Tincy90
|
Ovde sam, ovde sam! Nism hotla nč prej napisat k nism vedla, če bom spet sama seb pisala. sm že od sedmih pokonc, živa budilka me je vrgla s postle, beri mali hudič. zdj bom šla pa počas kuhat, da bo lih skuhano dokler moj pride s službe. Pismu, pa js res ne vem več al sm kronično utrujena al kaj je to...tok sm zmatrana vsak dan, brez energije, sploh pa ob večerih k je najbol pomembno d se mal k mojmu stisnem pa khm khm , pa js odpovem, in mi je toook bed! to vstajanje ponoč mi je pustilo posledice očitno, čist sm crkjena, čeprov se trudm nekak neki iz sebe spravt d kako energie prvlečm vn iz sebe, ampak je to premau. sm že razmišlala d bi šla do zdravnice pa ji povedala situacijo, bi mi kake tablete dala, čeprov to mi tud ni najbol ušeč ta varianta. Ah... Drgač pa skoz gledam čez okn kdaj bom kako snežinko vidla, pa še kr nč, no sm zvedla d bo popoudne pa nad vso državo spet snežilo tko da jupii!! Ej, a ste slišale za uno hudo prometno nesrečo na dolenjski avtocesti k je udeleženih 34 osebnih in 2 kombinirana vozila?? Verižno trčenje, bogi ljudje!! trije so umrl, dost jih je pa poškodovanih. Pa glih zdj pred prazniki, đizs. Na 24ur si lahk preberete kej, če vas zanima.