metuljcek321
|
ekola, pogledala ... se mi je kar mal milo storilo ... naš mali eskimček tamle drnjoha - ej, če ne bi blo izventelesne oploditve, je quite possible, da bi bila sama - grozljiva, grozljiva misel ... tims - čeveljčki Naša jih ima ful rada. Btw: it's nice having you back! odpoved - ja, shit, no, kaj je pa blo? Aha, že berem & vidim ... to pa ni v redu - 1 uro kasneje domov - kdaj pa si torej po novem doma? Majuška, Africa - wiiii, res je super ... Todi, ljuba duša, kje si ti - prideš kot komet - enkrat na 100 let ... lunetirala boš, praviš ... good luck ... ene punce so ful zadovoljne, ene nikakor ne - očitno je to ena unih stvari, k je ful super al pa ful drek ... (pa pardon my French). zimska, a si vidla, sam, da ga nisi šla nabavljat! kino - aha, to bi blo fino! Al pa čvek pod Kolosejem - either way would be OK. flower, odlično, odlično, res. A ni mega feeling, ko takole poslušaš o svojem pikcu - ma, ni lepšega, resnično! Julijčki so d best. mojček, se strinjam, kar si napisala prej - o tem, da je zdaj dostikrat nek kreg, ko nekdo nekaj vzame preveč direktno, če bi se o nekih stvareh menile pred letom dni, bi blo hi, hi, hi, ha, ha, ha, zdaj pa tresk, bum, bang po nekom ... mene boli, da je kar naenkrat treba dobro premisliti, kaj napišeš, prešteti do 10 in šele nato povedati svoje mnenje ... saj ne, da bi v nasprotnem primeru neke grde/hude besede letele naokoli (saj se vendar cenimo/spoštujemo, ...), but still - škoda ... morda smo res kot stari zakonci ... Smo imeli glih danes popoldne v šoli izobraževanje/seminar na temo komunikacije & smo ugotovili, kako blazno pomembna je tudi socialna nota - neka potrditev, iskanje mnenja, stališča sočloveka, ki nam da vedeti, da delamo prav, da obstajamo, da smo - to rabimo & tudi to nam daje zanos, energijo, spodbudo za naprej ... želim si, da bi tudi tukaj vladalo neko pozitivno vzdušje in prijetna atmosfera, da bi rade prihajale gor, delile dobro in slabo, se spodbujale, si pomagale, se veselile, jokale, se sprejemale takšne kot smo - različne, unikatne, neponovljive, a prav vsaka s svojimi posebnostmi prispevamo svoj nepogrešljivi delček v ta prelepi mozaik julijskih čvek ... hawk ... govorila sem --------------------------------------- Waiting for House MD ... wiiiii .... moj pa eno diplomsko gleda, pa študent take seka, da galva peče - polapismen, ej ... ajme, ajme ...