|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
9.11.2010 8:37:24   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: populis

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Zumba - a to ste z interneta pobrale? Jest bi tud. Kakšn namig, kje dobit to zadevo?

torrent& youtube

Aha, hvala. Se moram neki spravt delat, ker drugač bom jest tud k en njokecuser posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 8:37:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3577
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 8:41:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3578
9.11.2010 8:42:22   
tims

tims: a si prejela kakšno nakazilo iz strani ringaraja.net , da tak pridno klofaš?

Pa hvala še enkrat da si mi najdla moj stari sonček :) user posted image user posted image user posted image user posted image

Malenkostuser posted image . Ampak res, no. K sem vidla un sonček z očalci, me je kr mraz spreleteluser posted image

Ja, RR je imel recesijo in sem rekla, da dokler ne bojo plačal, ne napišem nič več.user posted image

Mooram povedat, da je moj sodelavc dal odpoveduser posted image . Sem kr jokala, ker se res ful štekava, skupaj se voziva v službo, zdej ga pa kr ne bo več

Neposredna povezava do sporočila: 3579
9.11.2010 8:47:05   
tims

Zumba - a to ste z interneta pobrale? Jest bi tud. Kakšn namig, kje dobit to zadevo?

torrent& youtube

Aha, hvala. Se moram neki spravt delat, ker drugač bom jest tud k en njokecuser posted image .

Probi je res kul, se razmigaš in ornk ornk prešvicaš :)

Ja, sem slišala same pohvale. Sam moram najdt čas za to. Zvečer moj v dnevni gleda tv, k pa neha, pa jest ponavad že spim. V spalnici je pa zaenkrat še Nina. Najbolj da še mojga nahecam, da  nej zapleše z manouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3580
9.11.2010 8:48:38   
tims
Tok za zdej, se vidmo in slišmo kasnej..... user posted image

Grem mal delat.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 9:53:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3582
9.11.2010 10:59:03   
tims

Grem mal delat.

hehe timsica, ko si omenila glih "se vidmo" a bomo dorekle en hitr kino miting preden gremo na kuhan vin u mest?

Lahko, jauser posted image . Kaj se pa zdej kej pametnega vrti v kinu? Jest to nič ne vemuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3583
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 11:35:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3584
9.11.2010 11:45:04   
tims

Grem mal delat.

hehe timsica, ko si omenila glih "se vidmo" a bomo dorekle en hitr kino miting preden gremo na kuhan vin u mest?

Lahko, jauser posted image . Kaj se pa zdej kej pametnega vrti v kinu? Jest to nič ne vemuser posted image .

http://www.kolosej.si/ nič kej posebnga, pa sej lak gremo magar tud sam v oloseju v Meca na sladoled:).

Kako pa to da je dal sodelavec odpoved? S kom se pa sedaj voziš v službo?

user posted image user posted image

Sodelavc je pa dal odpoved predvsem zarad plače. Je dobil ful dobro ponudbo in valda je takoj zagrabil. Pelala se bom s kolegicama, ampak je problem v tem, ker bom kr dost kasnej domov hodila. Moram na avtobus, da pridem do unga konca, kjer smo zmenjene (sta obe čist iz druzga konca). Zjutraj mi ni panike, ampak pridem pa skor eno uro kasnej domovuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3585
9.11.2010 14:11:33   
TODI
Back again user posted image  user posted image

A se mal pohvalim??? Todi si je nabavla : http://www.lunette.com/ pa da vidmo to čudouser posted image kako pa kaj al sem spet 30 Eur čez okno vrglauser posted image

A jo katera ima???

Če boste hodile v kino sem "in" sam ob četrtkih ne morem...

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 14:18:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 3587
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 14:22:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3588
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 14:39:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3589
9.11.2010 14:52:18   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem bla danes na govorilnih. Same pohvale, mi je kr špeh zrasto. user posted image Kak je priden, vse uboga, kak hitro je bil čist, da se ne tepe, grize, ampak se umakne od divjakov ali pa je ob svoji Eli user posted image   Lepo je, lepo spi.. sem večja za par cm danes.user posted image

user posted image user posted image user posted image  čist upravičeno si zraslauser posted image .

Jest sem mela prejšnji teden govorilne za Nino in sem bila tudi prijetno presenečena. Je povedala, da je ful samostojna, tud veliko spi, ampak tud rada ponagajauser posted image . Se pa baje ne grize več tolk kokr se je prejuser posted image .

Almera, super za spanje user posted image . Je pa to kr ena lepa dozauser posted image . Tole o trmi je pa tud ena fajn debata, ja. Našo tok daje, da je za znort. Se vrže na tla, brca, tolče okol sebe.... Me včasih prime, da bi ji eno tako prpelala čez rit, da nč ne bi vedla, kaj se ji dogaja. Sem pa opazila, da najbolj zaleže, če se enostavno ne zmenim zanjo. Se sama pomiri in pride k meni, ko da ne bi bilo ničuser posted image .

Todi, jest upam, da ne bo stran vržen denaruser posted image , pa upam, da se vidimo.

Neposredna povezava do sporočila: 3590
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 15:04:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3591
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 15:06:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3592
9.11.2010 19:53:47   
Majuska

Prejšnji teden sem gledala Wall Street. Ni bil napačen, za dol past pa tut ne user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
9.11.2010 19:54:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Našla fotiča! Jeeeej!!!user posted image user posted image user posted image

Bil je v ruzaku, v predalu pod posteljo. Čeprv sem zadnjič vse dobro pogledala, pa sem ga vseeno očitno spregledala. Filam baterijo, jutri pa že kakšna nova slikca za vas...

super, zimska ... sej smo vedeli, da ga nisi zgubila user posted image user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3594
9.11.2010 21:36:22   
metuljcek321
Se srečajo 3 zajčki in si začnejo pripovedovati, kako bodo preživeli
  mrzlo zimo.

Prvi pravi: "Ah, jaz si bom nabavil sod vina, če me bo zeblo, ga bom
  pomalo cukal."

Drugi pravi: "Ah, jaz si bom nabavil kasetofon, če me bo zeblo, si
  bom
  zavrtel kaseto in začel plesati."

Tretji pravi: "Ah, jaz si bom dobil prijateljico, če me bo zeblo, se
  bova malo stisnila in tako lažje dočakala pomlad."

...zima je bila res dolga in ostra;  na pomlad se vsi trije zajčki
  zopet srečajo in si začnejo pripovedovati, kako so preživeli.

Prvi pravi: "Ah, celo zimo me je zeblo, ukradli so mi sod vina."

Drugi pravi: "Ah, tudi mene je zeblo, ukradli so mi kasetofon."

Tretji korajžno odgovori: "Meni je bilo pa tako lepo, nič me ni
  zeblo...."

"Ja, kako ti je pa to uspelo???", vprašata ostala dva.

>MALO ****, MALO ŠLUK, PA ČA-ČA-ČA....<

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3595
9.11.2010 21:48:59   
metuljcek321
Anja po novem zvečer posluša mravljico (beri: pravljicouser posted image ) - čim bolj je odštekana, boljše je - nastopajo pa Nodi, Pepa, plišasti slonček, plišasti lev, mala plastična miška - in potem so različne postavitve zasedbe, zgodba variira od Rdeče kapice do Pepelke - se pa mali kar trga, tko ji je všeč.

Obožuje tudi luže (tko kot Pepa, ofkorsuser posted image ), ko se peljeva v avtu iz vrtca in voziva čez luže, da voda šprica v podvozje, komentira: "Ooooo, kaj se to dogaja? Kaj je to en nenavaden zvok? Šprica me ... luža jeeee"user posted image  Skakanje po njih v ultra škorenjcih = pa sploh zakon.

luže takšne in drugačne - kahlica laufa, ampak za biti brez pleničke pa še kar ni zrela. Zdaj tud kakca pridno naredi notri, ampak ko ima pa pleničko, ji pa tud še tja uide paket ... hm ... bo to kar samo zlaufalo al moram jaz kaj več naredit?

fotkič - mamo malega Nikona (tudi Coolpix, a iz druge serije), pa velikega Canona - the big one je perfect, mali pa tud ok ... mi je moj kupil novega, k mu je na bazenu padel iz rok na koncu poletja & je šel ekran bye-bye.

lcd tv ... še malo, še malo & bo najin ... naša 2 sta ga ubodla yesterday (smo ga gledali ko devrto čudo - wow, kakšen enkran v primerjavi s prej) ... tomorrow pa še mi ... pol nas pa ne dobite ven iz bajteuser posted image

Murphy - tell me about it, zimska ... glih za tole TV sva skor doktorirala, zdaj pa je znižana & bi se tud ornk našmirala, če bi jo prej nabavila - sem hepi. Vsaj enkrat nama bo ratal - ker sva se osmodila že žblj-krat.

Plavi orkestar last year - odlično, dolgo trajajoče, z vsemi njihovimi glavnimi hiti - navdušena, mi ni blo nič žal, da sem šla.

iiii, epruvetkarji .... šibam gledat ...

igranje igric - meni pa to sploh ne potegne, mojemu pa tud ne ... ne vidim keča ...

Almera, pridna si s športanjem, vidim, da se že spravljaš v formo - oh yeah.

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3596
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 21:58:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 3597
9.11.2010 22:15:09   
metuljcek321

ekola, pogledala ... se mi je kar mal milo storilo ... naš mali eskimček tamle drnjoha - ej, če ne bi blo izventelesne oploditve, je quite possible, da bi bila sama - grozljiva, grozljiva misel ...

tims - čeveljčkiuser posted image  user posted image  Naša jih ima ful rada. Btw: it's nice having you back! odpoved - ja, shit, no, kaj je pa blo?user posted image  Aha, že berem & vidim ... to pa ni v redu - 1 uro kasneje domov - kdaj pa si torej po novem doma?

Majuška, Africa - wiiii, res je super ...

Todi, ljuba duša, kje si ti - prideš kot komet - enkrat na 100 letuser posted image  ... lunetirala boš, praviš ... good luck ... ene punce so ful zadovoljne, ene nikakor ne - očitno je to ena unih stvari, k je ful super al pa ful drek ... (pa pardon my French).

zimska, a si vidla, sam, da ga nisi šla nabavljat!user posted image  user posted image  user posted image

kino - aha, to bi blo fino! Al pa čvek pod Kolosejem - either way would be OK.

flower, odlično, odlično, res. A ni mega feeling, ko takole poslušaš o svojem pikcu - ma, ni lepšega, resnično! Julijčki so d best.

mojček, se strinjam, kar si napisala prej - o tem, da je zdaj dostikrat nek kreg, ko nekdo nekaj vzame preveč direktno, če bi se o nekih stvareh menile pred letom dni, bi blo hi, hi, hi, ha, ha, ha, zdaj pa tresk, bum, bang po nekom ... mene boli, da je kar naenkrat treba dobro premisliti, kaj napišeš, prešteti do 10 in šele nato povedati svoje mnenje ... saj ne, da bi v nasprotnem primeru neke grde/hude besede letele naokoli (saj se vendar cenimo/spoštujemo, ...), but still - škoda ... morda smo res kot stari zakonci ... Smo imeli glih danes popoldne v šoli izobraževanje/seminar na temo komunikacije & smo ugotovili, kako blazno pomembna je tudi socialna nota - neka potrditev, iskanje mnenja, stališča sočloveka, ki nam da vedeti, da delamo prav, da obstajamo, da smo - to rabimo & tudi to nam daje zanos, energijo, spodbudo za naprej ... želim si, da bi tudi tukaj vladalo neko pozitivno vzdušje in prijetna atmosfera, da bi rade prihajale gor, delile dobro in slabo, se spodbujale, si pomagale, se veselile, jokale, se sprejemale takšne kot smo - različne, unikatne, neponovljive, a prav vsaka s svojimi posebnostmi prispevamo svoj nepogrešljivi delček v ta prelepi mozaik julijskih čvek ... hawk ... govorila semuser posted image
---------------------------------------
Waiting for House MD ... wiiiii .... moj pa eno diplomsko gleda, pa študent take seka, da galva peče - polapismen, ej ... ajme, ajme ...

(author unknown)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
9.11.2010 22:20:17   
Majuska
metuljčica - se mi je zdelo, da si bila ti na Plavem orkestru, pa se nisem čisto ziher spomnila ... user posted image

Aleksander me je čisto presenetil. Danes je namreč spal pri babi - včeraj se je od naju lepo poslovil, ko sva odhajala, čeprav smo vsi mislili, da bodo problemi. Vse je laufalo lepo - večerja, tuš, no pred spanjem je še malo telovadil in potem spal do 8h zjutraj, tako da ni šel v vrtec, je ostal pri babici. In popoldne, ko sva prišla ponj, ni bilo nobenega dretja, solz ali kaj podobnega! Ponosna sem na mojega fantiča user posted image

Ja še kar bluzim pokonci, kolegici sem dolžna ene cd-je, moram nujno to danes zrihtat user posted image

Po glavi mi hodi True colours ... še od včeraj user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3599
   [Brisano sporočilo]
9.11.2010 22:54:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?