|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubljanske mamice
15.11.2010 10:41:04   
ledenka
jutro, žabarke user posted image

Živa, poročilo!!!

nmagk, vse najboljše user posted image user posted image  pa dobro opravi v bolnici!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
15.11.2010 12:10:12   
katrinka
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914
za danasnje glasove

ledenka
- kako steuser posted image

ziva - kako je bilouser posted image

nmagk - VSE NAJBOLJSE se tu in upam da je na operaciji vse ok,javi se k bos lohuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
15.11.2010 17:42:33   
nmagk
Hvala še tu za čestitke.
Nisem bla še operirana ampak sem bla danes cel dopoldan v bolnici na pripravah za operacijo,jutr moram še na en pregled-ginekološki in na posvet k anestiziologu,pol pa moram počakat,da pride moj dr.nazaj,je na enem simpoziju in če dobim novo metodo,moram počakat na prvi dan menstruacije in takrat grem not in sem tole sranje delala zastonj,če pa ne dobim potem grem vseen not in pod narkozo.Matr je enga sranja okol ene take operacije,upam,da bo to čimprej za mano,pol me pa dohtarji zihr ne vidjo več...

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

mojih 5 biserov-neprecenljivo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
15.11.2010 17:45:49   
Anonimen
PODPIS pod lepe želje za nmagk user posted image user posted image user posted image

Sicer pa smo doma - KONČNO! Včeraj zvečer smo sicer prišli domov, ampak nisem bla sposobna prit na internet user posted image Sem bla včeraj v P v MS, da so mi našopali dve innjekciji proti bolečinam - išias user posted image   Ko sem se zjutraj zbudila, se namreč niti premaknit nisem mogla več user posted image   No trenutno sem bolje, ampak me je pa utrudlo včeraj in nisem nič računalnika razpakiravala user posted image

Sicer pa midva z dragim nekaj driskava, mali zaenkrat OK. Upam da tako tudi ostane, ker pridno uporabljava razkužilo user posted image

No kar se tiče selitve še vedno nič dokončnega. Eno stanovanje je zanimivo, ampak dokler dragi ne dobi potrjene premestitve za isto plačo se ne pogovarjamo naprej.  Se tukaj oba tako dobro počutiva (v stanovanju mislim), da iščemo 100000 in en razlog, da se ne bi preselili user posted image Bomo vidli kako bo potekalo naprej, vsekakor pa vas pridno obveščam kaj in kako, ok? user posted image

Aja danes smo bli v LJ, ker je šel Žiga v vrtec, midva pa sva opravla en kup stvari med tem user posted image Ker sem tale išias vzela malo bolj zares in ker so mi rekli včeraj, da če bo tako hudo mi bodo sprožili porod takoj po 36t, sva danes šla malo v "šoping". Kupila sem pleničke, fiziološko, blazinice za dojenje, dudice, krpice za umivanje, vatirane blazinice in seveda čokolado (ta je za mami user posted image ). No in pridem dam in odprem reklamo od Leclerca in ugotovim, da so plenice v akciji in precej ceneje, kot sem jih jaz plačala danes v Müllerju user posted image   NO ampak ni panike. Sem vzela samo en mini paket 1 in en paket 2. Sem se počutila, kot bi prvič vse kupovala... Sploh nisem vedla, kaj naj vzamem user posted image

No pa kupila sem štifte za police v omari, da bo naša pupa končno imela omaro kot se zagre user posted image

A sem kej pozabila??? Mislim, da sem se dost razpisala user posted image

Katrinči kako ste?

Ajsi kaj novega?

Pa ostale lublančanke? Anči a si že na bolniški?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3804
16.11.2010 7:35:40   
katrinka

pridno glasujte, hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
16.11.2010 7:41:48   
katrinka
nmagk - madonca so trapasti...tko procedure za brezveze k bi loh seb in teb vse olajsal...katastrofa - in kdaj zves ce bos mela ali ne novo metodouser posted image

ziva - mi smo ok,nic blazno posebnega,vikend je bil z obiski obarvan,suzana je uzivala sto na uro...lumpa

a sprozili bi ti - sploh nisem vedla da je loh tko, vem da te ful ful boli...a pol po porodu bo pa uredu,
drugace pa vem kako ti je - k sem za sandro kupovala tud nisem vedla kako in kaj....

da se malo izpovem - sumim da bi znala biti kmalu spet teta - svakinja k je bla cist proti tretjem otroku - ces da je prestara - 37,
pa necaka sta 13 in 8, vse bolj to temo omenja ampak ne tko k prej v smislu ni sans,ampak v smislu mogoče...brat itak mori ze vec let da bi mel se enga in ful si puncko zeli....me res zanima kaj bo leto 2011 prineslo...user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
16.11.2010 11:19:39   
Anonimen
Sem od diabetologinje user posted image Sem bla kregana user posted image Ampak ni panike... bom zdej bolj pridna in bo user posted image

Je tok lušno k smo doma vsi, da vam ne znam povedat... Tamal je čist navdušen user posted image Zdele bomo šli počasi vsi trije mal spat. Jst sem že od 6ih auf in me zdele že mal zmanjkuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
16.11.2010 17:41:31   
nmagk
Evo dans so me spet matral skor cel dan,pa ta pregled pa un pa......nardila cel ginekološki pregled z vsemi UZ kar jih je,od pregleda srca,krvi.....ma cel sranje zarad ene operacije,me že kar mineva,zdej čakam da dr. Kobal pride nazaj v četrtek in mi pove ali je uspel z novo metodo al grem pa klasika,zdej sm itak čist spedenana na klasiko.Sm se pozanimala loh po operaciji normalno naprej dojim,če le ne bo potrebno kakih zdravil jemat.

Živa boga,kaj je išijas jest dobr vem,na koncu nisem mogla več hodit,sam mi pa niso sprožil poroda,no skratka ****la sm ježa s tem išjasom celo nosečnost pri Karolini in prekleta komisija mi takrat ni hotla dat bolniške,matr ko se še zdej spomn sm besna da me ima da bi še zdej šla poiskat tisto babo v komisiji in ji eno primazala,tko da vem kok to boli,no jest ga mam še zdej in mi veselo nagaja,samo je tok boljš k sm mal lažja pa samauser posted image user posted image user posted image .

Katrinka jest skoz glasujem da boš vedla sam hudiča k moraš čakat 24ur,pa nikol ne vem kdaj sm nazadnje glasovalauser posted image

Punce dejmo se zdej res probat dobit predno nam naša Živa pobegne rodit.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
16.11.2010 19:32:12   
anci banci
ojla..

nmgk...ja te postopki pred operacijo so kr pestri a ne...vem preden so mi delal laparoskopijo, sem morala dat vse čez...

drugač pa danes sem bila na krvnem testu in nosečniški hormon je kar visok za ta čas 750 ...da se res napovedi ne uresničijo in bosta user posted image user posted image

(odgovor članu nmagk)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
16.11.2010 21:25:01   
katrinka
ziva - prosim cuvaj se...o vrjamem da je lustn k ste vsi domauser posted image

nmagk - o vem vem da glasujes, ja zoprn je to k je 24uruser posted image ž
se strinjam - mormo se vidituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

anci - dve pupi bostauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.11.2010 8:09:41   
katrinka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.11.2010 19:25:39   
Anonimen
Glasovi potalani user posted image

Kdaj se vidmo??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.11.2010 22:08:56   
katrinka
drug teden.....

kako ste s casom....kdaj mas operacijo nmagk....

ledenka, majana...se kdo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.11.2010 22:24:33   
ledenka
v torek, sredo in petek sva zasedena user posted image  jep, pri nas je bolj malo cajta user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
17.11.2010 22:31:28   
katrinka
hehe...kaj pa cetrtek torej...kje pa ob keri uri pauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jz nimam idejuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.11.2010 7:42:14   
katrinka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.11.2010 10:02:08   
nmagk
Jest upam da jutr zvem kdaj grem not.

A kera kej od justa rab jest bom morala naročit.

NEJC-26.06.1993
MATIC-17.08.1999
ANA - 22.04.2001
GREGOR-16.09.2006
KAROLINA-07.04.2009

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
18.11.2010 10:02:50   
Anonimen
Meni so dnevi eden drugemu enaki, tko da mi je vseeno kdaj user posted image

Zaradi mene lahko v četrtek in sicer bi predlagala..............  hmmmm..............  NIMAM POJMA user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.11.2010 17:20:08   
katrinka
VRTEC MAMOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s 1.12. zacnemo - na vrhniki...jah ni blizu ampak bo slouser posted image

cist vesela....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
19.11.2010 9:26:50   
Anonimen
KWA ZDEJ BABE!??!?!  Kdaj se dobimo??? user posted image

Midva sva danes kar doma ostala... naju je včeraj Katrinči z veseljem skenslala za današnji meeting user posted image   Sej prov!!! Naj čim prej pride 1.12., da boš malo zadihala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3820
19.11.2010 10:17:08   
ledenka
katrinka user posted image user posted image user posted image  za vrtec, ti bo lažje!

meeting - četrtek je fajn, nama paše nekje ob 16.30, 17h...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
19.11.2010 11:05:16   
Anonimen
Kaj pa lokacija? user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3822
19.11.2010 17:04:17   
katrinka
hehe...mi ne morm...imamo sestanek v vrtcu...a sem vazicka a ne...heheuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
19.11.2010 17:04:47   
katrinka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
19.11.2010 17:07:10   
Anonimen
Veš kaj... Če boš še tko važna se sploh ne bomo hotli več dobit s tabo user posted image

Kako je blo? Si vse zrihtala?

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?