tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi , kar pred 23 tednom seveda lahko vodi v splav. Ajooooou.... me je skor kap, no. Madonca a veš da sem danes ravno polnih 23 tednov , uradno, ker bejba je za par dni večja in sem tudi odštevala do tega dneva , ker mislim da po tem tednu ima otroček možnost da preživi ... Ma ni fajn preveč brat pa se psihirat , samo škodi Ja, ampak čist res. Drugače, moj dragi je nedonošenček, rojen je bil v 24 tednu pa par dni, pa to zato, ker je bil ogromen, mama je bolj pri malih in je zmanjkalo prostora. Cela porodnišnica ga je hodila gledat, hb nekih posledic hudih ni imel. Upam samo, da naš poba ne bo šel po očetovih stopinjah... saj me vsi nekaj zezajo na to temo, ma, sorry, res ni smešno, no. Nečak je bil tudi rojen nekje v 6. mesecu pa tudi je vse ok z njim , ampak me bomo prišle do konca!!! Pri prvih dveh sploh poštudirala nisem da bi se lahko kaj prej rodila, zdaj pa kr nekaj študiram - brez veze ,