Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

).
. Če mi ju3 slučajno ne uspe prit na RR: čestitke tvojemu prvorojencu
Pa danes semu ju kopala, v kopanju uživata ampak danes jima ni bilo všeč. Vse dokler ju nisem obrnila na trebuh, da sta gledala v vodo in jima umila hrbet takrat je bil pa mir. ah kdo bi vedel
so mi pa povedal,da okoli 6 tedna in 3 mescov naj bi imal rasno obdobje k ful vec rabi.Ker jest sm se ze sekirala,da je kej z mojim mlekom narobe.
. Moram naju spet pohvalit, ker sva 12 ur preživele z eno flaško dodatka...sicer ponoči, ampak vseeno, je bilo na zizah dovolj!!! Sva pa imele eno dodatno hranjenje! Pa nič zato! ponavadi sva pripravile po 3
. Bomo ga verjetno tud mi nabavli. V tistem paketku iz porodnišnice je bila noter tud njihova brošura in popust za 10 % - ni dost, poštnina se pa pokrije...
.
da ti uspe s črpanjem masiranjem in Lien.
jan pa ze tretji dan ne kaka in je cisto tecen zaradi tega. moj v sluzbi driska, tako da sam se da jaz kaj fasem, pa bo festa...
Je padec vrocine znak, da se mastitis umirja? zdej bom probala metodo, da v alkohol namoceno tetrico zavijes okoli dojke, cez pa vroco tetrico ali termofor. baje ful sprosti mleko in pol sam crpas, k lepo tece. do spanja bom samo grela, masirala in pumpala in seveda pristavljala tamalo, jutri bomo pa videli, ce je boljse.
. cist mi je zlezo odprlo
, pa samo ene 10min sem drzala gor in pumpala. edino bolece se malo cutim tam, kjer je bila prej zamasena zleza. alkohol res dobro deluje.