|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
28.11.2010 11:16:29   
Aninchy
Daaaaaan!

A dons sm pa kr sama??user posted image

Kje ste, babure, WAKE UP!!user posted image user posted image

Martin je bil včeri cel popoldne toook siten, da bi lohk rekla, da tokrat mi je pa dal po puser posted image user posted image user posted image huh, še zdej nism čist k seb pršla! no, ampak HB je vsaj spal vrediuser posted image

Dones je ati doma, tak da bomo pol šli mal ven na snegec po kosiluuser posted image včeri sma  pa z Martinom snežaka delalauser posted image ampak je bil mal pošrek in fotkala sva se, pol je pa razpaduuser posted image user posted image user posted image user posted image mah, sej jih bo še velikuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
28.11.2010 11:41:41   
Tincy90
Ovde sam, ovde sam!user posted image user posted image

Nism hotla nč prej napisat k nism vedla, če bom spet sama seb pisala.user posted image sm že od sedmih pokonc, živa budilka me je vrgla s postle, beri mali hudič.user posted image user posted image user posted image zdj bom šla pa počas kuhat, da bo lih skuhano dokler moj pride s službe. Pismu, pa js res ne vem več al sm kronično utrujena al kaj je to...tok sm zmatrana vsak dan, brez energije, sploh pa ob večerih k je najbol pomembno d se mal k mojmu stisnem pa khm khmuser posted image , pa js odpovem, in mi je toook bed!user posted image to vstajanje ponoč mi je pustilo posledice očitno, čist sm crkjena, čeprov se trudm nekak neki iz sebe spravt d kako energie prvlečm vn iz sebe, ampak je to premau.user posted image sm že razmišlala d bi šla do zdravnice pa ji povedala situacijo, bi mi kake tablete dala, čeprov to mi tud ni najbol ušeč ta varianta. Ah...

Drgač pa skoz gledam čez okn kdaj bom kako snežinko vidla, pa še kr nč, no sm zvedla d bo popoudne pa nad vso državo spet snežilo tko da jupii!!user posted image

Ej, a ste slišale za uno hudo prometno nesrečo na dolenjski avtocesti k je udeleženih 34 osebnih in 2 kombinirana vozila?? Verižno trčenje, bogi ljudje!!user posted image trije so umrl, dost jih je pa poškodovanih. Pa glih zdj pred prazniki, đizs. Na 24ur si lahk preberete kej, če vas zanima.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
28.11.2010 12:12:54   
Tincy90
Jeeee, pri nas sneži!user posted image sm končno dočakala to novo pošiljko, da vidmo kolk ga bo nasipalo.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
28.11.2010 12:58:55   
Aninchy
heeej

nism čula za nesrečo, ampk res beduser posted image user posted image user posted image

pr nas še nč ne sneži.... upam da bo kmauuser posted image

papaa

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
28.11.2010 13:28:04   
naja7
en pozdrav iz snežnega meteža na koroškemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tolk pada da sosednjega bloka ne vidimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mala čist navdušena k gleda snežinke, sm pa učeri, ko sva ble zuni ugotovila, da bo treba košaro posprajt in športn del namontirat, je prevelika za v košaro in pol je sitna ko se ne more normalno stegntuser posted image user posted image user posted image , tko da bo treba še zimsko vrečo kupit, jao jao...
drgač pa sem obolevala včeri, moj je bil popoldan v službi (kot danes in do četrtka sploh ne fajn) in midve sva ble najprej mav pr tašči in sem skor popizdla, vsaki 2 sekundi, da mala ni dost oblečena da jo zebe bla bla bla, za moje pojme je bla čist dost( bodi+štramplci+ mal tanša jopca+PUHOVKA+ žamet hlače+ s termoflisem podloženi škornčki) js je ne kovtram neki ful, kr ji hitr vroče rata in pol je sitna in živčna, delam po uni metodi ene ženske iz lj ne me vprašat kire kr se ne spomnem.... doma pa sva v bodiju in nogavičkah in tako je najbol srečna, una pa pametna da b muho podkovala, če b podkve dubla kjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ............
nakosilali smo se, atana na šiht poslal malo sem dala na njen 1 popoldanski napi jaz pa pred hbouser posted image user posted image user posted image user posted image potem pa vn na snegeca mav bice tuki izivat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
28.11.2010 17:47:10   
ninkica
hojla
no pa spet full sneži.Mi smo bili na sprehodu,jo je imel mož v kengurujčku in je zaspala v cca 5 minutah.Je blo zlo luštno in romantičnouser posted image

nesreča sem včeraj gledala poročila res grozno.user posted image Je pa včeri kar naekrat ratala full gosta megla.user posted image user posted image

naja sploh se ne oziri kar ostali rečejo kako je tamala oblečena.Mi tud ne pretiravamo z oblačanjem,ker takoj ko jo preveč oblečemo rata mokra.Notri je pa oblečena samo v bodiju in pa žabcah.In bo stara 6 mesecev in je zdrava kot riba.TRRRKAAAMMuser posted image

Tista iz LJ je pa Andreja Semolič,ampak ima  teorijo mal sfalenouser posted image to je moje mnenjeuser posted image

grem posodo iz stroja zložit in perilo je opralo.V torek pa nam končno pripeljejo sušilni strojuser posted image user posted image ,

Kmal bo bil BB in upam,da odleti Sandra,ker jo izredno težko prebavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
28.11.2010 20:35:36   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

upam,da odleti Sandra,ker jo izredno težko prebavljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Js tud, da gre vn hudič babji!user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
28.11.2010 21:58:33   
naja7
a jebi ga, še en teden bomo gledali zoprno sandro.....
ma sfaleno teorijo ja ta semolič ampak men je to za oblačenje ql, kr vidim da mala še enkrat ni bla prehlajena, od kolegice ko je pa 14 dni mlajša ma pa že gnojno angino..... in ko sn včeri vidla kolk ma oblečeno sem sam križe delala( bodi termo štramplci une tanke hlače ko so lahk kot štramplci termo hlače majčko termo jopico plišast pajac in seveda nad vsem tem še kombinzjon tako, da ko jo je začela slačit sem se nasmejala pa vprašala, če sta ble v sibiriji, mav nesramno ampak resnično

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.11.2010 21:58:35   
Tincy90
user posted image Sandra ostala notr, bleeee, grem kozlat!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.11.2010 22:05:21   
Tincy90
Kje se da prebrat kej o tej teoriji?

Js tamalo oblečm za vn, body dolg rokav, body žabice, dvoje štumfe in copatki in kombinezonček. In nikol je še ni zeblo uzun, tud k smo pršle domov ni bla nikol mrzla. Js jo ful u izi oblečm kr to tud pr men ne pali, da bi jo mogla ful zavijat (men tud tašča skoz d se bo prehladila pa d je premal oblečena pa blablabla). Delam po svojmu občutku in do zdj me še ni prevarov.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.11.2010 22:17:20   
Tincy90
Da se še pohvalm s pogradom k sm vam ga obljubila...

Fotošesn Alisa&Co. pogradauser posted image :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Zdj sm upam, da mi je ratalo kr mam nek čudn filing d sm neki zajebala...da vidm..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.11.2010 22:18:17   
Tincy90
Jeeeeeeeee, ratalo!user posted image
Tko zdj pa grem, se tipkamo jutr. Lepo sneženo noč vam želim.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
29.11.2010 9:04:15   
egleria
aninchy ja to pa zna res bit problem. ma važn da maš zdej vredu voziček. sej meni je tudi moj čist mimo tak da zdej uporabljamo še od moon fita marelo, potem pa dobim od mojega bratca voziček ker je še čist vredu, pa tud se da nastavljat kot PP switch user posted image
tincy lepa sobica.. mi je ful všeč.. a alisa bo kar zgoraj že spala al kak to? nisem glih razumela..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
29.11.2010 10:57:06   
Aninchy
tinči - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image FULAAARE lepa sobica!!user posted image

naj se pohvalim.... MARTIN JE ZJUTRI SPIL 120ml MLEKA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
29.11.2010 11:16:47   
Tincy90
Heej!

BRAVO MARTIN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image mi je smešno k si se tko lepo pohvalila, k naša zdrunka naenkrat 250ml.user posted image user posted image

Egleria ne nee, na vrhu še lep čas ne bo noben spau, razen js al pa moj, če bo treba.user posted image drgač pa k tamali pride gre tamala spodi tm k je hello kitty postla. Za naprej bomo pa vidl kako bomo nardil, kr dokler ne bo edn od njiju dovolj velik za zgornjo postlo ne pustim otroka gor, ni šans.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
29.11.2010 12:35:42   
Aninchy
punce, jst sm pa ene tooook dobre smajlije najdla da glava peče!user posted image

sm mogla probat hehehehuser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 29.11.2010 12:37:25 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
29.11.2010 13:01:56   
Tincy90
user posted image sm že vidla te. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
29.11.2010 14:50:40   
egleria
ja tincy sej se mi je kr zdelo da bo tak user posted image a tisto spodnjo posteljico sta dokupila al je bila zraven?

aninchy: bravo za Martina!!!user posted image user posted image user posted image user posted image pa zate tudi ker si tako vztrajna mami!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
29.11.2010 15:20:45   
Tincy90
Egleria a uno tamalo rumenkasto mislš? Ne ne to je posebi od Lip Poljčane kupljena, pograd je pa po naročilu delan.user posted image

A še pr keri dž pada na vsake kvatre?user posted image matr sj bo vs sneg pobralo u enmu dnevu. Že komi čakam nov sneg!user posted image kaj vam bom zdj povedala, boste misnle d smo mi čist odbita family.user posted image učer zvečer ob pol enajstih smo se mi (js, tamala u vozičku, pa dragi) odpravl vn na sneg, ful je padalo, in smo šli spucat naš parking in avto kr je biu čist zametan od traktorista k je šov plužit. Plus tega je zmanjkalo elektrike pri nas in je kake ene ure ni blo, medtem smo se mi uzun potepal, tamala je zaspala šele pol u vozičku in je blo krasno. Res.user posted image če bi nas kdo vidu bi mislu d smo prfukjeni d rinemo ob tej uri in mrazu s tko mejhnim otrokom vn, ampak je blo tko fajn res. Smo nardil en krog okol blokov z vozičkom, da je tamala zaspala, midva sva šla pa pol u pucanje.user posted image k smo pršli u stanovanje je bla ura že pol pounoči. Zdj pa mislm d si marsikatera misl d smo nori.user posted image ma nam je blo luštno, pa morm bit drgačni kr je že bedno tuki okol gledat skoz eno in isto (tiste k majo otroke) kok se ravnajo po tem d bi bli normalni kr majo pač mejhnga otroka. Mogoče je pa zto tko k sva najmlajša kle okol k mava tko miceno pupo. Ma sm rekla mojmu d bom zihr hodila s tamalo žurat, če se bomo lepo razumele.user posted image

Zdj pa grem pečt cd-je k če ne bom spet padla u kr eno nakladanje.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
29.11.2010 17:45:51   
egleria
tincy ja tisto sem mislila.. wau kk vam je fajn. seveda da je treba malo nor bit, kam bi prišli če bi bli vsi dolgočasni pa sedeli v sobi pa v luft gledali user posted image mi smo pa šli popoldne ko je začel snegec padat (včeraj) kr ven pa smo skakali pred blokom (po ploščadi) in lovili snežinke, pa skakali po snegecu. folk je malo čudno gledal, sam meli smo se pa fajn user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
29.11.2010 17:50:13   
Tincy90
user posted image sej prov, HB da za moje pojme obstajajo še normalne družinice, ki niso tiste standart.user posted image

Aja, in pol me je učer zvečer pozdravu sosed, je pršov za mano in kr ni blo javne razsvetljave sm se ga tok ustrašla, k hudiča.user posted image ma je blo prov fajn, pa tamali sm še kepico nardila in jo dala v roke in jo je neki časa mela v rokah pol itak u usta, mal polizat pol jo je pa hmal spustila je blo že preveč mrzlo.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
29.11.2010 20:39:01   
ninkica
spet se je pojavu we are sorry!!!!!!user posted image user posted image user posted image

No saj zaželim bam lepo mirno nočuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
30.11.2010 10:11:26   
Aninchy
hehehe, user posted image user posted image user posted image sej zato se pa reče zimske norosti ane??? (u bistvu so radosti, ampak nima veze, to je skor istouser posted image )

pr nas je bil učeri cel dan džuser posted image , mau sm šla u šoping, tamal je pa pr moji stari mami bil in je od dveh do štirih spau k topuser posted image user posted image prov nism mogla verjetuser posted image no, pa sva pršla domov šele ob šestih, k je že bla tema... ma mene je z vozkom po temi kr strah it, ker avti toook furajo pa še temn vozek je... mam tiste odsevnike, pa kresničko pa utripajoče lučke da sm že k novoletna jelka sred cesteuser posted image ampak folk si misli, ja sej bom luči vidu, če bo kter nasprot, ampak kakega pešaka si pa sploh ne zamislijo al kajuser posted image sm šla sam enkrat pa me je blo strah k cucka pa še slabo cesto mamo s poln luknami in touser posted image ma sm se spet začvekala auser posted image user posted image u glavnm sam do naših pa nazaj greva po temi, pa še javna razsvetljava je kr na gosto... to sm hotla povedatuser posted image user posted image

aja, malli mi hoče mal vroč bit... 37°C mauser posted image itak še ni panike za delat, ampak vseen... ker je v glavo ful vroči, rokice ma pa čist mrzle boščk moj... tak da dons boma mnde kr doma, pa še pasal mi bo mal "mira"user posted image

ajdi čaf-čafuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
30.11.2010 10:12:09   
Aninchy
O, a sm taprva?!

No, pol pa DOBRO JUTRO user posted image user posted image

Jutr pa kr veseli december a?? Madoniš je šou hitr let naokol... zame najpomebnejše leto do zdaj in najbolj zanimivo... madoniš kolk vsega je blo, se hočm začet kr user posted image od srečeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 30.11.2010 10:13:23 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
30.11.2010 10:17:16   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
 madoniš kolk vsega je blo, se hočm začet kr user posted image od srečeuser posted image user posted image

Se ti lahk pridružm?user posted image bova skupi jokale.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?