|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:47:36
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Nič ne kuham, se bo moj zadovoljil z mrzlo pečenko od včeraj Sem lulat skočila, pa še po en pir. Urrrrrduš dons je pa potegnu Urrrrrduš????? A si ti tud s Kredarce?
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:49:15
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš????? in Štajerci spet v temi....
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:49:26
|
|
|
|
DaisyE
|
Če nas je pa že tolk na kupu, pa še eno po domače.... zdaj grem pa na pir! Si ga, kljub temu, da tud enga živca nisem zgubila v celotni zgodbi, zaslužim!
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:49:59
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Mene je moj slikal, ko sem prvič bruhala....v nosečnosti.... . Takle wc bio prišel kar prav.... No...to bo A. vesela, ko ji boš sliko v puberteti kazala
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:50:13
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE zdaj grem pa na pir! Si ga, kljub temu, da tud enga živca nisem zgubila v celotni zgodbi, zaslužim! absolutno
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:50:14
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš????? in Štajerci spet v temi.... Tule je po moje cela slovenija razen Žiži v temi.
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:51:31
|
|
|
|
DaisyE
|
Pa da ne bo slučajno 120 strani, ko pridem nazaj...
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:51:41
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Mene je moj slikal, ko sem prvič bruhala....v nosečnosti.... . Takle wc bio prišel kar prav.... No...to bo A. vesela, ko ji boš sliko v puberteti kazala Goldy, pa ti je tvoj umaknil lase, ali je pustil, da bo njih bruhaš in to slikal?
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:51:51
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš dons je pa potegnu boš vsaj dobr spala JP zadnji teden sem bolj kot ne dežurala s tabo
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:52:54
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš dons je pa potegnu boš vsaj dobr spala JP zadnji teden sem bolj kot ne dežurala s tabo vem in hvala ti za to
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:53:03
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Nič ne kuham, se bo moj zadovoljil z mrzlo pečenko od včeraj Sem lulat skočila, pa še po en pir. Urrrrrduš dons je pa potegnu Urrrrrduš????? A si ti tud s Kredarce? A nis opazla, da dans ?
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:54:01
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš dons je pa potegnu boš vsaj dobr spala JP zadnji teden sem bolj kot ne dežurala s tabo z nama....tud Teddy je bil totalno zjebn z uro...
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:54:02
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš????? in Štajerci spet v temi.... Dej unga s kabla dol spod Porkaduš!
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:55:37
|
|
|
|
mismis
|
nas je več tukaj , ki nismo spali
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:56:35
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Mene je moj slikal, ko sem prvič bruhala....v nosečnosti.... . Takle wc bio prišel kar prav.... No...to bo A. vesela, ko ji boš sliko v puberteti kazala Goldy, pa ti je tvoj umaknil lase, ali je pustil, da bo njih bruhaš in to slikal? A te skrbi kaj bo tvoj delu?
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:56:42
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Če nas je pa že tolk na kupu, pa še eno po domače.... zdaj grem pa na pir! Si ga, kljub temu, da tud enga živca nisem zgubila v celotni zgodbi, zaslužim! itak, da si zaslužiš ... cel spekter
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:57:24
|
|
|
|
Goldy
|
mismis - sem imela čop, ni šlo nič po lasih... Se je pa nadaljevalo en 3 mesece vsak dan - bruhanje.... gigi - jap, bo A vesela...je, moj reku, da vsej enkrat vidim, kako je če ti je takoo hudo, da moraš bruhat..... Še dobro, da sem bolna in nisem šla na vaje - ker je tule tako veselo.... pa Dejzi je še harmonko raztegnila.... No, tole je pa naša navihanka......
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:57:33
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš dons je pa potegnu boš vsaj dobr spala JP zadnji teden sem bolj kot ne dežurala s tabo vem in hvala ti za to Moja, moja
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:57:40
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Mene je moj slikal, ko sem prvič bruhala....v nosečnosti.... . Takle wc bio prišel kar prav.... No...to bo A. vesela, ko ji boš sliko v puberteti kazala Goldy, pa ti je tvoj umaknil lase, ali je pustil, da bo njih bruhaš in to slikal? A te skrbi kaj bo tvoj delu? še dobro, da imam kratke lase
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:58:08
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš????? in Štajerci spet v temi.... Dej unga s kabla dol spod Porkaduš!
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:58:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Tri desno in dva levo danes rade volje odstopim, ostalo gre pa z mano do konca!
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:59:33
|
|
|
|
nokes
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Nič ne kuham, se bo moj zadovoljil z mrzlo pečenko od včeraj Sem lulat skočila, pa še po en pir. Urrrrrduš dons je pa potegnu Urrrrrduš????? A si ti tud s Kredarce? A nis opazla, da dans ? ja, jst tut s kredarke. jodle,....
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 20:59:52
|
|
|
|
gigi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: mismis IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Urrrrrduš dons je pa potegnu boš vsaj dobr spala JP zadnji teden sem bolj kot ne dežurala s tabo z nama....tud Teddy je bil totalno zjebn z uro... moj, moj
|
|
|
RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del 5.11.2010 21:00:07
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 A nis opazla, da dans ? Seeeem, ampak ker sem blond sploh nisem nardila povezave. Je.bemti, da je meni zdaj imeti povezavo, ki na balkon vleče....
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOtrok in sidro v isti materniciTa mama se je za podvezovanje jajcevodov odločila pri 28 letih, saj je pred tem trikrat zanosila kljub uporabi kontracep...
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.