|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
30.10.2010 22:12:38   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy a ti pa že o havajih sanjaš user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja sanjam, kr bom o njih itak zmer sm sanjala.user posted image user posted image

joj sej men tud ni fajn da je tk mrzlo.. pa sej nam tk nič ne paše, poleti hočemo malo hladnega vremena, pozimi toplo.. user posted image

To je res.user posted image

men pa prav paše včasih ven na zrak it malo da se umirim ker mi Patrik zna na 10000 nabit pritiska ko je tečen če sva cel dan noter..

Men zna moja tamala tud nabit pritiska še pa još tud če smo ble že uzun. Ma to u krvi k njen fotr.user posted image user posted image

Aja, Ninčulauser posted image , sj midve bova tud u minusu hodile vn, dans pa nisva šle iz razloga k si ga lepo napisala, toplo vreme pa močan mrzu veter, pol pa vedi kako froca oblečt.user posted image ma je preživela, je šla pa zato 2x spat čez dan.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
31.10.2010 10:56:09   
lenčy
Tinčy lej ko bom spet v mestu živela,pol se bomo lhk vidle k zdj ko pridm v mesto,sm vsa leteča. Sj sva šla glih včeraj eno hiško gledat.mal je starejša ampak bomo že počas porihtala. Sm upam da bo banka dost dala :) pol boš pa lhk pršla,sm moj bo hotu kosilo,tko da me ne boš smela velik motit:)

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
31.10.2010 11:10:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

Tinčy lej ko bom spet v mestu živela,pol se bomo lhk vidle k zdj ko pridm v mesto,sm vsa leteča. Sj sva šla glih včeraj eno hiško gledat.mal je starejša ampak bomo že počas porihtala. Sm upam da bo banka dost dala :) pol boš pa lhk pršla,sm moj bo hotu kosilo,tko da me ne boš smela velik motit:)

Ok, ni panike.user posted image sm unga s kosilom ne štekam kaj si misnla.user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
31.10.2010 11:30:32   
lenčy
ja moj bo hotu kosilo,ko bo prišel domov tako da ne bomo mogle okol letat:) to sm mislna

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
31.10.2010 12:21:43   
Tincy90
Dobr, nima veze, bomo že.user posted image sm d ne bo tvoj lačn.user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
31.10.2010 22:07:20   
Aninchy
hej hoj babure!

mal čekiram net... sva se z mojim skregala neki v brezveze, pa niam zdj kej za počet, k mulo kuhava in je on pred tv jst pa pred računalnikomuser posted image user posted image user posted image

vidim, da niste dost pisale, ma tud jst ne bom, itak zdele nism take voljeuser posted image

No, pa HAPPY HALLOWEEN!1user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
1.11.2010 7:56:55   
egleria
helou!

moja dva fanta spita.. se je mali škrat zbudil že ob 6h user posted image malo nam nagaja sprememba ure.. sam vseeno ne vem zakaj se zmeri bolj zgodaj zbuja.. večinoma se je zmeraj ob osmih zbudil, potem ob sedmih, zdej pa že ob šestih.. pa sem ga včeri držala budnega do osmih po novi uri.. ma bo že.. upam.. ker če se naslednjič zbudi ob petih ne vem kaj bo..user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
1.11.2010 10:51:21   
ninkica
Hojla
kako ste?Mi smo kar fajn.Zjutraj sva se z Lejo zbudili in ne morem vrjet je moj mož že vse zlikaluser posted image user posted image ne vem kaj ga je pičlo.
Leja pančka jaz sem pa vse pomila,posesala,...Da ko se zbudi da šibamo ven.

Aninchy upam,da sta s tvojim user posted image skuhala mulouser posted image user posted image

sprememba ure tamale ni nič zmotilo,spi še vedno po istem ritmu.

Mi smo šli že včeri prižgat svečke,ker smo mislili da bo dež,..

šibam še za kosilo pripravt,...
lep dan user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
1.11.2010 21:07:18   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
...in ne morem vrjet je moj mož že vse zlikaluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moj likalnika verjetno še sploh ni mel v rokah... še več! ne vem, če sploh ve, kok zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image Sicer pa ne likam veliko... res, da tetra plenice likam, pa mogoče tu in tam kako stvar, ki se bolj mučka... sem pa prve tri mesece tamalmu skos likala, zdej pa ne več...

In, ja, zgladila sva sporuser posted image itak se je on mogu men opravičit, tak da je blo čist od njega odvisno, kdaj se bova pobotala...user posted image user posted image

nč, punce, šibam pred tv, čeprov me jezi, k ni čist nč pametnga...user posted image mah, bom na BRIO nanizanke zjala, pol bom pa itak zaspala zrovn, dokler moj ne pride domovuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.11.2010 19:48:17   
tix
hoj hoj.

Zadnje dni imam možička doma ma se bolj njemu posveča, kot pa RR user posted image user posted image Drugače pa imamo se super. Danes je bil cepljen upam, da ne bo posledic.

Zanima me a ste svoje otročke cepile pred rotavirusom? jaz se še nisem čisto odločila, bo pa treba kmalu ker je že 4m, do pol leta mora biti trikrat.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
2.11.2010 22:42:27   
Tincy90
Oj.user posted image

Tix js moje nism cepila, mi je zdravnica razložila, da tud če jo cepim lahko še vedno zboli za tem rotavirusom, pa tud zaenkrat je ne mislm dat v vrtec.user posted image

Kok je hitr miniu vikend, potepanje tamo i ovamouser posted image user posted image pa je tkoj sm d se z ritjo mal obrnem v levo pa je tkoj že noč.user posted image pr nas nas mal ura zeza, ****tiš je tamala čist out padla iz ritma, pa sitna je k hudičuser posted image , zobi rinejo na povno vn, zdj mamo že tri pa mislm d še en al dva rineta na površje. Kriza je to.user posted image

Js se tud čedalje bol počutm debelo (no sj debelušna sm ratala itak po porodu tko d se nimam kej čudtuser posted image ), tale trebuh se mi zdi d bo večji kt u prvo.user posted image mah važn d js enkrat vn spravm otroka, pol sm pa že rekla mojmu d bom začela u fitnes hodt.user posted image da bom ratala fit mami.user posted image bomo vidl kaj čas prnese.user posted image

Nč, morm it me moj neki preganja d morm kao neki pospravt pa nvem kaj.user posted image user posted image pol bo pa itak akcija, mam tak občutek.user posted image se tipkamo tomorrow, boh ve če sm prov napisala.user posted image

Čaosss bejbe.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.11.2010 14:29:51   
naja7
čist mimo dnevi so, slabo vreme, ura se je prestavla, tamala vn iz ritma in sitna ko hudič, ma 4 nastavke za zobke slini se ko 1000 polžev jao meni jao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

cepljenje ga imamo nasledni teden tudi za rotavirus bo padla pikica... sem  pa dobila star recept kako se izognit preglavicam po cepljenju.... Takoj po pikici dat gor hladen navaden jogurt na gazico in prpopat na mesto vboda menda ful pomaga............. Bomo videli ko stestiramo.... Zdaj pa šibam, ker mi pride ena punca nekaj o raku in zdravem življenju nabijat.... Jejjjjjj se že veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.11.2010 19:29:27   
egleria
helou!

jaz nisem cepila proti rotavirusu ker sem proti tem zadevam.. jaz sem dala samo tiste nujne zadeve pa še tisto najraje nebi.. cepivo ni samo koristno. ma ne bom o tem. se mi ne lubi user posted image
Patrik je zbolel, al nam zobeki nagajajo.. ne vem. vem sam da ma vročine čez 38. zdej pa spi ker sem mu dala sirup. upam da ne bo za to ponoči žurke user posted image yeah right optimist user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.11.2010 20:21:23   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

Patrik je zbolel, al nam zobeki nagajajo.. ne vem. vem sam da ma vročine čez 38. zdej pa spi ker sem mu dala sirup. upam da ne bo za to ponoči žurke user posted image yeah right optimist user posted image

Bošček!user posted image upam , da so zobki, da ne bo kaka viroza al pa kej.user posted image user posted image user posted image
Hmm, pr nas pa zdj par dni spimo SOLIDNO, se pravi da se kake 2x spet ustanem d ji dam za pit al pa sm dudo. Zdj upam d se ne bo pa dans poslabšalo kr sm zdj tuki pohvalla spanje.user posted image jutr mam pa pregled pa mam filing d ne bo UZuser posted image , ma ji bom kr rekla d ji plačam sm d mi ga nardi.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
3.11.2010 21:37:30   
ninkica
čer

Patriku user posted image user posted image ,da mine vročina.

Mi smo imeli danes drugo ceplenje in je šlo brez reakcije.Ni dobila vročine,ni bila sitna,niiččuser posted image imamo pa pri 4,5 mesecih 7370g in P je rekel,da je zelo napredna v razvojuuser posted image
Leja pančka,možek gleda film na TV-ju in jaz se mu kmalu pridružim.

Tinchy,držim pesti da ti jutri naredi UZ.

naja7 mi se tud nismo odločil za rotavirus,da jo damo cept samo za osnovna cepiva,...

lep večer
user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
3.11.2010 21:51:41   
Aninchy
Čeeeeer! user posted image

Mi mamo tud mal krize s prestavljeno uro, ampak večje sile ni, tak da ne jamramo - šeuser posted image user posted image

naja7 - tud mi nismo dali cepit... razlog: ne gre s prvim letom v vrtec, kot drugo pa ni 100% garancije, da otrok vseeno ne faše... ma tudi v posvetovalnici me niso vprašali, niti omenili te možnosti. In če bi blo tok super fajn, bi mi ziher težil naj ga dam oz. bi cepljenje uvedli kot obveznouser posted image

egleria - držim pesti, da so "le" zobki user posted image user posted image

tinč - kolkar je bla pa moja G tečna, je bla glede UZjev zakon! Na vsakem pregledu sem ga imela in NIKOL plačala!user posted image

ninkica - kolk je pa velika Leja? Pa user posted image da je blo vse normalno! Mi imamo drug teden drugo cepljenje, pa tud upam, da ne bo nič, saj tud pri prvem ni bilo. Je pa res, da se mu še vedno mal čuti ta bulica, ki nastane na mestu vbodauser posted image Pa je že skor 2 meseca od cepljenjauser posted image

vstajanje ponoči -
1x obvezno, da ga nahranim, zadnje čase pa se tud zbudi za dudo. Ker ko zaspi jo sam ven vrže, pol se pa sredi noči spomni, da bi jo pa nazaj imeluser posted image user posted image ahh moški... kdo bi jih zastopil?user posted image

Lp!

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.11.2010 21:52:11 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1491
3.11.2010 21:54:04   
Tincy90

Hvala.user posted image

naja7 mi se tud nismo odločil za rotavirus,da jo damo cept samo za osnovna cepiva,...

Najbrž si misnla Eglerio.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
3.11.2010 22:11:21   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hvala.user posted image

Al pa tix, tak ko jstuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
3.11.2010 22:15:26   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Hvala.user posted image

Al pa tix, tak ko jstuser posted image user posted image user posted image

Al pa to ja.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
3.11.2010 22:23:15   
ninkica
Aninchy niso jo nč meril,samo tehtal so jo.Ko sva jo doma merla je bla cca 69cm tam nekje.

Prestavljanje ure-pri nas se nič ne poznauser posted image

naja7 je spraševala o cepljenju za rotavirususer posted image user posted image user posted image

UZ-men jih je G tud nardila velik skor vsakič.Je blo prav fajn,ko sva z možem vidla pikcouser posted image

zdej grem pa res po dolgem

nočkoo

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
3.11.2010 22:24:51   
ninkica
mam še vprašanje:kako se slikca naloži na post??user posted image

Hvala user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
3.11.2010 22:28:29   
Tincy90
Naja je napisala, da bo dala cepit user posted image proti rotavirusu. Ma sicr pa sj nima veze.user posted image

Js sliko naložim prek slikomat.com pol pa dam tm k maš pomanjšaj sliko:za forume in potem sm še kodo kopiram sm v post (koda za forume). Upam, da si me kej razumela.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1497
3.11.2010 22:38:16   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: tix
Zanima me a ste svoje otročke cepile pred rotavirusom? jaz se še nisem čisto odločila, bo pa treba kmalu ker je že 4m, do pol leta mora biti trikrat.

Nene, tix je bla user posted image   user posted image

Hmmm, no bom probala eno slikco prpopatuser posted image da se še jst naučim

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.11.2010 22:39:08 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
3.11.2010 23:07:30   
Aninchy
Cjooo kak del ste mi nardile! No, sej sm si ga samauser posted image ma nism mela več fotk na računalniku, ker smo jih zadnč končno dal razvit, ker je že računalnik brejku ker je bil čist polnuser posted image user posted image in sm mogla zdj s telefona dat gor in sm si ful zakompleksala neki no ja zej sm fertik, no to je ena novejših....user posted image

MARTIN user posted image

user posted image

Uuuu, a če daš pomanjšaj pol taka pride?? Hmm, no skor mal mala je.. ampak moj pubec pačuser posted image sam tle je mnda kaku al kaj da se tok hecn držiuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 3.11.2010 23:08:47 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
3.11.2010 23:10:51   
Aninchy
user posted image

no, upm da je zej boljš....user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Na katerih forumih sodelujete?
KIKI****

Sodelujete na spletnih forumih?

DA (62%)

NE (38%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!