|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
22.11.2010 22:28:44   
tinncyka
mene še kar zeza forum user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
22.11.2010 22:51:46   
egleria
evo sem konec s seminarskimi.. tincy hvala za pikepoke
tincncyka kaj te zeza? men tale RR kr na splošno ful počasi dela user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
23.11.2010 9:53:04   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria
tincncyka kaj te zeza? men tale RR kr na splošno ful počasi dela user posted image

no, jst se pa podpišm pod tole....user posted image pa tist vi ar sori šajs p to...user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
23.11.2010 10:47:19   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

no, jst se pa podpišm pod tole....user posted image pa tist vi ar sori šajs p to...user posted image user posted image

Men se je pa kr popravu. Bomo vidl kok doug.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
23.11.2010 10:49:45   
ninkica
hojla
evo jaz sem prišla iz predavanjuser posted image
Sem šla potem še v DM po kašice za talo(breskev,marelica,sliva)ker nisem nikjer dobila teh sadežev.Čeprav nisem pristaš teh kupljenih kašic samo nimam kejuser posted image
Grem počasi pripravt za kosilo,še prej pa šibamo na en sprehodek.Je možek danes doma ima dopustuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
23.11.2010 10:50:24   
Tincy90
Joj joj, vam morm povedat...naša tamala je prespala CELO noč BREZ zbujanja!user posted image sm mam filing d je blo to sm tko mal d si mami odpočije neuser posted image , dans pa spet jovo na novo zbujanje vse povprek.user posted image sm že misnla d sanjam k sm se zbudila ob 7ih pa vidla d tamala spi. In pol sm začela kr mau razmišlat, če sm se kej ustala ponoč pa sm zgruntala d se nism nč ustajala in sm šla vsa vesela nazaj spat.user posted image user posted image evo zdj se mi pa že trma kle....user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
23.11.2010 13:22:31   
Aninchy
tinca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tuuuud dons fajn spaliii! no, ampak nam je to mal v navadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
23.11.2010 14:42:00   
Tincy90

tinca - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mi smo tuuuud dons fajn spaliii! no, ampak nam je to mal v navadiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tud za vas user posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image a bebebe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
23.11.2010 17:13:15   
ninkica
Tinchy user posted image user posted image za prespano noč.Pri nas prespimo vsako nočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Danes smo kupili nov sušilni stroj od Boscha .Stal je 589€ in še sesalec dobimo gratis.Ampak mi imamo že 2 user posted image user posted image

Smo bili popoldne na sprehodu in še nekaj smo skočili za Miklavža kuptuser posted image

grem neki za faks narest,..

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
23.11.2010 17:56:06   
egleria
tincy90 super za prespano noč user posted image user posted image user posted image naj bo čimveč takšnih user posted image

Patrik je pa danes naredil prve 3 samostojne korakce.. zjutraj samo enega, popoldne pa že tri.. sam pol je blo pa bum user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
23.11.2010 18:12:04   
Aninchy
ninkica - lej, če maš kak sesalc viška.....user posted image jst nimam nobengauser posted image user posted image user posted image metla in cota, to pri nas laufa... mam tok mačjken tle notr, da največ uporabljam kr tamalo metlco k je bla zravn smetišniceuser posted image mam pa laminat pa ploščice, tak da ja... Pa user posted image user posted image user posted image za sušilec!user posted image
egleria - user posted image user posted image user posted image še malo pa bo lepo sam hodil okoli! v roku enga tedna se zna sgodit, po mojeuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
23.11.2010 18:13:55   
Aninchy
egleria - nism nč hodla v milerja, tamal tok švoh mlek je, da mi ta mesec sploh ne bo treba kupovat gauser posted image user posted image tak da v velenkovac me mende ne bo..... do naslednga mesca, k morm it tja okraske kupit!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
23.11.2010 18:30:53   
Tincy90
Egleria trikrat hura za Patrika!user posted image user posted image user posted image user posted image super, naša tud že nardi več kot tri korake sama, ampak je še zmer nestabilna d bi lahko rekla d že sama hodi. Zna tud tko ruknt na tla, al pa začne plesat, stoji na mestu in kolena dol pa gor pa rokice migajo je took smešna.user posted image user posted image bo že shodila, ko bo sama hotla. Poznam k se eni tok hvaljo, joj naš je pa že shodil, ja prov sj naša bo tud k bo sama hotla pismu.user posted image user posted image vse ob svojem času.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
23.11.2010 20:23:03   
naja7
zbruhala se bom zravn ttih izpadov sandre.....

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
23.11.2010 20:31:40   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

Jst pa crkujem od smeha!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
23.11.2010 21:09:41   
Tincy90

Jst pa crkujem od smeha!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js se pa ne morm smejat k mi je žalostno d je punca tok stara tko razvajena itd. Mi tko živc dvigne, bi jo že trikrat upalila d bi mau k seb pršla!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
23.11.2010 21:13:21   
egleria
tincy90 ma sej majo čas shodit.. sploh se ne mudi.. bolje počasi pa stabilno kot pa hitro in štorasto user posted image
aninchy ti ti ti!!! nič ne greš v velenje.. ma sej bom jaz mojega mogoče prepričala da me zraven pelje enkrat user posted image pa pridem js k tebi v šempeter user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
23.11.2010 22:04:13   
Aninchy
piiiiip!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vi ar sori user posted image user posted image

pa ceu post sm napisala skp o BBju.... no sam da "skup potegnem"user posted image :
¤ Sandra je ubitačno fejst razvajena in tuhtam, da verjetno zvečer njeno mamico not spustijo, da jo podoji pa spi zravn njeuser posted image user posted image user posted image
¤ Manjka še sam španščina, pa bo tole prava limonadauser posted image

egleria - ma kaj mene klincaš, Martin je kriv, k noče več mleka pit!!user posted image Če ne prej, se itak vidmo, k bo tincy90 prišla v naše konce, ane tinči??user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
23.11.2010 22:05:22   
Aninchy
no evo, k pa kopiram pa v prvem objavi!?!!?user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
23.11.2010 22:15:46   
Tincy90

no evo, k pa kopiram pa v prvem objavi!?!!?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
23.11.2010 22:17:10   
Tincy90

piiiiip!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vi ar sori user posted image user posted image

pa ceu post sm napisala skp o BBju.... no sam da "skup potegnem"user posted image :
¤ Sandra je ubitačno fejst razvajena in tuhtam, da verjetno zvečer njeno mamico not spustijo, da jo podoji pa spi zravn njeuser posted image user posted image user posted image
¤ Manjka še sam španščina, pa bo tole prava limonadauser posted image

Hahahaha, res je!!user posted image user posted image user posted image

egleria - ma kaj mene klincaš, Martin je kriv, k noče več mleka pit!!user posted image Če ne prej, se itak vidmo, k bo tincy90 prišla v naše konce, ane tinči??user posted image

Ja ja, šur d ja.user posted image vama dovolm d se že prej kej dobite brez mene.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
24.11.2010 9:25:24   
ninkica
jutro

sem že vse posesala,kopalnico sem našpricala in potem se začne čistilna akcijauser posted image user posted image

Leja pančka.Je zaspala nazaj.

BB-je res obupna tale Sandra.user posted image Kake izpade ima pa kok maha z rokami k se krega pa kr neki je nouser posted image user posted image user posted image

Se vam še oglasim zdej pa šibam user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
24.11.2010 10:34:56   
naja7
js grem danc al pa jutr verjetno v velenje v šopinguser posted image user posted image user posted image sam ne vem a v ta nov merkator pa v milerja al v veleja park pa v milerja.... v milerja uglavnem definitivno user posted image user posted image user posted image user posted image

js tut ne razumem takih ljudi ko so krepko čez 20 pa še zdj mami za kiklo drži al pa ji na joški visi, js sem že pr 18 bla na svojem svoj dnar služla itd itd in sem ponosna naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
24.11.2010 10:38:54   
Aninchy
naja - user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
24.11.2010 12:30:49   
Tincy90

js tut ne razumem takih ljudi ko so krepko čez 20 pa še zdj mami za kiklo drži al pa ji na joški visi, js sem že pr 18 bla na svojem svoj dnar služla itd itd in sem ponosna naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?