Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ponoči imeli maraton kašla: Ula & Zoja, U.nos spucam, jo podojim in je ok, Zoja pa noče smrekovih vršičkov (imam domače), noče čaja, noče tople blazine na prsih, noče nič..in kašlja in se davi in joče ker jo že mišice bolijo! Jutri jo pred vrtec peljem h P poslušat. Danes pa Ulo, čeprav sta čez dan ok, obe naspidirani

Btw. a je katera seznanjena s plačami asistentov na faksu? Še vedno iščem svoj delovni prostor pod soncem...
. Vse BP. Pa avto sem v zimske škornje preobula.
. Pa ne kapljic, da bi lažje dihala. Spala pri nama...v glavnem, od 3h naprej nisem spala nič. Jah, bo že. Ena velika
, pa bo. In upam, da le pri prehladu ostane
.
, pa pridi sem še kaj! Res, lep dan....naj ti ga polepšamo z malimi trenutki sreče
Menda je še vedno nekaj vnetja, ostajamo na Hiconcilu, dodatno ima zdaj še ene kapljice, nova kontrola pa v torek...
Kdaj pa spet v vrtec?
Pa zdaj išče bolj ziheraško službo, z bolj umirjenim delovnikom in predvsem za bolj mirne živce! In iščem kompromis vsega naštetega v kombinaciji z "javno" plačo... Se bom še pa vseeno pozanimala za konkretno asistentsko mesto, kaj nudijo.
oba lepo rasteta.
.
se tipkamo ... sma ne vem, kdaj, ker je v soboto delovna sobota ... mi tud vikenda več ne privoščijo ...
, da bo kmalu bolje....
Tebi pa res želim tisto "si zaželiš, dobiš"!
. No, meni jih manjka.
. Mah, tale naša Teja je mali vražiček, včerej je še ob pol 10h skakala okoli, zjutraj pa malo čez 6 že auf
. Včeraj sem kar zraven njega zaspala okoli 21.00. Ja tudi Jan ima zvečer polno energije in mi zaspi šele med 20.30 in 21.00.