tims
|
Dobro jutro, babuške. Kako ste? Pri nas se na polno dogaja. V službi, moj je bil bolan, tamaledva sta tečna, vreme je ogabno, ....... Ampak sej bo. Sem bila pa pridna in sem z vsem na tekočem kar se je dogajalo tuki na RR . IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 ma ja... sam mam pa filing, da je obdobje, ko preprosto ne moreš napisat enga normalnga mnenja, ne da bi kdo bil užaljen / ponižan/ razočaran / narobe razumljen / napaden .... ne leti na GR (ker je ravno pač zadnji kontekst), ampak na splošno... ni več nobenga heca... kak štos zastopjo sam še redke, in vse prevečkrat se da brat med vrsticami in smeški ... še ob en j.e.b.e.n. njok se kdo spotakne, pa čeprav je beseda letela na eno nepomembno Mariah, k je, roko na srce, res kipnala ko kvašen testu... včasih bi se večina režala, zdaj pa rata neka brez vezna osebna raven iz takih bedarij, da ne veš al bi ignoriral, al bi sploh kej napisu al kua.... upam, da bo minilo ... Pod tole se pa podpišem. Zadnje čase je res nonstop neki, na kar se nekdo spotakne in potem je vik in krik..... Škoda, no. Mene je ravno to ful zmotilo, pa sem raje naredila malo premora, kokr da bi napisala kaj tazga, da bi bil potem spet en velik halo.
|