Aninchy
|
hej hoj! egleria - za 180 € sm ga prodala... Je šou pa že kr par dni potem ko sm oglas dala, jih kr kupujejo Bil je res ohranjen k nov, sej po eni strani mi ga je blo škoda, ampak se mi je ful pomanjkljivost zdela, k ni mel opore za nogice za dvignt in so kr dol visele... in ker je še bolj majhen, mu ni blo udobno... če bi bil že večji, bi blo pa kul; pa na strehi ni blo oknčka za otroka videt pa take malenkosti.... sicer se mi je šlo bolj zarad zimske vreče, ker je nisem mela zraven, stane pa 40€, pa še na slikah mi je delovala ful smotana, glede na to, da se kr na eni strani zapre ne vem, mogoče če bi v živo vidla, bi bla dobra, ampak nekak si je ne znam predstavlat... sem jim pisala, če majo kako sliko z vrečo gor, pa je nimajo mislim halooo, če neki prodajajo, kar se ne da v trgovini pogledat, kok pol nimajo slik pol sm pa vidla PP switch in sm se zalubla, ker lohk k seb obrneš sedež, no pol smo pa kr tto marelo obdržal, k je tk skor ista k PP ¤ pa za taščo! Moja je rekla, da bo kupla tamaumu stolček za na sanke. Kej veste, kje se da dobit? Ker sanke že imam (še moje), sam stolčk morm gor dat - sm že hotla kr gunglco gor pršraufat ninkica - mah, pri nas pa počasi kopni... sem pa dons enga snežaka nardila, naj se vid, da mamo otroke v hiši pol ga je pa Martin kao božal in je bil taaak začuden nad snegom hehehehe Aja.... moja mami bi se verjetno dons povabla na kosilo k vam, če bi tle sodelovala... tinča - a jutr spet sneg??? Pr nas je dons tok sonce šajnu, da je skor vsega pobral, jutr pa že kr nova pošiljka al kaj?? huh, hitr morm zic za sanke kupt Martin je biu cel popoldne pokonc, pa toook sitn, že nism več vedla s čim ga naj zamotim, ker je bil toook zaspan, ampak zaspat pa ne! no, na koncu mi je skor sede zaspal med gledanjem TV k že nism vedla več, kaj naj nč, šibam..... KOPIRAM najprej!!