|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
5.11.2010 18:00:09   
Tincy90
user posted image user posted image ja ja snegc bo.user posted image user posted image

P.S. js to drgač u đouku rekla d bo sneg u pondelk.user posted image user posted image hihi, vidm d si vas lahk mal prvoščm.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
5.11.2010 18:08:38   
egleria
tincy: ideje za rojstni dan: poganjalček, tricikel, rody, kakšne knjigice ko so razne živalice notri po možnosti še da se kaj oglašajo zraven, lahko ji pa tudi kakšne malenkosti kupiš pa kej za oblečt - to se zmeraj rabi, mogoče kakšen otroški inštrumentek (sintisajzer, bobenčki, kitarca...). zdej sem polna idej, ko bo pa treba za Patrika kupovat bo pa mrk user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
5.11.2010 18:16:06   
Tincy90
user posted image user posted image ej egleria, pol ti bom pa js sm ta tvoj post namenjen men kopirala teb.user posted image user posted image hvala za super ideje!user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
5.11.2010 18:31:54   
Aninchy
uuuu fajne ideje! od kolegice sin je meu predvčerišnjem 1.rd pa je dobil "kraljevsko" kahlcouser posted image pa tisto gosenico iz BC k je podobno k govoreči kuža in te fore... pa bundo je dobil pa ene duplo kocke... ostalo pa ne vem user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
5.11.2010 18:33:37   
Aninchy
Tincy90 - ma jst sm ti verjela, kr vem, da je ful dežja napovedano od nedelje naprej... pa če se mal ohladi, je pa kuj sneg zravenuser posted image Je bil pa lani prvi sneg 3.novembra - vem, k je koliegica (iz prejšnjega posta) rodila takratuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
5.11.2010 18:36:26   
Tincy90
Viel danke za ideje, sm še odprta za njih.user posted image user posted image

Jooj, pol pa k bi blo res kej snežink, morm ureme pol gledat.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
5.11.2010 19:02:29   
egleria
aninchy zakon si! sem skos študirala kaj sem pozabila.. ja kahlico seveda user posted image sem tudi jaz razmišljala da bi tisto kraljevsko kahlico kupila Patriku za 1.RD.
no tincy le glej da boš res..  user posted image ker sem 100% da bom vse to pozabila da januarja..user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
5.11.2010 19:21:46   
Tincy90
Don't worry baby, sm si že zapisala na listk d ne bom pozabla. :P user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
5.11.2010 19:29:16   
Tincy90
Pssss...user posted image a katera ve za kako spletno stran, kjer bi pisalo kako lepo vabila za rojstni dan za mičkene? Zdj brskam mal po netu in najdm svega i svašta!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
5.11.2010 20:31:29   
Aninchy
vabila - jaooo ej pojma ne vem, ampak se mi niti ne da it brskat, ker je zihr svega i svašta...user posted image

zdej čakam eno kolegico da prgura do mene (no, uno iz prejšnga postauser posted image ), tamal mi je že zaspau - priden mišon moj user posted image

egleria - pa kok si  lohk na kahlco pozabla?!user posted image Moja mami jo je Martinu kupla 1 mesec PREDEN se je rodiluser posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak čist navadno, jst hočm pa eno k špila ko se polula/pokaka

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
6.11.2010 9:01:50   
egleria
aninchy js tud hočem tisto.. 

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
6.11.2010 15:33:32   
Aninchy
punce, rabm nasvet... KAM se it kopat z dojenčkom? Smo bli zadnjič v Topolšici, pa nismo bli zadovoljni (sicer so hvalili) tak da iščemo nekje, kjer bi meli lepo za dojenčke, pa da ni neke ful gužveuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
6.11.2010 16:15:02   
Tincy90
Aninchy js nimam pojma, glede na to d si bl gor bliz Celja, mogoče Celje. Mi še nismo bli s tamalo na bazenu pa tud če bomo kdaj šli nvem kam bi šli.user posted image

Si me pa nasmejala s svojo prijavo jaoo ej pojma ne vem.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
6.11.2010 22:11:04   
egleria
aninchy pa ne da si res šla v topolšico? joj tam čistijo bazen 1x na leto.. spucali so ga poleti ker je že neka maščoba plavala po vodi gor ker ga tak dolgo niso čistili.. zato so ga mogli za par dni zapret..
predlagam podčetrtek (olimje) - zakonuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
7.11.2010 9:33:10   
ninkica
jutro babure user posted image

Se vam opravičujem zato,ker me ni blo neki časa gor.Nimam nič časa pa ne zaradi tamale,ampak ker smo več časa zuni,ker lovimo še zadnje sončne žarke.

tinchy ,ti in tamala imata kmal rojstni dan,jaz ga imam šele marca(31.),kje še touser posted image ostala dva sončka pa oba junijauser posted image

glede kopanja v bazenu.. mi nismo bli še nikjer.Imamo pa namen it v Dolenjske Toplice imamo še poročni bon za izkoristituser posted image

gh.. smo bile 3 dni na korenčku in ga full rada jedla.Danes ji bom pa dala krompirček.

grez zdej likat

lpuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
7.11.2010 9:58:22   
egleria
za dolenjske toplice sem slišala da so tudi vreduuser posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
7.11.2010 17:31:13   
Tincy90
Hej mačkice.user posted image

Kje se kej potepate? Js grem zdle z mojim na biljard, že komi čakam d si bom sramote delala.user posted image drgač sm pa čist napeta zard BigBrotherja in ga že komi čakam.user posted image dans je tuki neki dž padov in kr neki čudno vreme.user posted image blah... nč, zdj pa letim.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
7.11.2010 23:20:02   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
tinchy ,ti in tamala imata kmal rojstni dan,jaz ga imam šele marca(31.),kje še touser posted image ostala dva sončka pa oba junijauser posted image

user posted image user posted image user posted image JS TUDIIIIII!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Zdj pa še povej kter letnik si, da nisva slučajn ista osebauser posted image

egleria - ma kaj vem, moji starši so ful velik v Topolšici, največ zarad savne, jst sm bla pa zdej prvič, pa dones smo spet bli in je blo boljše kot prvičuser posted image tamal je užival 100 na uro, jst pa tudi, pa ker nas je blo mal več, mi je sfolgal celo, da sm še sama mal plavalauser posted image

Sicer sma se z mojim odločla, da gremo naslednjič v Snovik! Sva že bla enkrat tam (sama) in nama je blo noro všeč, pa me je ena kolegica zdej spomnila nanj.... tak da naslednja destinacija izbrana!user posted image Pol bomo pa verjetno za vsak drugam hodili, k mormo vse sprobatuser posted image

Res mi ni žal, ker tamali je tako noro užival, da to ne moreš verjet!!!user posted image

tinči - "pojma ne vem" sem pobrala od mamice moje... ona stalno z nekim takim hecnim vn prhajauser posted image Pa z eno kolegico še mama faq marjana al pa pizsdo-govejouser posted image Ma ne vem od kod letijouser posted image user posted image

biljard - mmmmm moj ga je včasih mel v lokalu in sva fuuul špilala, če je on delal pa da ni blo nobengauser posted image Pol se je pa neki pokvaru, so ga pa ven dal in od takrat sm mela palco mnde sam še enkrat u rokahuser posted image Sm pa učas že kr obvladala ja, zdj bi pa vrjetn komi belo kuglo troflauser posted image user posted image

bom dala eno slikco z bazena gor... sam morm najprej na komp spravit...

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
7.11.2010 23:22:12   
Aninchy
TINČIIIIII!!!! A PROV VIDIM?!?!? Alisa dobi BRATCA!?!? čestitkeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
7.11.2010 23:30:12   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

TINČIIIIII!!!! A PROV VIDIM?!?!? Alisa dobi BRATCA!?!? čestitkeeeeeee!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja HVALAAA sm to še ni 100%.user posted image user posted image ma sm mogla unga dojenčka spremenit v neki.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
7.11.2010 23:31:14   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
tinči - "pojma ne vem" sem pobrala od mamice moje... ona stalno z nekim takim hecnim vn prhajauser posted image Pa z eno kolegico še mama faq marjana al pa pizsdo-govejouser posted image Ma ne vem od kod letijouser posted image user posted image

user posted image user posted image ti pa maš fore.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
7.11.2010 23:50:35   
Aninchy
Evo, takle kraljujem v sposojenem šlaufku user posted image ...

user posted image

... takle hočem babici kr odplavat....

user posted image

...uživam v globoki vodi s pradedijemuser posted image ...

user posted image

...pa z mamico tudiiiuser posted image ...

user posted image

...potem grem ven z vode in se cartam z babico...

user posted image

...in na koncu zaspim ko klada!user posted image

user posted image

The end!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
7.11.2010 23:54:40   
Tincy90
Iiiiiii, ka je dober!!user posted image user posted image user posted image pa velik je že madona, pravi cukr je ta tvoj mali dedc!user posted image ful lepo!user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
8.11.2010 0:02:28   
Aninchy
huala user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
8.11.2010 9:34:43   
lenčy
hey,hey!

se moram pohvalit, aleks je dobil svoj prvi zobekuser posted image  posledično pa še več tečnobeuser posted image

tinčy ja pa res, tvoja punčka bo kmalu praznovala... se spomnim lani, kako smo bile vse neučakane, ko je mal zamujalauser posted image

ninkica tebe pa lahko opozorim, da bomo skor sosediuser posted image  če bo seveda banka popustila pri posojilu... in pol se lahko do konca mesca selimo v cegelnicouser posted image

nč moram it, se je mišek zbudu, dolgo spi a?user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Ganljiv poklon mamicam nedonošenčkov
Ob materinskem dnevu so mamice nedonošenčkov v ljubljanski porodnišnici razveselili s knjigami Junaki prvega nadstropja ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?