Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
js tud učer nism šla nč s tamalo vn kr je blo čist čudno vreme, ful pihalo, dž padov pa je nehov pa spet padov pa kr neki uglavnm no. Za dans bomo vidl kako bo, itak pa počas ne bom več mogla s tamalo vn kr je enostavno ne morm več po teh trapastih štengah u bloku nost, mi je pretežka.
pa učas se tko kobil, bi bla tko pa tko pa tko pol pa mami reče mir pol je pa seveda trma ne.
nvem kko bomo to uredil, da bo tamalašla na svež zrak, kr balkona pa nimamo.
js upam, da jim bo ušeč kr sploh nism znala skup sestavt.
nikjer nč pametnga na netu. Ma še mal pa bo že novo leto, marička. Me prov zanima, če bomo kam povabljeni al bomo letos tud doma. Lani sploh nism mela filinga d je silvestrova noč k smo bli sami trije doma, sm TV pa pijača.
no pa tud če bomo pa same z Aliso pa bomo densale na TV program k bo zihr spet čist u kur**.
ma svoj lokal, pa itak za novo leto najbl laufa
smo mel par let nazaj zaprt, pa nam je blo pol tk dolgčas
pa od začetka še ne, ampak k sm mela pa ogromn trebuh pa sploh ni hotu! men pa hormoni tako delal tm spodi d sm znorevala zrom!
,ker je men osebno full pasal,mojemu pa tud.Le položaje sva prilagodila trebuščku