DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: nokes dejzič, zgleda, da smo se vse oborožile z municijo, pa saj je petek, meni moja notranja "šiht ura" itak kaže na četrtek, ker ni bilo ponedeljka! upam, da jutri ne bom, cela krmežljava, otroka v vrtec dostavla, potem pa pisala pisma bralcev v žurnal To pa le pazi, ja! Jaz sicer še nisem fertik, mam jutr izobraževanje (zakaj bi se šparali, a ne?), ampak pir pa bom. Pa ne veem, kdaj je bil nazadnje pir pri naši bajti, ampak dons sem si ga šla pa prav zarad miš kupit. Sploh nisem podvomila v Bineta pa Cilo. Saj se spomnite naših veselih začetkov (predIVFovskih) - ko si noseč, kar veš. Kar veš, da zdaj pa je. Jaz sicer nikol nisem bla noseča, ampak zgleda kompenziram tako, da za druge vem. Miška, je blo meni tole štekanje malo sumljivo. Madona, pa saj nas RR moderatorji že dolgo spremljajo, pa bi tole lahko kar malo pričakovali. OOOOO žižu!!!!!!!!!! Scrollam zdaj navzdol in evo... se že slinim Zdaj bo treba pa kar nov pir odpret. Je.bemti, pa tako dobre namene sem mela... Zarči - Helou bejbe! Kako je fajn, da nas je spet tolk na kupu. Pivo?