malilump
|
UAU ful ste bile pridne. Jaz pa iz opravičljivih razlogov, ne Melita čestitke za porod in HB se je vse srečno končalo Glede spanja v družinski postelji mi nikoli nismo imeli problemov. Ko je bil majhen je spal v svoji postelji zraven najine, ko se je selil v svojo sobo, se pride pa med vikendi pocrkljat. Edino nekajkrat se je zgodilo, ko mojega ni bilo doma, se je kakšno noč prišel k meni stiskat. Val ima 107 cm, 17 kg, nogico pa 28. Drugače pri nas pestro, malo se še navajamo drug na drugega, Val je presrečen, ker smo spet skupaj, jaz pa seveda tudi. Cel vikend smo nekaj jedli, zdaj treba pa malo nehat Včeraj je bil ful naporen dan: prišla iz službe 16.40, Vala na telovadbo, hitro kosilo-večerjo naredit, po Vala, vse pripravit za zjutraj, na jogo, ob desetih sem samo padla v posteljo. Takšne bodo srede pri nas. Me pa ful veseli, da ful uživa na telovadbi (je ful otrok in 2 super učiteljici) in gre z največjim veseljem. Plesnih mu pa niti omenit ne smem več. Je pa ful priden tale moj sonček. Včasih mu seveda kakšna neumnost švigne skozi možgančke, pa jo hitro poštimamo . Šola: čez 2 leti, ker bi mu bilo dolgčas še eno leto v vrtcu pa še preveč je pameten Zapoznele čestitke Zarji in Juliji za 4 svečke Naš je za RD dobil nekaj igrač, €, knjigo s pravljicami (320 strani)- obožuje namreč pravljice, nekaj oblačil...za decembrske praznike pa še nimam idej, niti Val še ni izrazil nobene želje...bomo še počakali malo. Vem da bo rabil večje kolo, ampak kaj mu bo čez zimo ker vem da se bo hotel voziti (je čisto obseden s kolesom) Krfjolca super za službo Midva z dragim si bova pa naslednji vikend privoščila predmedeni vikend Sem mu za RD kupila paket v Sončni hiši, pa bo kar mene s sabo vzel. Upam, da nama bo luštno, po slikah sodeč je zelo lepo (tudi cena je lepa ). Zdaj moram pa še kaj narediti za šiht HB da je že četrtek, sem kar malo utrujena od tega tedna. Uživajte.