ula77
|
ojla,pozdravljene ! Sem kar malo lena pa bolj pregledujem, kaj je neovega pri vas, za pisanje pa potem zmanjka...... smo imeli pregled ta teden 35.t), otrok je že od 32. obrnjen na glavo, tako da res lahko le čakamo. Sicer je njegova teža ocenjena celih 2400g, pa še 5. tednov imava....toliko o tem, da bo dete suhceno. Lepa imena izbirate. .....midva sva se enkrat zelo na hitro na poti na pregled pred kakimi 4 mesci zmenila glede imen in sploh ne razmišljava o drugih, jih pa nisva čisto nobenemu povedala, ker bedastih komentarjev se mi pa res ne da poslušat....brrrrr......važneo, da so nama lepa.... ampak sva mal hudobna , pa še nikomur nisva povedala za spol, tako da je neša okolica več kot 50% prepričana o nasprotnem......ha, bodo presenečeni, tralala......ker odgovor je vedno, da dobiva dojenčka......;-) Kakšena packota sva, še sploh nisva poskušala postavit lupince v avto, a bo to prepuščeno atiju, da bo sam naredil med bivanjem v porodnišnici,ker drugače ga za isofix ne bom prepričala,takrat se bo pa verjetno sam zapeljal do baby centra....ha ha Kg??? Sem na +13 in g. meni, da zatekam ( jaz tega ne vidim) tako da imamo že 1.12 CTG, da preverimo kako in kaj......je rekla sestra, naj si takrat vzamem čas.....le kaj je s tem mislila????? tel? A katera sprejema sms, bo piarovka, da bo objavljala, kdaj so spočele naše baby????? Čuvajte se in počivajte....!!!
|