|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
2.12.2010 20:13:04   
Tincy90
Tix mogoče bodo pa zobki že, če je siten, al ma pa tak dan. Za GH pa nč hudga, bo še dooost časa, da bo začeu to jest. Ne hitet, pa probi zdj nč pa počaki do enga 6.mesca pa mu takrat probi kako kašo ponudit. Js bi tko nardila.

Aninchy user posted image user posted image , da se čim prej pocarta tvoj Martinček.

Mah pr nas pa itak vsak dan sproti mormo pospravlat stanovanje, če ne že zard nas pa zard tamale k vse vsepovsod razmeče in pusti.user posted image

Grem zdj mal pred tv, pol pa cartanje z mojim.user posted image jutr pa morfologija, upam da bo vse ok.

Lepo se mejte!

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
2.12.2010 20:42:39   
tix
"komaj čakam" noč user posted image Tincy srečno na morfi

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
2.12.2010 23:49:10   
egleria
we are sorry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
3.12.2010 10:09:23   
ninkica
jutro
Kako ste?user posted image vam častim

Spet je zapadlo nekaj snega,danes imamo neka predavnja in niso obvezna tko,da nisem šla pa še sneg jeuser posted image

Tinchy srečno na morfologijiuser posted image

aninchy,tix obema da se sitnost in vročinca umiritauser posted image user posted image

Mi smo imeli UZ kolkov in je bilo vse OKuser posted image user posted image

pospravljanje jaz vse sproti pospravljam,zlikam,ker imam rada red.Največ pa naredim takrat ko Leja spi,da sem lahko potem z njo.user posted image

gh Nama gre super,zelo rada jeuser posted image

šibam zdej kruh razrezat pa na pripravt za v skrinjo(sem ga zvečer spekla)

lep dan vam želim

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
3.12.2010 15:37:33   
Tincy90
Heej babnce!

Ka dogaja? Pr nas spet tok sipa ta sneg, da je kr užitek gledat kako se hitr prijemlje in enostavno vauuu no.user posted image user posted image taka zima mi je najboool ušeč, hvala bogec.user posted image

Evo, da poročam z morfologije: Resnično bomo dobili...... FANTKAAA!!user posted image user posted image user posted image user posted image kr ne morm vrjet, da bo res fantek, je pokazala luliko se je tko lepo vidlo.user posted image to zto k sm navajena na našo čebelco, zdj bo pa trotek še.user posted image drugač je vse ok, zredila sm se 1 kilco do zdj u celi nosečnosti.user posted image kar je pohvalno glede na moje kile, ki jih mam.user posted image ma bomo že zbijal, ko končamo z nosečnostjo pa porodom. Am pikec naj bi meu nekje 370g, pa mislil smo d se mu je kolcalo med pregledom.user posted image dala sm kri pa vodo in to je blo to. Vse ok oz bp.user posted image

Kako ste kej ostale? Aninchy tvoj mali je kej bolše?user posted image egleria tvoj mali pikec? A ga boš dala ti v vrtec? Zdj bo hmal eno leto že star ne.user posted image tix si kej pogruntala al kaj maš zdj za eno teorijo?user posted image ninkica super za kolke!user posted image

Fajn bodte, js se že psihično prpravlam na 20-ko jutr.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
3.12.2010 16:29:38   
ninkica
Tinchy super za pregled in čestitke za fantičauser posted image in bravo za 1 pridobljen kilogramčekuser posted image Jaz sem se v celotni nosečnosti zredila za 23 kguser posted image user posted image

vrtec mi jo bomo sigurno dal v vrtec.Bo šla pa s 15 meseciuser posted image

Jaz sem dopoldne pospravljala,kuhala kosilo in seveda zavijala Miklavževa darila.user posted image

Zdaj se pa čebelca pri atiju crkljauser posted image mami se jima bo pa tud pridružlauser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
3.12.2010 18:19:55   
egleria
sem že včeraj napisala pa je blo spet we are sory.. evo sem se ohladila zdaj user posted image
tix - glede GH -  otrok sam pokaže kdaj je pripravljen na GH. in tvoj otroček očitno še ni pripravljen. probi začet malo počasneje. najprej uvajaj tekočine na žličko (malo svojega mleka, čaja, vode...). potem postopoma pa dodajaj kakšno hrano zraven in dodaj na žličko s krompirjem ali korenčkom malo svojega mleka. tako mu bo okus bolj znan..
tincy čestitke za user posted image verjamem da si navajena na punčko, tko kot sem jaz na fanteka. ampak boš videla da se da hitro znova prilagodit. itak se bosta pa z Aliso super razumela. drug drugega bosta ščitila ko bosta večja, skupaj se bosta igrala ipd.

aninchy ti se pa kar posvečaj Martinu. čas prehitro mineva da bi se posvečali samo pospravljanju user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
3.12.2010 18:21:09   
egleria
aja tincy sori sem pozabila odgovorit. ne, patrik ne gre v vrtec. bo šel septembra lepo. user posted image in ti, Aliso boš dala v vrtec?

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.12.2010 21:46:15   
Tincy90
Egleria naša tud ne bo šla v vrtec, itak sem js doma pa tud taščo mam k ne dela tko da ne rabimo vrtca.user posted image glede razumevanja in da se bosta mela rada tamala pa tamaluser posted image upam, da mi jih rata tko vzgojit, da ne bosta kot nekateri parčki, ki se nekaj kregajo in se ne morejo družit med sabo. Med mojima ne bo velik razlike, zato upam, da se bosta štekala in se znala postavit drug za drugega, če bo treba (to je biu tud najin namen z mojim, da bi se otroka skupaj igrala, kasneje skupaj družla in hodila ven itd.). Upam, da mi rata ju kokr se da normalno vzgojit. No ja, ob takih starih (mislm najo z mojim) bomo vidl kaj se bo dalo nardit.user posted image user posted image mal heca.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
4.12.2010 9:34:13   
tix
jao ker sneg ?!? saj drugače sem zelo navdušena nad snegom ampak letos nevem kako bi šla z vozičkom ven? pa hotla sem še par miklavževih nakupov opraviti pa še z dvorišča ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
4.12.2010 9:39:08   
Tincy90
Guten jutr!user posted image

Matr me je tamala že ob 7ih vrgla s postle.user posted image tix pr nas ni problema naš GT3 je ko đip.user posted image kar orjemo z njim po snegu.user posted image tko da mi nimamo težav glede zime in vozičkanja, nam uspe kr daleč pridt.user posted image

Dans pa upam, da me bo moj dragi pelov v Mano, sm dobila sms, da majo člani 40% na vso kolekcijo pa sm si že neki zbrala d bi mela pa da vidmo zdj, če se bo kej izprsiv.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
4.12.2010 9:57:23   
Aninchy
hejla!

jst sm 5 dni že zaprta v bajti, tak da posledično sm čiiiist user posted image user posted image user posted image nism jst navajena sama med 4im stenim bit... pa ravn ta tedn k majo vsi neke opravke in fešte, da nisma nč kej obiskov melauser posted image u glavnm še dobr d je RR, drgač bi mi fit ven vrgl mndeuser posted image user posted image
Dons mi je pa še moj lase po konc dvignu, k se je tamal začel dret, pa je reku da ni nč naspan!! Mislim haloooo a jst pa sm k sm usake pol ure pokonc (al kulk sej sploh ne gledam na uro)user posted image grrrr-izem!user posted image user posted image

No, dons boma šla po dolgem času mal ven, upam, da bojo ceste vredu, da se bo dal s totim mali koleščkim kam pridet.... bi mi zdej kr prav pršle tiste vlke gume od baby booma ampak iebiga sad...user posted image

Nč, letim še mal drgam počekirat, pa vmes kufetek spijmuser posted image čin činuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
4.12.2010 16:55:24   
Aninchy
Daaaan! user posted image

Nikjer nobene??

No, okej.... VOŠČILO ZA NAŠO Tincy90!!!!

user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
4.12.2010 17:49:25   
ninkica
dan

Tinchy vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve z Lejo sva spali skoraj 2 urci,zdaj sva pa jedli sadno kašico.

Pri nas ni nič novga,dopoldan je snežilo.Dopoldan sem piškotje pekla in seveda sušila v novem sušilcuuser posted image user posted image

Sem z njim fuuuullll zadovoljnauser posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.12.2010 17:53:32   
egleria
tincy vse najboljšeeee!!! user posted image user posted image user posted image
aninchy ja mi tud nikamor ne pridemo s temi malimi koleski.. jooooj prav zoprno je že.. tak da včasih kr Patrika nesem pa greva ven pred blok malo na snegeca. ampak vseeno to ni to.. ker ne moreva bit tak dolgo zunaj. pa še miklavževe nakupe ne morem v miru opravit.. tak da bo moj dragi kr vidu kaj bo dobu user posted image sva si danes nagledala, jutri grem pa kupit user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
4.12.2010 19:11:00   
Tincy90
Hvala punce!user posted image smo lih domov pršli, smo šli z mojim vn jest, tamala je pa itak spet use prespala k obožuje svež zrak in je takoj zmanka.user posted image me moj heca za darilo, da ga bom dobila šele na fešti k bomo mele za ostalo žlahto skupi z Aliso in me zdj tko ferbc matra kaj je, je sm reku d je vredno dveh nul.user posted image pa sm mu rekla d nima veze kok nul je, da enostavno zdjzard njega nimam filinga d mam RD kr nism dobila dans nobenga darila.user posted image nč, zdj pa letimo s tamalo u bano. Se je kr navadla z mano kopat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
4.12.2010 22:28:54   
donna22
Tincy, vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem radovedna glede tvojega darilauser posted image user posted image

Jaz pa imam čez 4 dni rojstni dan ... 24. že user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
4.12.2010 22:36:53   
naja7
oooo tincy a se staraš???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj... i smo meli spet celodnevno letanje po obiskih in smo šli tut do moje tete, kjer miklavž hodi na dom in sta njena tamala dva stala ko okamenela ko sta parkle slišala mali je sam govoru ne jih notr spustit miklavž ne jih notr spustit... Naša beba je skor vse prespala, predn pa je miklavž šel sem jo dvignila da se je slikala, da bo mela slikco z miklavžem.... zdej pa šibam tv gledat... aja se morn še pohvalt da sem jo danc uspavala v giterpetu brez nošenja po rokah upam, da bo zdej nošenja čim manj ker drugače lahk križ še sam za rezervne dele prodam, ker ma že 7 kil.... pr 4 mescih... zdej pa res šibam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
4.12.2010 22:42:12   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Hvala donna.user posted image user posted image   ja bom poročala kaj je, ko ga dobim!user posted image user posted image
Opa, sj res ti si tud decembrska.user posted image čestitam čez 4 dni.user posted image ma kaj sj to še 25 ni.user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
4.12.2010 22:43:22   
Tincy90
Hvala naja.user posted image in JA, staram se, se mizdi d sm bla še učer 18, ko sm jo tko težko pričakovala zdj pa kr naenkrat 20.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
4.12.2010 22:52:02   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Hvala donna.user posted image user posted image   ja bom poročala kaj je, ko ga dobim!user posted image user posted image
Opa, sj res ti si tud decembrska.user posted image čestitam čez 4 dni.user posted image ma kaj sj to še 25 ni.user posted image user posted image

Jap, strelci, sploh decembrski, smo zakonuser posted image user posted image Tudi tvoja Alisa je med namiuser posted image

Res še ni 25, bo pa kmalu, glede na to, kak čas bežiuser posted image Se počutim prav stara tu med vamiuser posted image user posted image , ti si npr. 4 leta mlajša od mene, pa boš skoraj 2 otročka imelauser posted image

Zakaj pa ti tak dolgo ne pokaže darila?? Moraš ga še ti nekak zafrknit na njegov RDuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
4.12.2010 23:02:58   
donna22
Aja, tudi emibu ima danes RD, ampak se nič več ne oglasi, kako touser posted image
Jaz sem ji čestitala na fb, vse najboljše tudi tuuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
4.12.2010 23:04:19   
Tincy90
Eh dj no dj, donna, star si kolkr se počutš.user posted image hja, js bom res mlada mlada mami za svoja froca, kaj čmo mamo superspermije.user posted image user posted image user posted image lol, kaj zdj mečm vn.user posted image mah sj to je problem zdj k sm js prva njega tko zezala za darilo (on ma oktobra RD), na ti zdj sm pa še js nastradala.user posted image ma si tko ustnce grizem od živčnosti.user posted image naj bo že enkrat 18.user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
4.12.2010 23:05:30   
Tincy90
Emibu, če nas še kdaj prebereš vse naj naj!user posted image user posted image user posted image nvem zakaj se ne oglas več, jo pogrešamo zlo.user posted image  

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
4.12.2010 23:06:40   
Tincy90
Đe imamo seznamček? Ga bom mal porinla naprej.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?