Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Menstruacija mi je zamujala že aprila in sva naredila test- negativen. Bila sva ful razočarana, čeprav nisva nič planirala. Pogovarjala sva se, da bo za otroke še prišel čas, da sva se komaj kupila stanovanje in da ga je potrebno še opremit, pa da malo še počakava. On je imel pred sabo še diplomo, delal je preko študenta. Izgovorov en kubik. In ko je bil rezultat aprila negativen sva se odločila, da je prišel čas, ker sva bila tako razočarana, da nimava kaj več čakati.
Malo sem spremljala ovulacijo, malo sva več
in maja je bil plusek.

Jutri pride parket zamenjat. Joj, joj, kdaj bomo mi končali s temi deli.
. Nam tut tko ura glih odgovarja
. Glede težav z naslovom pa ne vem - mogoče je začasno bivališče dost
. Res pa je, de čem "samo" prehod (luknjo v zid
neče nč namigov (no, niso več glih namigi
- bolana in nenaspana.
Pa da se mali možek pozdravi in bo spet razposajen
Konec koncev bo otrok imel priimek, ki ga vsebujeta vidva obadva.
ti se nam kar potoži, tudi zato smo tukaj. Mah, ko je napetost v zraku in sta oba malo živčna, rado hitro poči. Pomaga pa vedno samo pogovor, tako da se čim prej pogovorita in si povejta, kar vama leži na kupu. Imaš pa res težko situacijo (to s službo) in verjamem, da je zelo hudo
. Na splošno je situacija v Slo zelo težka (neplačevanje prispevkov, neizplačilo plač ...), groza