|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
19.11.2010 19:52:14   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

kot vidiš se mene RR ni glih znebil še user posted image

Hvala bogu al tebi?user posted image
tincy90 vse naj naj Alisi za 11kooo... joj še malo pa bo 1 leto user posted image sam boš pa mela res pestre praznike user posted image

Uff, ne govor.user posted image se tud js že veselim teh stricev pa RD-ja.user posted image hvala tudi tebi je rekla tamala.user posted image v prevodu: eeee, ma ma ma ma.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.11.2010 21:08:54   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

ooo tinncykaaaa user posted image lepo da si se pridružila user posted image kot vidiš se mene RR ni glih znebil še user posted image

user posted image user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.11.2010 21:09:50   
tinncyka
meni pa neki RR zeza user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.11.2010 21:18:49   
Aninchy
tinncyka - velkom!user posted image

veseli december - mah, jst se ga pa po pravic povedan ne veselim kej dost... pravzaprav bolj mal razmišljam o tem, ker vem, da bo finančno letos kr težko...user posted image   ma ne bom vam morila... morm it na vece, me dons ful neki "matra"user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.11.2010 21:19:26   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Dobrodošla tud v tem klubu...user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.11.2010 22:09:10   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

veseli december - mah, jst se ga pa po pravic povedan ne veselim kej dost... pravzaprav bolj mal razmišljam o tem, ker vem, da bo finančno letos kr težko...user posted image   ma ne bom vam morila... morm it na vece, me dons ful neki "matra"user posted image user posted image

Dušo, dušiceuser posted image mene lahk zamoriš, te bom pol še odmorila.user posted image ma daj daj, najslabš je če jamraš, pol pa res nikamor ne prideš.user posted image sj pri nas tud nimamo nvem kolk denarja, ker bo decembra še nov avto in prenova stanovanja je bla letos pa počitnce so blew tud dost drage, pa sm rajš pozitivna, tud če bom šla kupovat malenkosti bom hepi kr bo od srca. Da ne boš zdj misnla d mi pa dnar serjemo.user posted image no, jaz povem d bi ga lahk velik nasračkala, ti pa tud očitno, če te dans neki matra.user posted image user posted image js sm pač pozitivc bol k ne in zto ne mislm/mislt negativno.user posted image user posted image morm kopirat drgač bo spet uno bla bka blalsnfdkbfvjdbgv.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.11.2010 22:09:36   
Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: tinncyka

Dobrodošla tud v tem klubu...user posted image user posted image user posted image

user posted image sm res. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.11.2010 22:46:25   
Aninchy
tinčula - ma ja sj jst sm tud večni optimist... bolš da ne slišš naju s kolegico v kaki hiši boma midve žvele k boma tiste najine milijone mele....user posted image user posted image user posted image pa ne sam to, pč midve boma enkrat pač mele pač... VSE!user posted image oz. najin moto: Midve NE rabma velik dnarja! Midve ga rabma sam tolk, da si lohk kupma vse, kar hočvauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma ne; Martinova botrca ima 4 svoje male sončke pa tolk je še okrog otrok in odraslih.... pa ne sam to... jst že sam za ovijalni papir dam ceuga user posted image k hočem da se trgaaaaaa!user posted image user posted image user posted image Ehh, no zbrište tist post o jamranju... na vc-ju sm pa že bla... je pasaluser posted image user posted image

zdj šiblem u meževooooooo

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
20.11.2010 9:15:39   
naja7
tincy a še zdj nisn povedala svoje starosti user posted image user posted image user posted image jao meni ejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pač js z mojo pozabljivostjo :) mav mi še manka do 22 torej sem še vedno 21 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa ja vw je tut men zakon sploh turan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker ga ima moja bivša šefica in sem se velik v njem prevozlauser posted image user posted image user posted image user posted image pa še cuper cenovno je dostopenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čeprav moje velike sanje so audi Q7 al pa BMW X6 nisem pleh ****user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak ta dva sta mi res všeč za dol past

zj pa šibam moj je ponoč in smrči v spalnici da streho dvigujeuser posted image user posted image user posted image user posted image mi2 pa v dnevni zganjama norčije in gledava scooby-dooja, in bog ne daj jo kar vzet ipzred tv ker je pol cela štala, jo moram počas s čim drugim zamotit pol pa tv ugasnt, kr čene bi ga ona gledala celi danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem pa probala ji dat zvečer v flašo kekse za dojenčke za v mleko in poglej ga hudiča, se je nasitla ko bovha in prespala noč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživajte v oblačno deževni dolgočasni in deprisivni sobotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
20.11.2010 11:00:04   
Aninchy
naja7 - uhhh, teb se pa smeje donsuser posted image user posted image Vse rumen sm vidlauser posted image Nš tud rad tv gleda, pa najbolj hecn je k ful komentira zromuser posted image user posted image user posted image zgleda k da bi prov vedu za ko se greuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
20.11.2010 15:33:54   
ninkica
hojla baburceuser posted image

Sem vam učer napisala cel post pa ga je zbrisaluser posted image user posted image

Se vam javlam kokr pač utegnem zato,ker se mi je začel faks in nasploh sem začela s praznično pekouser posted image

Učeri smo bli na rojstem dnevu in smo se imeli super.

tinccyka dobrodošla user posted image

nakupovanje daril Mi smo zmenjeni tko,da damo mi darila za Miklavža ostali nam pa dajo nazaj za Božička.
Bojo pa imeli najini otročički Miklavža in Božička ,Dedka Mraza pa ne,ker nam to nič ne pomeni.Je čist brez pomena.

tinchy čestitke Alisi za 11 mesecev.user posted image user posted image Midva sva imela pa ravno včeraj 1 leto in 2 meseca porokeuser posted image user posted image

Evo se je Leja zbudila,jo podojim in šibamo na en sprehodekuser posted image

lep dan

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
20.11.2010 15:35:40   
ninkica
aja še neki sem pozabla komentirat.

Leji ne pustimo gledat TV-ja.Tko,če se igra na v igralnem centru če slučajno kaj pogleda jo damo stran,Bom imela še dovolj časa,da bo gledala ko bo večja.

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
20.11.2010 16:34:51   
Tincy90
Ufff, naša pa tko rada gleda tv, sploh k je una reklama za Barnija al pa rafaelo.user posted image user posted image čist notr pade.user posted image drgač pa mamo po večini nonstop tv pržgan sm je ne zanima velik, sm nekatere reklame so ji ušeč.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
20.11.2010 17:11:39   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Martin tud kr glavo zasukne ko sliši: ime mi je Barni, sem prijatelj otrok...user posted image user posted image Pa nasplošno ful bolj porajta risane reklame kot "obične"... zjutraj je pa vsak dan na sporedu BEBE TVuser posted image jst vam povem, mali bo v roku dveh let znal angleškouser posted image user posted image user posted image kaouser posted image ne sam res toook lepo počas izgovarjajo besede... npr. števila al pa živali in zraven so itak risanke in je prov fletnuser posted image sicer je nš še mau mali za to ampak sej veste... boljš prej k kasnej z učenjem začetuser posted image če hočmo da bo kej z njihuser posted image - hecam se, da me ne bo kera linčalauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
20.11.2010 17:48:49   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Martin tud kr glavo zasukne ko sliši: ime mi je Barni, sem prijatelj otrok...user posted image user posted image Pa nasplošno ful bolj porajta risane reklame kot "obične"... zjutraj je pa vsak dan na sporedu BEBE TVuser posted image jst vam povem, mali bo v roku dveh let znal angleškouser posted image user posted image user posted image kaouser posted image ne sam res toook lepo počas izgovarjajo besede... npr. števila al pa živali in zraven so itak risanke in je prov fletnuser posted image sicer je nš še mau mali za to ampak sej veste... boljš prej k kasnej z učenjem začetuser posted image če hočmo da bo kej z njihuser posted image - hecam se, da me ne bo kera linčalauser posted image

user posted image user posted image user posted image ja hudu. user posted image user posted image ja js te bom linčalauser posted image , mi nimamo bebe tv-ja, ampak bo naša lih tko znala anglo k tvoj Martin.user posted image jo bo pa mami učila, kar se še spomne.user posted image ej, če ti pa to rata pr dveh letih pol pa nvem no, ti pošlem en mega paket.user posted image user posted image user posted image majkemi.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
20.11.2010 17:53:04   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

ej, če ti pa to rata pr dveh letih pol pa nvem no, ti pošlem en mega paket.user posted image user posted image user posted image majkemi.user posted image user posted image

Zdj me pa matra, ko naj bi blo v tem paketu...?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
20.11.2010 17:57:21   
Tincy90

ej, če ti pa to rata pr dveh letih pol pa nvem no, ti pošlem en mega paket.user posted image user posted image user posted image majkemi.user posted image user posted image

Zdj me pa matra, ko naj bi blo v tem paketu...?user posted image

user posted image user posted image user posted image zihr kej luštnga.user posted image user posted image user posted image u akcijo pa boš vidla.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
20.11.2010 18:04:43   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image zihr kej luštnga.user posted image user posted image user posted image u akcijo pa boš vidla.user posted image user posted image

Ma lej, sej se mi ni treba neki trudit... sam tv pržgem, pa jeuser posted image upam sam, da ne bo Martin bolj "trda buča" - po atiju itakuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
20.11.2010 18:05:48   
Tincy90

Ma lej, sej se mi ni treba neki trudit... sam tv pržgem, pa jeuser posted image upam sam, da ne bo Martin bolj "trda buča" - po atiju itakuser posted image user posted image user posted image

Ahahahaha.user posted image user posted image pol mamo pr nas isto situacijo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
20.11.2010 18:08:31   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrjamem... še dobr da majo moški ženske... jst ne vem, kaj bi brez nasuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
20.11.2010 18:12:13   
Tincy90

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vrjamem... še dobr da majo moški ženske... jst ne vem, kaj bi brez nasuser posted image

Hahahahhahaha!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
20.11.2010 18:12:55   
ninkica

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
20.11.2010 20:15:14   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

uživajte v oblačno deževni dolgočasni in deprisivni sobotiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Si pa mela res teh smejkotov madona, al te bo razgnalo od smeha.user posted image user posted image pr nas je bla čist lepa sobota, mal v megli, ampak jo je hmal sonce razbiuuser posted image in je blo kr ok, brez dežja. Depresivna pa čist nč, sm najprej misnla d bo res kak depra k me moj ni hotu pelat v DM, ampak me je pol pelov (se je izkazov kot en dobr sončekuser posted image /če vrjamešuser posted image ) in sm zagonila 100€.user posted image tko da sm zdj pa res u depri k se počas zavedam d sm ostala brez keša.user posted image user posted image

Grem...u depro.user posted image upam, da me bo moj kej potolažu.user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
20.11.2010 21:35:55   
ninkica
Leja pančka,jaz sem prišla na hitrco na net potem grem pa k dragiju pred TVuser posted image

Tinchy jaz bolj hodim v Millerja kot v DM oz hodm v vsako trgovino po malem mam prav razdeljen kaj kej kupm.Je pa prec 50€ user posted image sicer so vrečke temu primerno velike.user posted image

Kako se sicer počutiš?So slabosti minile?Imata že izbrano ime?Kmalu boš imela morfologijo?Jooooj kok sem firbčnauser posted image user posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
21.11.2010 10:32:29   
Tincy90
Guten Morgen!

Evo pa je spet že nedelja...jao jao, kok grejo hitr dnevi. Mislm vse preveč hitr mine, HB nimam nobenih drugih obveznosti kukr pa je ukvarjanje z mojim sončkom. ma treba je uživat usak dan na pouno, in bejbe, če se vam kater dan kej ne da, ne it delat tistga kr je dooooost časa ne tem svetu! Js že delam po tem "receptu". bi mogla učer vse zrihtat kar pač mam, ampak sm rekla ne, bom že jutr, sj sm itak skoz doma. ma dj dost mojga filozofiranja.

Ninkica ma ni panike, če si firbčna, sm tud sama taka in mislm d je ni babe na svetu k ne bi bla saj mal.
Js se počutm ok, ma supr glede na to kako je blo prve mesce mučno. Imena še ne zbirava neki glih, še čakam d mi reče na morfologiji d je punčka. sj ne, hecam, pač čakava pa res d bo še ena potrditev d je res fantek. ja morfologijo mam pa 3.12. in že komi čakam!! Škoda sm k ni 4., bi blo lepo darilo sami seb d vidm mojo pikico u bušiju. ma tud en dan prej je uredu.

Letim zdj mal u kuhno pogledat kaj bomo dans jedl pol pa mal počivat pa pospravt do konca pa spet mal zalegnt pa itak vmes RR čekirat.

P.S. sm kopirala ne, sm mi ni pa jasno kako ta RR ve d sm kopirala in pol kr normalno dela prašič en??!user posted image user posted image user posted image ajd adios adijo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?