|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
5.11.2010 18:18:04   
Dudica1
kje hudiča pa steuser posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4101
5.11.2010 18:26:15   
majana79
evo mene

RR mi ful šteka, tako da sem komi na našo temo prilezla... kr neki user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4102
5.11.2010 18:32:43   
Dudica1
ja sej je tud meni

moj se je neki namakal v justu,se čudno počuti,prehlajen je...sm mu dala neki kapljic 31 in mal materine dušice,ima da je ko rožica user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4103
5.11.2010 18:41:12   
majana79
pametno dudi user posted image   nimajo kej zbolet user posted image

jaz tudi mojega začnem mazat, takoj ko rata 'čuden' user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4104
5.11.2010 19:02:43   
Dudica1

Grem samo otrokom dat večerjo in spat,ker moj pomoje ne more

Smo hotli it danes v kitajsko pa ne bomo šli zarad mojga...gremo pa jutri

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4105
5.11.2010 20:16:31   
Dudica1
  •   user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  • Neposredna povezava do sporočila: 4106
    5.11.2010 22:16:56   
    betty.ford
    jest bi en topel čajček... božično mešanico, recimouser posted image

grem prec delat družbo mulčkoma v mižalčke. za konec pa meni današnja najljubša:

mulček:"mami, a veš kje je ljubljanski most?" jaz:"sredi Ljubljane?" mulček:"tam zraven zmajskega mostu je. in na njem je steklo, skozi katerega lahko gledaš, ampak je nevarno, ker se lahko razbije pa padeš potem v vodo."

moj moj. sva pred spanjem klepetala in ugotovila sem, da sem zamudila en teden njegovega življenja. ujela sem le jutra in današnji večer, ker si me je želel počakatiuser posted image

lahko noč vam želim!

(odgovor članu Dudica1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4107
    6.11.2010 5:56:45   
    nikolet
    jutro

no spali smo .... oz. še vedno spijo... jz pa spet kločem že od 5h ne morem spat...

rada bi se skom pogovorila, se razjokala... pa kr ne morem.. morem bit kao močnauser posted image user posted image user posted image

no ja grem delat še danes pol pa dva dni frejuser posted image

papa

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
    spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
    spomin je svetloba, ki dušo obliva,
    spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu betty.ford)
    Neposredna povezava do sporočila: 4108
    6.11.2010 7:37:59   
    PapuaNG
    jutro,

spali smo, še kar. Od treh skupaj z mulčkom. Tudi prav. Sem pa že pred deveto zaspala na kavču in se enrkat vmes prestavila v svojo posteljo, tako da vsaj naspana sem kokr tok. Smo šli včeraj malo v tivoli na igrišče, potem pa še v btc nekaj stvari kupit, vse skupaj nič. Pa v meka user posted image Sem si privoščila krompirček in sladoled, njami user posted image Danes pa na tržnico pa na vikend k mojim, bomo listje grabili baje. Moj ima sestanek dopoldne, jst bom pa ta čas pomoje do tržnice skočila z mulcem, tko da gremo potem lahko čim prej na vikend. Zvečer pa pripravljamo surprise party za enega prijatelja, je imel par dni nazaj rojstni dan in je čist brez keša trenutno, tko da mu bomo mi pripravili majhno presenečenje user posted image Pomoje bo to prva taka zabava, tako da bo zihr zanimivo. Družba je pa itak fajn user posted image Kdaj bo pa meni kdo pripravil tako presenečenje? user posted image Zgleda nisem dost priljubljena user posted image

a je kdo slišal petrozg? Kako je s tamalim?

(odgovor članu nikolet)
    Neposredna povezava do sporočila: 4109
    6.11.2010 7:38:31   
    PapuaNG
    aja, nikolet, ti se kar izkašljal tule...zato pa smo tu user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
    Neposredna povezava do sporočila: 4110
    6.11.2010 10:14:36   
    betty.ford
    jutrček!

upam, da se cartate s familijo. jaz, žal, ne. čeprav je bilo jutro burno in lunastouser posted image

nikolet, ti kar iz sebe daj. no (wo)man is a rock!

(odgovor članu Dudica1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4111
    6.11.2010 10:37:36   
    betty.ford
    jaz, žalostna, ko sem tole prebrala:

http://dnevnik.si/poslovni_dnevnik/1042400909

toliko sranja, kot se je pa zdaj začelo nabirati,... do sedaj sem še verjela, da bo bolje, zdaj pa ne vem, če bom lahko vse pokonzumirala.

pa sem zelo tolerantna in Slovenijaljubka, a ne vem, če bom zdržalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4112
    6.11.2010 13:06:44   
    koala.cek
    betka...psi lajajo in karavana gre dalje. so what ? jest tud berem ne več ne teh packarijuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4113
    6.11.2010 14:54:05   
    Dudica1
    Dan!
    Upam da ste vsi uredu,bolančki da ste boljše user posted image

Mi bomo zdej jedli potem bomo pa pospravljali,moram vse omare zrisat v otroških sobah-prah!Pa posesat vse in pomit da si bom zaslužila en lep večer danes in večerjo user posted image

(odgovor članu koala.cek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4114
    6.11.2010 15:36:28   
    majana79
    Dan!

Pri nas nič novega... sem šle zdele eno oddremat, ker drugače se bom sesula.

Prej smo bili v mestu, samo je prav svinjsko pihalo, ni blo lušno. Mogla bi kej pospravit pa nimam volje.

nikolet
    , ko bi ti vedela kolikokrat sem se jaz razjokala prav za računalnikom, ker drugače nisem imela nikogar za klepet v živo... ko bodo šli zvečer vsi spat, se vrzi na stol in napiši kaj te muči, pa še jokaš komot, ker te ne bodo videli. Sploh pa, jok ni sramoten. Jokajo res močni ljudje, ker se soočijo s svojo bolečino in so jo pripravljeni dat iz sebe.

za petro nič ne vem, mogoče maja ve kaj več

grem mal bluzit...

(odgovor članu Dudica1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4115
    6.11.2010 15:41:24   
    šivilja
    Upam, da ne bo zamerila - ampak - L. je prestal operacijo, sicer je imel dihalno stisko zaradi astme, ampak je zdaj OK, zdaj pa imajo težave, ker si ven puli infuzijo. Toliko vem na hitro.

(odgovor članu majana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 4116
    6.11.2010 15:44:22   
    šivilja
    Drugače sem se pa danes relaksirala v službi - je tak mir ob sobotah in lepo opraviš svoje delo.

Ah, pa v petek sem spet postala vodja - zdaj sicer na manjšem nivoju, amapk še vedno imam devet žensk pod sabo in mi čisto nič ne diši, ker je grozna situacija, ampak jo je zelo težko oz. nemogoče spremenit, oziroma bi morala biti narejena iz jekla, da bi mi mogoče uspelo.
    Sem pa v taki situaciji, da zavrnit pa ne morem oz. ne smem. Ah, bo treba mogoče res četrtega naštimat user posted image

(odgovor članu šivilja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4117
    6.11.2010 17:33:08   
    FLASK_A
    Šivilja, hvala za info o L! Držite se, Petrazg in mali frajer!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
    Neposredna povezava do sporočila: 4118
    6.11.2010 17:58:09   
    koala.cek
    mi smo pa cel dan zunaj prčkali. pospravili mize, stole, rože, igrače,....intd...sva pa z možem naštimala eno sobo za žure. tako, da smo lahko s čevlji, da se lahko kadi, še kamin morava v pogon spravit pa bo.

šivilja - I now that filling. ne jeklena, prekleto debelo kožo moraš imet, pa ne smeš se pustit pravocirat in se spustit na njihov nivo. sicer pa čestitke !!user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
    Neposredna povezava do sporočila: 4119
    6.11.2010 18:58:35   
    Dudica1
    Se pripravljam za ven user posted image

(odgovor članu koala.cek)
    Neposredna povezava do sporočila: 4120
    6.11.2010 19:13:11   
    majana79
    šivilja, vse boš porihtala, sploh ne dvomim vate user posted image

dudi, žurerka, uživej še namesto nas upokojencev user posted image

(odgovor članu Dudica1)
    Neposredna povezava do sporočila: 4121
    6.11.2010 19:25:25   
    koala.cek
    dudica - da se ti sploh še da. aja, tebi otroci ponoči spijo ane ?user posted image

mi bomo polovico otrok dali zdajle spat, potem se grem pa v banjo justat. user posted image  druga polovica otrok je spala do pol petih popoldan in naj uživa v sobotnem večeru. bo gledal risanke z očijem. božični miki žmilijontič

(odgovor članu majana79)
    Neposredna povezava do sporočila: 4122
    6.11.2010 20:04:14   
    Leela
    IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Šivilja, hvala za info o L! Držite se, Petrazg in mali frajer!!! user posted image user posted image user posted image

tudi jaz pošiljam pikepoke.

(odgovor članu FLASK_A)
    Neposredna povezava do sporočila: 4123
    6.11.2010 21:32:12   
    betty.ford
    petrazg, super, da je že mimo in user posted image  za malega borca! bravo, L!

šivilja, čestitke! uspeva ti na vseh področjih!user posted image
    kako smo že pravile, ko smo bile še noseče? get with the flew!

jaz, mi,... sobota je minila. prijetno, kljub vmesnim motnjam. stanovanje je v razsulu, kljub temu, da nas popoldne ni bilo doma. tako da se pripravljam, da bo jutrišnja nedelja v znamenju pospravljanja in čiščenja.

(odgovor članu Leela)
    Neposredna povezava do sporočila: 4124
    6.11.2010 21:35:13   
    betty.ford
    eh, moram,... a ledenka se ne oglasi, ker se je večerja razvila v nepozaben vikend?user posted image

že šibam spat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4125
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  163 164 [165] 166 167   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Trmast otrok
    Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
    Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
    Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
    пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?