|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 206809 - 2.del
6.11.2010 21:36:26   
betty.ford
nočko.user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
6.11.2010 22:18:12   
tubby
Ojla

še jaz mal na hitro

mal več se mi dogaja na področju službe, za veselje sem pa bolj tako - ko mam bo pogodba v roki bo veselje

Vprašanje kje naj kupim lep in ugoden smučarski komplet št 122? za punco, lahko tudi rabljen al nč ne najdem!!!

petraZg
upam da ste ok in da gre vse kot treba!

Neposredna povezava do sporočila: 4127
7.11.2010 8:02:26   
šivilja
Tubby - držim pesti in upam, da si zdaj ti na vrsti user posted image

Za kompletek pa ne vem - mogoče bolha ali pa Smrkolin - komisijska prodajalna rabljene otroške opreme ob celovški (pri bivši stavbi CSD). ker si blizu se verjetno splača iti pogledat, zdaj ko še ni čisto zima je možnost, da še kaj imajo

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 4128
7.11.2010 8:03:25   
šivilja
Kje je pa kaj naša Tanja_????? - upam,da je v službi niso že čisto zatolkli

Ledenke pa res sumljivo dolgo ni - mogoče so spet pobegnili na morje

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4129
7.11.2010 8:38:22   
betty.ford
jutro.

tubby, poglej še v kakšenm Intersportu. pa navijam za službico! naj bo to to!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4130
7.11.2010 8:41:49   
Tanja_
Jutro!
Evo me šiviljauser posted image .Niso me zatolkli-še....
Smo pa čez teden leteči, vikendi pa čist prehitro minejo.

tubby držim pesti za službo.
petrazg in L hitro okrevajta in pridita domovuser posted image

Jaz sem pa včeraj sužilca dobila-norouser posted image Sem že 2 rundi posušila in je super!

Neposredna povezava do sporočila: 4131
7.11.2010 8:58:51   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
Evo me šiviljauser posted image .Niso me zatolkli-še....
Smo pa čez teden leteči, vikendi pa čist prehitro minejo.

tubby držim pesti za službo.
petrazg in L hitro okrevajta in pridita domovuser posted image

Jaz sem pa včeraj sužilca dobila-norouser posted image Sem že 2 rundi posušila in je super!

Samo, da še migaš    user posted image user posted image

Jaz si tudi že projektiram prostor za sušilca v novi hiši - ker pri petih ljudeh bi lahko svoj nick iz šivilja spremenila v perica

Te službe so pa grozne - jaz sem zdaj v poziciji, da bi v teoriji lahko kaj spremenila, pa vem da je v praksi to nemogoče. En človek terorizira devet oz. deset drugih, samo je tako močna, da ji nihče ne pride do konca.

Tubby - sem ravnokar izvedela, da imajo kombinezončke v Hervisu od 86 naprej za 35€

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
7.11.2010 9:02:01   
betty.ford
Intersportu

v torek imaš z mercatorjevim računom 10% popusta, se mi zdi.

Tanja, super za sušilca. jaz tudi sanjam o njem. ampak prej bi rada še kopalnico prenovila.

Neposredna povezava do sporočila: 4133
7.11.2010 9:09:07   
betty.ford
šivilja, boljše da tlačiš kot pa da si tlačena!
sicer pa, doma imaš tri z močnejšim karakterjem, tako da z devetimi boš zmogla kot za šalo! pa še zadeve so ti poznane.

šibam; opravki. lepo mi bodite!

Neposredna povezava do sporočila: 4134
7.11.2010 9:16:23   
koala.cek
a niso neki v hofru ta teden akcije bundic inpd ?

user posted image a katera šopingira v italiji ? tako zase in za otroke ? recimo v palmanovi ?

tanja - sušilec meni rešuje gospodinjstvo in je bila prva stvar, ki sem jo zaradi otrok kupila. pa tudi tako cenovno-stroškovno ( recimo ni treba uporabljati mehčalca, pa če so otroci na kej alergični zaradi muck recimo,...intd. ).

Neposredna povezava do sporočila: 4135
7.11.2010 9:26:40   
majana79
Dan!

Another stupid morning...

Mislim da se mene tudi loteva novembrski blues user posted image Pa obisk kakega šova iz ZDA bi rabila, Clean my house ali kaj podobnega user posted image

Sušilec pri nas tudi dela na polno, drugače bi se mi zmešalo, ker niti nimam kje sušit.

Čist sem brez volje do česarkoli... user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
7.11.2010 9:35:33   
Tanja_
šivilja verjamem, da je težko, ampak če si ti šefica, potem pač uveljaviš spremembe,ki se ti zdijo okej. Sej ni treba diktatorsko, ampak vseeno- meni so bolj všeč šefi, ki naredijo red, kot pa taki, ki imajo pravzaprav samo naziv šef.Na koncu je pa tako, da imajo na tapeti itak tistega, ki uvede spremembe, kot tudi tistega, ki pleše tako kot sodelavci hočejo-ker je pač šef.Tako da - go for it.

Mi sicer imamo prostor v kopalnici za sušilca, ampak bi jo kar precej zmanjšal, tako da sva pri planiranju kuhinje dala naredit tok veliko omaro, da bo šel notri. Zdej samo še rabiva eno ploščo za podvgradnjo in bo šel v omaro.

Blagor ti, k projektiraš hišo-midva se še glede parcele ne znava zmenit. Sva se ravno prej spričkala zaradi tega....Mah poln kufr mam- bomo pač živeli tukej v tem gnilem stanovanju-dokler se mi ne zmeša; potem me pa najdete v Polju.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
7.11.2010 18:34:52   
koala.cek
naš zmajček je pa danes tako sumljivo miren. upam, da se mu kej ne kuha.user posted image  

sicer pa deževen dan. a ni to brezveze ? pa za vikend. se nismo premaknili nikamor. samo malo pred hišo, toliko da smo se vsaj malo prezračili. tale november blues je nalezljiv. dejmo ustvarit raje veseli novemberuser posted image .

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
7.11.2010 19:18:33   
betty.ford
se strinjam, koalčka. dejmo si veseli november narest!

majana, stran z otožnostjo! šuš!

mi danes: v enem samem dnevu kar veliko vzponov in padcevuser posted image  
najbolj pa se mi je vtisnil sprehod po temi (kolikor jo sploh lahko dobiš v urbanem naselju) z baterijo. sva si z mulčkom št. 1 zaradi pretesnega stanovanja privoščila malo mokrih bund in tacanje po lužah presenečenja. padec sprehoda pa je bil padec mojega srca v hlače, seveda. moj mulček se je malo preveč samozavestno postavil tik ob prehod za pešce in dvignil roko, da želi prečkati. avto mu je ustavil, on pa kar čez! huh,... huh,... huh,... ma, šok! do sedaj me je vedno počakal pred prehodom za pešceuser posted image
itak da ga imam ves naslednji mesec na kratkem povodcu.

zdaj, spijo... jutri pa je že ponedeljek.
sem vesela, ker sem uspela pospraviti kuhinjo. a sem vam povedala, da zdaj vem, zakaj se detergent za ročno pomivanje posode ne daje v pomivalni strojuser posted image . no, jaz zdaj vem!user posted image

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
7.11.2010 19:42:04   
šivilja
Betty - daj povej še nam kaj je z detergentom, sem jaz to tudi hotela enkrat narest, pa so mi boljša polovica preprečili

Koala.ček - naša posvojena majčica pa že ima vročino, tako da bosta jutri z očijem doma. Ima smrklje do kolen in kašlja. Jutri in v torek bo oči, če bo potrebno dlje pa jaz.

Dopoldan so šli ata z otroci skakat po lužah. H. prvič v škorenjčkih, ji je bilo všeč (to je bilo pred vročino), samo malo so ji bili preveliki in je čofnila na nos in je zdaj kot en mali klovenček. Preko dneva je potem pridelala še nekaj bušk, kar je pri njej tipičen znak pri bolezni - zelo slaba stabilnost na nogicah. Zgleda kot bi jo pretepali.
Upam, da bo samo malo hujši prehlad in ne kaj bolj resnega.

Drugače je bil pa prijeten dan - smo imeli popoldan nečaka in nečakinjo na obisku - otrok skoraj nismo videli, ker so bili tako zaposleni. Bo treba še ponoviti.

Zdaj pa se grem preleviti iz avstralopitka v homo sapiens (imam že zimski kožuh)

Neposredna povezava do sporočila: 4140
7.11.2010 19:49:38   
maja1488
Zeh. Res ja...november blues. Smo se prekladali po hiši cel dan. Punci sta skopani, zdej pa barvajo novoletne okraske iz slanega testa. Z gre jutri po 14 dneh v vrtec, M ostaja do srede še doma, potem pa kontrola. Upam, da tut ona odpeketa v vrtec, da dam mal na off tole materinstvo...vsaj za par ur. Bo pasalo.

Koalček, kje je tale dežela, kjer daš božičku pismo? Saj si ti enkrat o tem pisala ane? Je moj skenslal en velik decembrski job in bomo celo lahko kam šli skupaj.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4141
7.11.2010 19:51:08   
Dudica1
O pikepoke za bolančke!

Mi smo meli obiske,še prej sem pa pekla eno pecivo in pekla sem danes jogurtove miške...so jih otroci hitro pospravili user posted image bo treba ponovit.

Jutri pa spet delat,o kdo si je to izmislil!

Pa v ikeo bomo šli user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4142
7.11.2010 19:52:07   
koala.cek
naš pa po flaši mleka bruhal user posted image  zaspal pa v sekundi. bomo videli kakšna bo noč, sicer pa sem pripravljena biti jutri doma. mi bo prav pasalo, pošteno povedano. user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
7.11.2010 19:55:18   
koala.cek
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Koalček, kje je tale dežela, kjer daš božičku pismo? Saj si ti enkrat o tem pisala ane? Je moj skenslal en velik decembrski job in bomo celo lahko kam šli skupaj.

http://www.christkindl.at/

in pri nas božiček vedno odpiše, napiše kakšno leto je bilo za nami, koliko smo bili pridni, na katere vrednote smo pozabili intd. in vse to pridno spravimo. user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
7.11.2010 19:57:35   
nikolet
oj

no pa so otroci v postelji ....

dec mi gre na živce... cel dan mi govori kojk sem debela.. zdej zvečer mi pa sil jest, k točno ve da ne morem rečt NE oz ne znam rečt NE in pojem user posted image   sam da se ne vrže stran.....sam ne bom jedla k sem glih eno uro nazaj pojedla večerjo...

mah bo že

jutri sem frej a bom šla mal na sprehod v hosto... sam tojk da se mal zrelaksiram.....

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
7.11.2010 20:03:49   
Dudica1
Jaz bi pa rada iz hoferja un komplet za Maja in ne vem koga poslat,če ne bom najbrž jaz šla kasneje delat al kaj...eh če ne bom pa drugje samo bo dražje pač...

Kako je Osenarjeva oblečena user posted image

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4146
7.11.2010 20:11:52   
nikolet
http://www.neckermann.si/si/nm2/otroski-svet/igrace/zabavno-poucno/m-38364/index.html

kaj mislite o tem računalniku  a je za petletnika, a je res mal poučen?????

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
7.11.2010 20:18:00   
maja1488
Nikolet, pusti deca, ne ga poslušat. Sicer pa nima kej govorit, da si debela. To mu povej in povej mu, da te s tem prizadane. Če že misli tako, naj bo vsaj tiho in ti ne teži. Delaj na tem, da se boš v svoji koži dobro počutila!

Tale računalnik je baje OK, ga imajo sosedovi otroci. Ne prav tega ampak unga Modri janko al neki takega. Mene zelo moti tale mali ekranček, ker pol dobesedno bulijo vanj. Jst ji dovolim ene 2x na teden po 15 minut na mojmu. Igra spomin, puzzle, barva, piše...

Grem likat. Cunje, da ne bo imela katera kakih dirty misli.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4148
7.11.2010 20:22:45   
Dudica1
Ja tud jaz sm že gledala te računalnike,ampak sm gledala te male vedije ali tega modri janko se mi zdi da imajo več stvari tudi angleščino,slovenščino,matematiko + igrice...

morava še fajn premislit kateri je boljši,rada bi da ima miško pa da bo bil kaj večji ekran,dobil bi ga za rojstni dan ki se bližaaaaa

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 4149
7.11.2010 20:24:17   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Nikolet, pusti deca, ne ga poslušat. Sicer pa nima kej govorit, da si debela. To mu povej in povej mu, da te s tem prizadane. Če že misli tako, naj bo vsaj tiho in ti ne teži. Delaj na tem, da se boš v svoji koži dobro počutila!

Tale računalnik je baje OK, ga imajo sosedovi otroci. Ne prav tega ampak unga Modri janko al neki takega. Mene zelo moti tale mali ekranček, ker pol dobesedno bulijo vanj. Jst ji dovolim ene 2x na teden po 15 minut na mojmu. Igra spomin, puzzle, barva, piše...

Grem likat. Cunje, da ne bo imela katera kakih dirty misli.

mah sej mu pravim, da me prezedane pa ga nič ne gane.. verjetno zarad tega ker ima tasta za zgleduser posted image user posted image oz svojega očeta...

ma sej mene je tud majhen ekrat zmotu... sam  gledam če bi mu kupila neki tazga...

nč grem na kavč
nočka

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kako disciplinirati otroke, mlajše od treh...
Postavljanje meja, spodbujanje želenega vedenja in odvračanje od nezaželenega se lahko začne že, ko je vaš otrok še doje...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?