|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
8.11.2010 10:07:36   
ninkica
hojla

tinchy superr ,da bo dobila Alisa še bratcauser posted image user posted image

aninchy jaz sem 1990 letnica,pa ti??Full dobr,da mava na isti dan rojstni danuser posted image

lenčy,super da bova skoraj sosedi bova lahko vozičkali skupajuser posted image

lenčy,čestitke za prvi zobekuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
8.11.2010 11:40:19   
egleria
aninchy sej mi smo tudi hodili v topolšico ko sem bila mlajša z družino. pa je potem moj mlajši bratec večkrat dobil izpuščajčke po celem telesu. zdaj ko je starejši ne več. sem pa tudi s Patrikom šla enkrat tja (poleti) ampak šele ko sem preko zvez izvedela da so temeljito spucali bazen (pa še to so ga zato ker so ga mogli zapret zaradi umazanije). v laškem smo že tudi bli pa je blo super sam me je zdej mal strah zaradi tistega dogodka pred kratkim..user posted image

tincy čestitke za fanteka user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
8.11.2010 12:05:52   
Aninchy
lenčy - user posted image user posted image user posted image za zobek!!

ninkica - (zdj pa k v top-šopuuser posted image ) IN TO ŠE NI VSEE!user posted image Glede na nick predvidevam, da si Nina... no jst sm tut!!!user posted image user posted image user posted image Sm pa en let starejša user posted image user posted image

egleria - mah kaj vem, naš ni dobil nobenih izpuščajčkov in za vsak ko sva šla iz vode najprej pod tuš... Za laško sem se pa že zanimala, pa so mi vsi rekli, da je prehladna vodauser posted image Jst v tanovem delu še sploh nisem bla, sem bla sam v tastarem, ampak tam pa niti bazenčka za otročke nimajouser posted image
V glavnem mi hvalijo Moravske, Snovik in Dolenjske, jst mam pa dobre izkušnje tud s Ptujskimi... no, celo diplomsko nalogo bom iz tega nardilauser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
8.11.2010 12:33:24   
tix
k smo lih pri toplicah kaj pa Šmarješke in Atlantis?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
8.11.2010 12:52:12   
Aninchy
Šmarješke so tud fajn, ampak tja mi je pa kr daleč...user posted image No, vsaj kolkar se spomnim... se vleče tista cesta.
Za Atlantis sem pa slišala take stvari k Egleria za Topolšico....user posted image Sam ne za umazano vodo, ampak nasploh na umazanijo in nehigieničnost kar se tiče inventarja - kabine, wc-ji da ne omenjam, počivalniki.... sva hotla enkrat it, ko sva še bla sama itk, pa so nama take povedali, da mi je kr miniluser posted image Kaj je pa res, pa ne vem, ker še nisem bla tam....

Tinči - no, če mi pa slučajn rata kdaj do Šmarjeških prit, se pa lohk vidmouser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 8.11.2010 12:53:42 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
8.11.2010 13:07:52   
tix
Mi bomo šli vrjetno v šmarješke malo pogledat enkrat v decembru user posted image so sicer daleč od nas, ampak za en izlet so fajn user posted image Hmm, v atlantisu sem sicer bila že velikrat ampak nisem pretirano bila natančna glede (ne)umazanije, no sedaj je pa treba še to pregledat user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
8.11.2010 13:12:33   
biba88
hello punce verjetn ste me že pozableuser posted image

nč nism mela časa za pisat je tamala toooooooooooooooooook živa čist po atiju user posted image user posted image dans se je v postlci okol obrnila tko da je mela tam glavo kjer naj bi bile noge in zraven se je še čez glavo pokrilauser posted image ...jo je treba kar pazituser posted image

glede toplic jest sem bla v čatešksah ko je bla tamala stara 3 mesece pa smo se imel noro dobr user posted image smo se pa takoj po kopanju vsi stušeraluser posted image

tincy čestitke za pobčauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
8.11.2010 13:33:41   
Aninchy
biba - user posted image se mi je kr zdel, da nas boš prišla mal pogledat, k si na fb napisala, da tamala pridna spi....user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
8.11.2010 15:03:28   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

egleria - mah kaj vem, naš ni dobil nobenih izpuščajčkov in za vsak ko sva šla iz vode najprej pod tuš... Za laško sem se pa že zanimala, pa so mi vsi rekli, da je prehladna vodauser posted image Jst v tanovem delu še sploh nisem bla, sem bla sam v tastarem, ampak tam pa niti bazenčka za otročke nimajouser posted image
V glavnem mi hvalijo Moravske, Snovik in Dolenjske, jst mam pa dobre izkušnje tud s Ptujskimi... no, celo diplomsko nalogo bom iz tega nardilauser posted image user posted image

men se v  laškem ni zdela prehladna voda.. pa ful dojenčekov se je kopalo tam. pa tudi plavanje za dojenčke so včasih organizirali v laškem.. js ga v bazenčka za otroke sploh ne dajem ker tam itak večji skačejo pa špricajo pa še polula se jih veliko notri. razen če gremo zjutraj med tednom ko je večinoma prazno..

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
8.11.2010 17:33:28   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Tinči - no, če mi pa slučajn rata kdaj do Šmarjeških prit, se pa lohk vidmouser posted image

Super, super!user posted image user posted image upam, da vas zanese kdaj k nam dol.user posted image

Ja tamala je pa res že velika in hitr gre čas. Se spomnm ja kolk sm lani jamrala k kr ni in ni hotla vn buča mala, ampak evo smo jo dočakal in zdj bo že eno leto stara.user posted image

Dns sm pa čist kr ena, najbrž vreme vpliva name.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
8.11.2010 17:34:46   
Tincy90
Aja, čestitke za zobek lenčy.user posted image user posted image pri nas jih je 5 na planu.user posted image ma ostre zobe k vampir madona.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
8.11.2010 17:42:33   
ninkica
user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
8.11.2010 17:44:58   
ninkica
sem dala nekaj smeškov,če prime,da ne bom spet pisala v 3 dniuser posted image mi ga je zbrisalo.

Mi smo danes mislili it v Dolenjske pa se nam ni dal.Bomo pa vsekakor šli,ker imamo še bon za izkoristit in december bo glih kar tleuser posted image

Leja bo 15.11 stara 5 mesecev pa tud ne morem vrjet kok se je hitr čas obrnuuser posted image

Grem počasi večerjo pripravt

lp

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
8.11.2010 18:18:03   
naja7
ajme bože ste se razpričale.... js pa zadnje dni sam berem, ko pa hočem kaj napisat pa tamala cvili in se hoče pogovarjat, obračat..... Skratka sploh ni dojenčkasta za svoje 3 mesece..... Smeji se naglas ko zmešana, ko jo piči, cvili in gode, ko pa je lakota pa brezkakršnega koli opozorila jok da se ustrašišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

danes sva imele kontrolo kolkov (opet) in je bla tudi zadnja, ker ma tako razvite kolke, da me je zdravnica 2x vprašala če sem 100% da se je avgusta rodila, (ah ne vem nisem bila prisotna, sj ne da ji na 100 papirjih piše datum rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image )
jutri pa pikica, me je kr mav strah jo bo kruser posted image lepo nesu, kr sem js bolj občutliva ko ona jokcauser posted image user posted image user posted image

drugače pa sem včeraj mela strašanske bolečine v desnem jajčniku, ampak ne vem a bo touser posted image al kaj hudiča me lovi.....

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
8.11.2010 22:05:03   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

ajme bože ste se razpričale.... js pa zadnje dni sam berem, ko pa hočem kaj napisat pa tamala cvili in se hoče pogovarjat, obračat..... Skratka sploh ni dojenčkasta za svoje 3 mesece..... Smeji se naglas ko zmešana, ko jo piči, cvili in gode, ko pa je lakota pa brezkakršnega koli opozorila jok da se ustrašišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naš enako....user posted image

danes sva imele kontrolo kolkov (opet) in je bla tudi zadnja, ker ma tako razvite kolke, da me je zdravnica 2x vprašala če sem 100% da se je avgusta rodila, (ah ne vem nisem bila prisotna, sj ne da ji na 100 papirjih piše datum rojstvauser posted image user posted image user posted image user posted image )
suuuper!user posted image
jutri pa pikica, me je kr mav strah jo bo kruser posted image lepo nesu, kr sem js bolj občutliva ko ona jokcauser posted image user posted image user posted image
Boš vidla, da sploh ni tok hudo! Tamalo poležeš na "mizo" pa jo gledaš in mal probaš zamotit, da oni primejo nogico in piknejo... Sploh ne boš vedla kdaj!user posted image Ugotoviš šele takrat, ko se nakremži, ampak jo lohk takoj vzameš na roke in verjem, da v sekundi pol vse pozabi... tak da priporočam, da zravn neseš kako igračo ali neko stvar da jo bo zamotlo!user posted image

drugače pa sem včeraj mela strašanske bolečine v desnem jajčniku, ampak ne vem a bo touser posted image al kaj hudiča me lovi.....
Jst sm jih tud mela, pa je rekla G, da možno da je ovulacija, ker jst sm pa že ene 14 dni kr user posted image čakala, pa je ni blo od nikoderuser posted image user posted image sm se že ustrašla, da bomo mel še enga....user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
8.11.2010 23:01:14   
davorjeva pikica
tincy90- cestitke za fantka :)))
lency- cestitke za zobek :))

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
9.11.2010 8:10:19   
tix
Dobro jutro, spet dež, depresivno.

Me mika, da bi kar polivinil poveznila žez voziček in šla malo ven user posted image skakat po lužah user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
9.11.2010 8:41:22   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: tix
Me mika, da bi kar polivinil poveznila žez voziček in šla malo ven user posted image

Jst mam to redno na seznamu, če je džuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
9.11.2010 9:04:11   
tix
jest mam še zapakiran :-)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
9.11.2010 11:28:29   
egleria
joj bolečine v jajčnikih user posted image nič kaj prijetno.. mene je ena 2 tedna preden sem dobila prvo M po porodu tak zvijalo da vstat nisem mogla. verjetno ovulacija. prej jih nikoli niti čutla nisem. tak da M je bila pol proti tistemu čist neboleča.

aninchy porkašpinača kdaj se bova zdej dobile na kavici?? zdej bi bil pa že skrajni čas user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
9.11.2010 15:21:22   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
aninchy porkašpinača kdaj se bova zdej dobile na kavici?? zdej bi bil pa že skrajni čas user posted image

Sam a veš da res?!? user posted image
No, če maš čas itak lohk sem kej uletiš, drugač bom pa jst tud kej v vaše konce (müller) prišla, pa se lohk tud tam kje srečamo... Zdej so itak taki dnevi, da nimaš kej druga počet, kokr čvekat ob kafetkuuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
9.11.2010 15:24:58   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: tix

jest mam še zapakiran :-)

Vrjem, da ti ne bo žal, če boš odpakirala!user posted image Mogoče te bojo prvič sosedi mal čudno gledal, ampak boš vidla kok je pa otroku luštn!! K  ropoče gor po tisti prevleki in spijo k anglčkiuser posted image user posted image Pa naš zdej k že sedi v vozičku se pol steguje pa mučka prevleko k se mu dopade da šumiuser posted image Od kolegice tamal je pa znoru skor k mu je enkrat hotla gor namontirat, kr je bil že dost večji (mislim da okrog 7-8mescov) in ni bil navajen, pa je bil cel halouser posted image Men je res ZAKON, da mi ko je dež, ni treba sam doma čepetuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
9.11.2010 18:01:33   
egleria
aninchy povej ko boš šla v naše konce. če ne drugač me na FB opomni user posted image jaz bom pa dragega mal vprašala kdaj naju lahko kaj v vaše konce zapelje.. user posted image

dežno prevleko ma pa tud Patrik rad user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
9.11.2010 21:07:30   
ninkica
dežno prevleko imam tudi jaz,ampak iskreno povedano sem jo samo 1 krat uporabila ampak pri soncu,da sem sploh vidla kako zgledauser posted image
kadar je slabo vreme greva z Lejo tudi ven in sicer pred hišo kjer je streha in se mava fajnuser posted image

jaz še na polno dojim in še nisem dobila user posted image in upam,da je še ne bo kmal
lep večeruser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
10.11.2010 4:49:22   
bcljka
Sem Barbara Clemenz Dimnik, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?