Aninchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: naja7 ajme bože ste se razpričale.... js pa zadnje dni sam berem, ko pa hočem kaj napisat pa tamala cvili in se hoče pogovarjat, obračat..... Skratka sploh ni dojenčkasta za svoje 3 mesece..... Smeji se naglas ko zmešana, ko jo piči, cvili in gode, ko pa je lakota pa brezkakršnega koli opozorila jok da se ustrašiš naš enako.... danes sva imele kontrolo kolkov (opet) in je bla tudi zadnja, ker ma tako razvite kolke, da me je zdravnica 2x vprašala če sem 100% da se je avgusta rodila, (ah ne vem nisem bila prisotna, sj ne da ji na 100 papirjih piše datum rojstva ) suuuper! jutri pa pikica, me je kr mav strah jo bo kr lepo nesu, kr sem js bolj občutliva ko ona jokca Boš vidla, da sploh ni tok hudo! Tamalo poležeš na "mizo" pa jo gledaš in mal probaš zamotit, da oni primejo nogico in piknejo... Sploh ne boš vedla kdaj! Ugotoviš šele takrat, ko se nakremži, ampak jo lohk takoj vzameš na roke in verjem, da v sekundi pol vse pozabi... tak da priporočam, da zravn neseš kako igračo ali neko stvar da jo bo zamotlo! drugače pa sem včeraj mela strašanske bolečine v desnem jajčniku, ampak ne vem a bo to al kaj hudiča me lovi..... Jst sm jih tud mela, pa je rekla G, da možno da je ovulacija, ker jst sm pa že ene 14 dni kr čakala, pa je ni blo od nikoder sm se že ustrašla, da bomo mel še enga....