všeč, je bil pa rad v vodi, če sem ga jst držala,pa razmišljam, da bi mu mogoče res rokavčke kupil? itak so nam tale obroč na morju preluknjal, pa moram neki novega kupit. Pa za atlantis mam še 5 obiskov v dobrem še od tečaja, moram pokurit do konca leta. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
2.11.2010 13:53:26   
koala.cek
papua - naš v rokavčkih plava tudi v globoki vodi. mah kakšen šlauf. faše panikouser posted image  

sem pa kupila rokavčke njemu primerne. pač manjše. čisto navadne, z vlakom tomažkom. in uživa. user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
2.11.2010 14:24:03   
PapuaNG
No super, pol bomo pa mi tut rokavčke kupil. Je v tistem obroču vedno tko javkal (no, vsaj na morju je), da ga na koncu sploh nismo uporabljali. 

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
2.11.2010 14:24:53   
PapuaNG
Aja, kje ste pa kupil rokavčke? Sej tm v atlantisu jih verjetno majo, ne? Da ne letam še za to ne vem kam, pa tut ne vem, kok jih kej majo zdej v drugih štacunah. 

Neposredna povezava do sporočila: 3965
2.11.2010 14:41:27   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

Aja, kje ste pa kupil rokavčke? Sej tm v atlantisu jih verjetno majo, ne? Da ne letam še za to ne vem kam, pa tut ne vem, kok jih kej majo zdej v drugih štacunah. 

to mene tud zanima, ker sem jih poleti iskala, pa so imeli sam tiste za večje. Je pa res, da sem iskala bolj na morju, v raznih štacunah, ki niso lih specializirane...

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
2.11.2010 14:43:01   
majana79
naš ma tut rokavčke, samo ne najmanjše, ampak dejansko največje, ker je na tečaju takrat rekel da manjši rabijo večje rokavčke, da jih bolj drži gor

samo glede na to, da sta vajina večja in težja bodo manjši ok user posted image

jih imajo pa tut v atlantisu

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
2.11.2010 14:53:09   
Dudica1
Helou
Sm iz službe,že pojedli user posted image ,zdej bomo šli pa mal v trgovino hladilnik je bolj pust user posted image

kati a greva v Po. prideš do Logatca jaz peljem naprej?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
2.11.2010 15:00:28   
koala.cek
mi smo jih enkrat kupili v mercatorju. zdajle smo jih pa kar na štantih kupili, pač kjer imajo tole plavalno opremo ( kopalke, šlafke, ala crosice, očala,... ). mislim, da ne bi smel biti glih problem.

majana - mah naš ima rokavčke tudi od tavelikega. sploh ni nobene razlike. pa zdajle imata itak oba vlaka tomažka, tako da...bogsigavedi če imata sploh vsak svoje...mogoče le, da mu bolj ven lezejo al kako ? če me ne bi prodajalka opazila, da so tele trenutno manjše, sploh ne bi opazila. priznam. user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
2.11.2010 15:10:05   
PapuaNG
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

če me ne bi prodajalka opazila, da so tele trenutno manjše, sploh ne bi opazila. priznam. user posted image

ja kakšna mama pa si? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3970
2.11.2010 15:17:31   
ledenka
a ni tko, da manjši kot so, večje morjo met rokavčke? ker pol je mišljeno, da vedno bolj migajo, da ostanejo na vrhu... pa teži ustrezno morajo bit.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
2.11.2010 15:32:14   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

a ni tko, da manjši kot so, večje morjo met rokavčke? ker pol je mišljeno, da vedno bolj migajo, da ostanejo na vrhu... pa teži ustrezno morajo bit.

ja sej, in ker je J. manjši in predvsem precej lažji od vaših, ma zato največje user posted image

mu pa roke nič ne lezejo ven

itak pa še ne plava z njimi, tako da jih ma vsaj naš bolj zarad varnosti pa da mal brca

če je v obroču se usede nazaj, noge stegne naprej, jih prekriža (dejansko user posted image ) in čaka da ga kdo vozi okol user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
2.11.2010 15:49:35   
ledenka
naš pa se je v obroču zelo upiral... trmast je ko njegov fotr user posted image user posted image user posted image  

a se nismo menle, da bomo hodle 1x na teden plavat? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
2.11.2010 17:26:08   
Dudica1
smo mal nabavili,v hoferju je še velik škornjev in žabic...itd...začuda!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
2.11.2010 18:53:51   
nikolet
čer

no jz sem pa v pogonu... sinku kupila kabinezon in to kr dva... bo komot lahko celo zimo zun skakaluser posted image

zdej sta pa otroka rz pod tuša in se pridno igrata s kockamiuser posted image

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?