|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
5.11.2010 8:11:33   
katrinka
prosim za danasnje glasove:

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.11.2010 10:36:27   
Anonimen
Fehtarka user posted image

Sem hotla klikat, pa prav, da sem v 24-urah že glasovala user posted image Bom mal kasnej user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.11.2010 15:20:28   
katrinka
hehe...ja pac fehtam...sej hb da je rr - tko bo vec klikovuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja - 24ur pol ne mores...bos pa kasneje a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
6.11.2010 8:14:56   
katrinka
danasnji glasovi:

hvala vsem

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
7.11.2010 17:04:50   
Anonimen
Kwa zdej??? Kje ste zdej lublančanke??? user posted image

Mi pojedli, pospravli, zdej pa relaksiramo user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3755
7.11.2010 19:28:46   
katrinka
cist zamrla temauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
7.11.2010 20:58:03   
Anonimen
Res ja user posted image

Mi mamo pa še šipo na Žigatovih vratih in končno lahko ati in mami delata kar četa, ko gre otrok spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa gnezdit sem začela user posted image Sem pospravla otroško sobo danes user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 7.11.2010 20:59:53 >

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3757
8.11.2010 8:30:33   
katrinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
8.11.2010 9:55:40   
katrinka
uuuuuuuuuuuuuu ziva....pa mata oci in mami cajt zase....
pri nama je suzana se vedn kot kontracepcija - ko se spraviva kej pocetuser posted image user posted image user posted image user posted image se gospodicna zbudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
8.11.2010 17:22:03   
nmagk
Pri nama pa Karolina,oči je že čist penast vsakič ko hoče se Karolinca zbudi in začne klicat ,,mami,, user posted image user posted image user posted image user posted image
zdej ko se bom šla zašit je pa reku,da jo bo kar v svojo sobo dal user posted image user posted image user posted image user posted image ,samo mami še ne dovoli,hehehe

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
8.11.2010 17:37:49   
katrinka
hehe...torej mamo vsi univerzalno kontracepcijo...hehe

madonca tile nasi otroci prav vejo kdaaj morajo se zbudit a ne...hehe

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
8.11.2010 20:22:23   
Anonimen
Kontracepcija ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mi je trenutno ne rabmo, ker smo tok mal u "akciji", da nima smisla kontracepcije uporabljat - poleg drugih očitnih razlogov user posted image user posted image

Danes smo bli na PEK na hematološki in tam sem srečala Anci Banci in Svita user posted image user posted image user posted image   V nedeljo lulamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Zdej pa pridno navijat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3762
8.11.2010 21:54:57   
nmagk
Jeeeeeeeeeee bravo držimo pesti in navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
9.11.2010 8:31:13   
katrinka
ja za anci odstevamo dneve in drzimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
9.11.2010 8:36:48   
katrinka

PROSIM ZA DANASNJE GLASOVE

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
9.11.2010 9:54:09   
Anonimen
Katrinči sem glasovala in bom doma s svojega računalnika še enkrat ;) Bosta danes dobila dva glasova od mene user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3766
9.11.2010 12:16:14   
ledenka
glasujemo user posted image  nas boš pol peljala na testno vožnjo, če dobiš user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
9.11.2010 12:20:36   
katrinka
iiiiiiii hvala....obema

ja itak da peljem...bomo sle v ikeo v shoping...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
9.11.2010 12:38:12   
Anonimen
Bejbi sej vem, da bo pol avto fensi šmensi, ampak še vedno za moje pojme čiiiiiist premajhen za v Ikeo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Bomo kar kombi najele, ti nas pa lahko na kofe pelješ user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3769
9.11.2010 15:39:37   
ledenka
anci banci pa je zagledala user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
9.11.2010 17:43:47   
katrinka
haha...ja mas prav ziva - lr tovornjak bomo vzela...za kavo in tortico bo pa plac v trebuhih...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

madonca je tale anci sema...se mormo pri julijkah pretvarjat da ne vemo da je vidla plusek...hehe
ful ful dobr - sta dve julijke ponovno noseci...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
9.11.2010 18:41:17   
nmagk
Anci jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za plusek

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
9.11.2010 18:43:10   
anci banci
bejbe...pssssssssst.... tišina do nedelje.....da ne bo slabe karme..... sam jaz sem tolk vesela da bom se razpočla od veselja...

katrinka na julijka nič besede ...ja ????..jasno da sem šema že o nekdaj... dobre novice(če prav vem da jih včasih glih ne smem razglašat...in me trga...moram mal povedat he he)

no mi smo dobili testeod alergij...porazno...
ajde navijat za nedeljouser posted image user posted image user posted image user posted image   takrat bo uradno

pa živa hvala za navijanje..kako kaj tvoja dva sončka?

< Sporočilo je popravil anci banci -- 9.11.2010 18:45:16 >

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
9.11.2010 18:57:49   
Anonimen
Vidiš anči si se nalezla nosečniških hormonov, pa sva samo par minut klepetale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   BRAVO!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ampak če je že danes plusek.... a misliš, da nista kar oba pri tebi ostala? user posted image

No navijamo do nedelje, da bo hitro uradno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo OK. Sem ravno izpolnila vlogo za znižano plačilo vrtca in vlogo za porodniško oz. za paketek. Bom jutri odnesla.... Sicer pa vse po starem... Sicer sem že sama sebi tečna, ker sem tok okrogla in okorna user posted image

(odgovor članu anci banci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3774
9.11.2010 20:25:19   
anci banci
živa ja ..ne me strašit da sta dva...he he.. res sem se nalezla od tebeuser posted image user posted image user posted image

nič katrinka..bom kr povedala na forumu julijk...sej nima nič za skrivat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?