tims
|
Dobro jutro . Almera, nič bat, nimaš sam ti tako vztrajnega otročka . Tud pri nas je tko, da ko začne s svojimi arijami, mi grejo vse dlake pokonc in kar vztraja in vztraja.... Prejšnji petek sem imela priliko prvič v živo vidt tak napad histerije, da sem kar obnemela. Sem našo pripravljala, da greva zobke umit. Pa se je začela dret, da bo oči. Mi jo je uspelo nekako prepričat, da ji oči ne more umit zobkov, ker gre na košarko in da ji bom jest umila. Ok. To je nekako sprejela. Potem pa se začneva slačit, da bo šla po tuš. Se je pa začelo. Metanje po bani, brcanje, zapiranje vode 100_x_, kričanje, pljuvanje, ..... Je bila čist zaripla v obraz. Sem samo pazila, da se ne bi kam usekala.Ni da ni bilo stvari. Si je polovico las zmočila, zato sem ji šla s tušem čez, da ji bom vse laske umila. Kaj hujšga. Me je prijela za roko in začela ščipat..... Samo gledala sem. Nič, ampak res nič mi ni bilo jasno. Sem jo hotla objet, se je odmikala, sem ji lepo govorila, da naj se umiri, se je drla še bolj, ..... Adijo pamet. Res. In potem, ko sem jo končno nekak stuširala, vzamem brisačo, dvigne roke in ko da ni bilo nič, se je stisnila k meni, začela čebljat po svoje, lepo pustila, da sem ji posušila laske. Skratka angelček. Sem se pa mogla orng, res orng zadrževat, da jo nisem naklestla po nagi riti. Sem samo sebe prepričevala, da ne bo nobenga haska, če bi jo med tako histerijo še usekala. Upam, da bo ta obdobje kmalu minilo. Metuljčica, nekaj pomoči bo Anja prav gotovo rabila. Jaz sem pri obeh na začetku (ko sem že vidla, da vesta za kaj se gre) večkrat vprašala, če ju lulat tišči, al pa sem vprašala, če bi mogoče probal narest lužico, nikoli ju pa nisem posajala na kahlico in čakala, da sta kaj naredila. Pa ko se mi je zdelo, da sta zrela za bit brez pleničke, sta bila potem ves čas brez nje, samo gatke sta imela. Nini recmo zdaj, ko gremo ven, še vseeno dam pleničko gor in ji pač povem, da če jo bo lulat, da naj mi kar pove, da greva na stranišče. Mi je grozno, da bi se zdaj po takem mrazu polulala. Je pa tako, da tud če ima pleničko, kar noče lulat vanjo . Grem mal delat
< Sporočilo je popravil tims -- 10.11.2010 8:42:38 >
|