|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
30.11.2010 10:24:48   
Tincy90
Čao Čao bejbe!user posted image

Js tud ne bi šla po temi sama z vozom, če se pa moj javi, da bi šli ob kaki temi vn grem pa itak zravn, takrat me ni strah.user posted image js tud učer nism šla nč s tamalo vn kr je blo čist čudno vreme, ful pihalo, dž padov pa je nehov pa spet padov pa kr neki uglavnm no. Za dans bomo vidl kako bo, itak pa počas ne bom več mogla s tamalo vn kr je enostavno ne morm več po teh trapastih štengah u bloku nost, mi je pretežka.user posted image pa učas se tko kobil, bi bla tko pa tko pa tko pol pa mami reče mir pol je pa seveda trma ne.user posted image nvem kko bomo to uredil, da bo tamalašla na svež zrak, kr balkona pa nimamo.user posted image bom pa sm okna odpiral.user posted image

Učeri sm poslala vabila za RD, se že veselim!user posted image js upam, da jim bo ušeč kr sploh nism znala skup sestavt.user posted image nikjer nč pametnga na netu. Ma še mal pa bo že novo leto, marička. Me prov zanima, če bomo kam povabljeni al bomo letos tud doma. Lani sploh nism mela filinga d je silvestrova noč k smo bli sami trije doma, sm TV pa pijača.user posted image no pa tud če bomo doma bo dobr, sj bomo itak skupi, kar je najbol pomembno.user posted image

Tolk za zdej, se slišmo in vidmo kasnej.user posted image (nina osenar styleuser posted image )

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
30.11.2010 10:32:25   
egleria
dobro jutro!

jaz sem glih malega spravila spat. zdej pa morem it palačinke pečt, pa meso prepražit.. bojo kaneloni za kosilo user posted image
ja to leto je res prehitro minilo.. čez mesec in pol bo pa Patrik že eno leto star.. ne morem verjet.. čez en teden pa že miklavž user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
30.11.2010 10:42:30   
Aninchy
nov let - user posted image user posted image user posted image moj bo pa deluuuuu, pa letos ne bom mogla zrom bit, ker bom itk s tamalimuser posted image glih zdej ste me spomnle na to user posted image ma sej mogoč bojo pa naši sem prišl... ka pa vem, neki bomo že zrihtal... sicer pa tud če bom sama, bom še vseen z Martinom, to še noben let nism blauser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
30.11.2010 10:46:43   
Tincy90
Joj, js tud upam, da moj ne bo delov!user posted image no pa tud če bomo pa same z Aliso pa bomo densale na TV program k bo zihr spet čist u kur**.user posted image sm resnično upam, da bomo vsi trije skupi.user posted image

Mmmm, egleria js se bom kr k teb na kosilo povabila.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
30.11.2010 11:25:46   
egleria
tincy ti kr pridi.. bo za vse dovolj user posted image
s čim se pa ukvarjajo vajini "možeki" da delajo za novo leto?
moj bo pa letos lepo doma.. lani sem bla pa sama z bušijem user posted image no sej sem šla na tri kralje ker so bli moji gor.. sam me je blo pa kr strah ker sem bila dva tedna pred rokom user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
30.11.2010 11:34:36   
Tincy90
Moj dečko je varnostnik. In dela čist različno, trgovine, javne prireditve, varovanje objektov... Ma sj če ne drgač bo pa po moje sam reku d bi biu rad takrat frej. Lani je blo tko, že zto k smo dobil dojenčka pa je koristu tist 15-dnevni dopust.

No super, sm še kakega pilota najdm pa pridm.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
30.11.2010 12:51:22   
Aninchy
Hej!

Moj user posted image ma svoj lokal, pa itak za novo leto najbl laufauser posted image Sej drugač je vedno super družba in vse, ker so bolj ko ne stalne stranke in se vsi poznamo, ampak s tamalim pa res ne morm tam zravn bituser posted image pa ognjemet je vsako leto BOŽANSKI, se tast fulare izprsi, pa tud ostali dajo skp dnar pa nabavjo "robo", tak da je zlo user posted image smo mel par let nazaj zaprt, pa nam je blo pol tk dolgčasuser posted image user posted image nismo navajen, da nas je tok "mal" na kupu pa da gremo mi okrog... k ponavad vsi sem pridejouser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
30.11.2010 20:02:08   
egleria
uff to je pa pol tak da ni praznikov in nedelj.. ah saj bo.. user posted image
kaj pa za božič? to pa jim menda ni treba delat?
aninchy kje pa je ta lokal točno?

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
30.11.2010 20:24:18   
naja7
mi bomo pa za nov let kr doma lepo, malo bomo dal hitr ajat ati pa mami se bota pa mav razvajalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za božič bomo pa mav pr naših mav pr njegovih( to bi js črtala, ker že zdej vidim, da bom zarad tašče mela uničen praznik...)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
30.11.2010 21:02:40   
Tincy90
Za mojega nč prazniki pa to ne vela, razen če se sam zmeni al pa pač šef ne napiše njega za tisti dan. Je*be je to ja.user posted image

Juhu, pr nas spet snegec pada malo. Še tri dni pa mam morfologijo, jeej!user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
30.11.2010 21:12:11   
ninkica
hojla
se javlam boplj poznouser posted image
Danes smo končno dobil sušilni strojuser posted image user posted image in imam jutri že pripravljen stroj perila,da bom lahko sprobala sušilcauser posted image user posted image

novo leto bomo kar doma vsi 3 skupaj,kar nam full velik pomen

tinchy a sta se vidla preselila??Ker se mi zdi,da si enkrat govorila,da živiš s taščo??
Pa full lepo,da imaš že morfologijo.Men je bil ta UZ najlepši pa še spol se je takrat full lepo videluser posted image

Mož je dal Lejo spat in ga že ni 45 min iz sobe tko,da je vrjetn tud on zaspaluser posted image

sem gledala vmes mal BB pa mi gre Sandra prav na bruhanje,ženska rab resnično napotnico za psihiatrauser posted image

grem pod tuš

nočko

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
30.11.2010 23:02:23   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
ženska rab resnično napotnico za psihiatrauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

egleria - u bistvu je to mnde edin lokal v šempetru, k NI ob glavni cestiuser posted image pri Amon pravijo..... Poznaš?

punce, šiblem k mi je honi že zadremu.... k sma zmenjena za slončkanjeuser posted image

aja, martin je meu dons vročino.... je blo nazadn 38,5 pol je ratu pa kmal čist zdrežlav pa joku je, sm mu pa svečko dala pa mu je čist zbil. upam, da je ne bo nazajuser posted image user posted image

noč!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
1.12.2010 9:32:27   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

tinchy a sta se vidla preselila??Ker se mi zdi,da si enkrat govorila,da živiš s taščo??

Ne, nisva se preselila, sva še pr njemu kr ma sm mami in zaenkrat se štekamo. Tuki smo preurejal stanovanje. Al zakaj to sprašuješ, mi ni jasno?user posted image

sem gledala vmes mal BB pa mi gre Sandra prav na bruhanje,ženska rab resnično napotnico za psihiatrauser posted image

Jaaaa, sm res. Bouna na psihi 1000%. Js bi jo že zdavnej prbila, eno tako šamarčino d bi se mau umirila pa skulirala, čeprov to pr njej dvomm d se lahko.user posted image bogi njen bivši, kako jo je lahk trpeu 5 let?user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
1.12.2010 9:35:06   
Tincy90
Uhuhu, midva sva se učer z mojim tud tko lepo slončkala, nč zmenjeno že vnaprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
1.12.2010 10:48:12   
Aninchy
ijoooo jst sm pa mogla mojga prov silit k sm bla noseča user posted image user posted image user posted image user posted image pa od začetka še ne, ampak k sm mela pa ogromn trebuh pa sploh ni hotu! men pa hormoni tako delal tm spodi d sm znorevala zrom!user posted image sm se sam bala, da se je slučajn naveliču, pa da tud po porodu ne bo hotuuser posted image no, pa sm se HVALA BOGU zmotlauser posted image slončkava kadar lahkuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
1.12.2010 10:53:09   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
 slončkava kadar lahkuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image pr nas pa slončkamo takrat ko: sm js za(on je itak zmer zauser posted image ), ups barvo je vrglu, ko je cajt oz da je tamala offuser posted image pa če me on kdaj presenet.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
1.12.2010 14:53:53   
egleria
aninchy nimam pojma kje je to.. js poznam samo one ob cesti. zato pa sprašujem kje je da js ne vem za njega..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
1.12.2010 20:09:05   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

aninchy nimam pojma kje je to.. js poznam samo one ob cesti. zato pa sprašujem kje je da js ne vem za njega..

user posted image user posted image user posted image tam ko je Izba (merkator) pa greš mimo pa po hribu dol in je na desniuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
1.12.2010 21:19:30   
ninkica
heeejuser posted image

Dan je za nami.Smo bili pri naših popoldne na obisku in šli smo po nekih opravkih.Dopoldne sem pa pekla piškotkeuser posted image user posted image

Leja že pančka,jaz sem se stuširala samo še lase si moram it posušit.

Tinchy-enkrat sem zasledila,da živiš s taščo pa sem avtomatsko mislila,da živite v hiši pol pa k si rekla,da si v bloku sem pa mislna,da ste se preselil,..user posted image

Midva tudi sexava kadar pač lahko,ne morva si umislt recimo sred dneva k je tamala pokonc.user posted image user posted image Sva pa v času nosečnosti ogromno user posted image ,ker je men osebno full pasal,mojemu pa tud.Le položaje sva prilagodila trebuščkuuser posted image user posted image

Jutri imam dopoldne predavanje tko,da se vrjten nč ne javm, pop mamo pa za Lejo UZ kolkov.

lep večer

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
1.12.2010 21:35:14   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

IZVIRNO SPOROČILO: egleria

user posted image user posted image user posted image tam ko je Izba (merkator) pa greš mimo pa po hribu dol in je na desniuser posted image

evo zdej mi je pa malo bolj jasno.. user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
1.12.2010 21:56:34   
innes4
Ojla punce user posted image

Evo po doooolgem času sem se spravla tut kej napisat user posted image upam, da se me še spomnite user posted image sm bolj lene sorte, pa se težko kej spravim k pisanju user posted image berem vas pa redno user posted image

Na seznam me nč dajat, ker se morm najprej potrudt, da se bolj redno oglašam, ker prej si ne zaslužim user posted image

Naš mali raste, je mel dva dni nazaj "tapolovnični" rojstni dan user posted image pa sva isti dan mela tut posvetovalnico, je dobu pikico in je svoj mini rojstni dan preživel zelo tečno user posted image

Je pa rekla dohtarca, da je sicer zdrav, ampak da ma mal probleme s preveliko težo user posted image jah, kaj naj nardim..ma res 9300g, ampak jest ga ne morem na diete dajat..sej bo zgubu k se bo plazt začel..jest sm bla tut ekstremno debel dojenček, pa sem zdej suhica (no mal po porodu je še ostal, upsuser posted image )..
Nč, nej bo za po dolgem času dost, jutr se pa potrudm in premagam lenobo, pa spet kej pišem user posted image
Aja, da ne pozabim...Tincy iskrene čestitke za nosečnost user posted image jest ti še nisem čestitala..no, bolje pozno kot nikoli,an user posted image

nočko user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
2.12.2010 14:20:58   
Tincy90
Oj!

Kako smo dans? Joj, pr nas je tko mrzlo, brrr.
Ja innes lepo, da si se nam oglasila, končno bi se lahk reklo.user posted image hvala za čestitke.user posted image tud ti maš že velikega korenjaka, zgleda luškan na slikci.user posted image

Ma nvem kaj bi napisala, pa grem, sm tok sm pršla pošpejatuser posted image , če se kej dogaja pa vidm d bol ne kt ja.user posted image pridne bodite pa možičke ubogite.user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
2.12.2010 18:37:01   
naja7
vidim, da pridno user posted image user posted image , pr nas to že 3 tedne ni na seznamu user posted image user posted image user posted image , ker mam js probleme s svojouser posted image začela sem s KT in kr vsak dan je za čajno žličko, pravijo da je to normalno po enoletnem premoru in da nej ne zganam panike ampak men gre na živce, tolk ko sn prej nestrpno čakala, da pride, zdej komi čakam da gre ker je neznosno in pol sem tut js neznosna.... upam da se zdaj ko bo redna 8 dnevna pavza KT da se ustali, čene grem spet tečnarit Guser posted image user posted image user posted image da mi da neki bol močnega....
Vidim da je danc tu zatišjeuser posted image user posted image , nč grem pospravlat zdej ko mala dremucka, da pospravim našo štalo, ker je OBUPNO user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
2.12.2010 19:02:59   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

....da pospravim našo štalo, ker je OBUPNO user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin je bolan in itak vso pozornost posvečam njemu - no sej jo zmeriuser posted image ... tak da moj mini flet je trenutno TOTALNO v razsuluuser posted image joj, morm ituser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
2.12.2010 20:00:21   
tix
evo, bom spet poskušala bit malo bolj pridna.

Sicer sem vesela snega ampak mi je smotan kej ven ne mormo, živim pri gozdu tam pa ne plužjo, da bi ga pa nesla je pa kar malo pretežak user posted image

Me pa kar živcira sicer je res šele 5m star ampak GH uvajam že en mesec in ne poje nič - krompir, koreen, banane, bučke, jabolka, riž, polenta - NIČ, flaše ali magičnega lončka noče posledično danes že cel dan visi na joški, me je že čist sčrpal pa še vedno joka, ma ne vem kaj ga matra, se moram malo potožit.user posted image

Aninchy upam da sumljiva vročinakmalu izgine user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?