|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
4.12.2010 23:07:50   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009)
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7, (**21 let**) - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image honey*, (**21 let**) - BRINA (22.6.2010)
user posted image tamchy, (**21 let**) - TJAŠA (23.3.2009), (PDP: 17.7.2011 user posted image )
user posted image tinncyka, (**20 let**) - TAJA (24.1.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 10           user posted image - 1 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.12.2010 8:44:41   
egleria
tincy zdej si pa dobila milo za drago ha? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj bojo pa vaši otročki kaj dobili za miklavža?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.12.2010 8:51:17   
Aninchy
Martin bo dobiu magičen lonček pa nove dudeuser posted image

No, moj fant se je končno pozdravu, upam, da mamo zdej dost za neki časa...
jah, staranje....user posted image men se zdi d tok teče čas nooouser posted image se mi zdi da se je komi rodil, pa bo že 6 mescov staruser posted image to je že POL PORODNIŠKE!!!!user posted image user posted image pa sej po eni strani sm vesela, da si končno najdem en šiht, d si bomo lohk še kej več prvoščluser posted image je pa smotan da končam ravn z junijem, jst hočm polet na morje, ne pa na šiiiht!!!user posted image

še pišm kej.... lpuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.12.2010 9:23:21   
Tincy90
Egleria ma ja.user posted image user posted image user posted image sm d js ga nism dražla dva tedna oz tri tedne skupi, ampak en tedn pred RD.user posted image sj on men zdj vrača duplo oz truplo, hahaha.user posted image user posted image user posted image am za miklavža je naša dobila ene klučke, potem neko pojočo žirafo (ni pliša), neko pojočo ladjo pa poganjalca.user posted image mislm d bo to kr za dva strica, ne sm za miklavža. Sm kaj k se js ne morm upret d ji ne bi še pa kej kupla, tko da itak še kej dobi.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.12.2010 9:27:38   
Tincy90
Če že gledamo porodniške: moja "porodniška" se bi potem že mogla potečt, sm k ne delam je nimam in sm doma kolkr čm.user posted image itak bo pa treba enkrat it delat. Ma zaenkrat mi je tko lušno d sm doma in HB lahko folgamo.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.12.2010 9:41:51   
Aninchy
Punce,

ena od naših majčic, se je odločila, da naredi nov forum, konkurenčen RR, glede na tole štekanje zadnjih nekaj tednovuser posted image zdej pa zbiramo IME (lepo, mladostno, rahlo odštekano)user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.12.2010 10:37:50   
Tincy90
Po resnici povedano, ne štekam kako ime bi rada in za kaj točno ga hočš.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.12.2010 12:54:54   
innes4
Ojla user posted image

Pr nas je pa miklavž že dons nosu (knjigico z zvoki, krožničke Winnie the Pooh, parklna iz kruha in eno plišasto ovčko), ker gre jutr moj user posted image delat v Italijo, pa ga do četrtka zvečer ne bo domov user posted image tko bo delau zdej do nadaljnega in sm ful ful žalostna user posted image sicer bo poj v petke frej, ampak vseen to ni to, če bom več kot pol tedna skos sama z malim...si bom mogla omislt kkšnga ljubimca za čez tedn user posted image user posted image user posted image

Za božička bo pa od naju s user posted image dobu pametnega kuža..že čaka v omari user posted image

Drugač ma pa Tim od včerj po telesu ene rdeče pikce, pa zdej ne vem al so kkšne norice user posted image ker od hrane ni, ker nismo nč novga poizkušal zadnje dni...no sej če ne bo bolš jutr pokličem k dohtarju, pa ga grem pokazat..

Porodniška...jest sicer ful, ful uživam ker sem doma z malim, samo po drugi strani pa komej čakam, da si najdem službo, da gremo končno na svoje..živimo z mojmu bratm in mami, in z mami sva si velik v laseh user posted image , drugač se mava ful rade, sam jest ne prenesem utikanja v mojo vzgojo in to ona rada počne..prizna pa ne user posted image

Tincy...user posted image user posted image čestitke za user posted image user posted image user posted image jest mislm, da je nekaj najlepšega, če maš parček doma, pa ni važno, a je najprej punca, pa poj fant, al obratno..pa še tko mala razlika bo in bo sploh super..midva z bratm mava 1,5let razlike (on je starejši) in se ful ful dobr razumeva že skos..tko da to je res zakon user posted image   Pa še VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DANuser posted image user posted image

evo pa še ena slikica mojga user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil innes4 -- 5.12.2010 12:56:01 >

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.12.2010 13:13:12   
donna22
innes4, kakega lepotca imašuser posted image user posted image

Naša je tudi lani dobila pametnega kužka za božičkauser posted image
Drugače pa imam podoben problem, z mamo se štekam, po drugi strani sma si pa tudi pogosto v laseh, ker se preveč vtika v določene zadeve, sploh pa vzgojouser posted image Tak da jaz tudi upam, da bomo enkrat nekje na svojem.

Glede otrok pa je tak, jaz imam tudi brata. Je fajn, če maš parček, enako je pa fajn, če imaš 2 punci ali 2 fanta - pač z mojega vidika. Meni je vseeno, kaj bo v drugo, mojemu pa tudi, bi bil s še eno punčko več kot zadovoljenuser posted image Mi2 z bratom se drugače tudi ful razumeva.
Dandanes se več toiko ne gleda na spol, pa poznam kar nekaj družin, ki so zelo zadovoljni, da imajo npr. 2 punčki oz. jim je celo bolj všeč takuser posted image Sploh vse, ki jih poznam, ko so v zadnjem času zanosile, imajo drugič isto kot prvičuser posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.12.2010 13:25:03   
ninkica
me je dol vrglouser posted image

smo pojedli kosilo,mož in tamala sta šla spat.user posted image

Miklavž bo prinesel Leji magični lonček,igračo,riževo kašico in nekaj oblačil jo pa čaka vse v peharčkuuser posted image Kaj bo dobila od babic/dedkov,stricev/tetk pa še ne vemouser posted image

porodniška...jaz sem študentka.Tko,da glih ne uživam doma mi je pa čist fajn tko kot je,..

bratje/sestre jaz imam še 2 brata in 1 sestro tko,da smo štirje.In je full fajn.Z sestro sva si večkrat v laseh,ker ima ona hčerkico staro 3 leta in misli,da vse veuser posted image user posted image
Z mami/taščo se pa super razumemuser posted image user posted image in jim dam kmal vedt,da Lejo vzgajava samo midva in noben druguser posted image

moram šibat,popldne dobimo obiske in sem bila že dopoldan pridna in sem spekla srnin hrbetuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.12.2010 13:56:01   
donna22
ninkica, ti pa si pridnauser posted image A rada kuhaš, da take specialitete delaš?
Jaz sem tudi študentka, letos sem absolventka. Lani nisem imela kaj dosti dela na faksu, je pa bilo vsake toliko. Sem se pa zdaj res polenila glede šole, katastrofauser posted image

Uf, vas pa je bilo dosti, 4 otroci so že kar redkost. A so vsi starejši od tebe?
Lepo, da si tvoja mama in tašča dasta tako rečtuser posted image Pri nas moraš ponovit vsake toliko, da za nekaj časa hasne ... Pol pa jovo na novouser posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.12.2010 14:27:23   
ninkica
donna,jaz full rada kuham kosilo in vedno nekaj novega probam.Pečem pa skoz sama piškotke,jih tudi kupimo ampak zelo redko.Dobesedno uživam v tem.user posted image user posted image
kadar pridejo pa obiski pa vedno spečem kak slan prigrizek ali pa kaj od sladkega,..

Moj brat je starejši od mene 10 let,sestra 9 od bratca sem pa jaz starejša 9 let.Imamo kar veliko razliko,ampak važn da se fajn zastopmo.Imam pa jaz hčerko in sestra.Tko,da so 2 sestrični po moji strani.

glede faksa..ko sem bila noseča sem imela res zelo veliko voljo.user posted image Sem naredila izpite z povprečno oceno 9.Zdaj se pa tud trudim,da bolj čimbolj uspešna.

Grem še po dnevni pomituser posted image

user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.12.2010 15:38:55   
donna22
Uf, si pa res pridnauser posted image
Jaz se v kuhinji ne počutim glih domačeuser posted image Pri nama kuha predvsem moj, jaz vskočim, ko je pač potrebnouser posted image user posted image

Imate pa veliko razliko, res. Mi2 z bratom sma dobra 4 leta razlike, pa se tudi ful štekama.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.12.2010 15:50:42   
Tincy90
Da še js uletim v to debato o sestrah/bratih. js mam pa u bistvu polsestre, mami ma iz prvega zakona dve punci tko da smo tud pr nas same babnce. Razlike so pa tud dost velike, z najstarejšo smo 13 let, z drugo pa 7 let. Ma dokler nismo mel ****rije pr nas doma smo se kul štekale, zdj odkar sm pa js pr mojmu pa kar je blo vse z mojimi starši se pa ne morem s ta srednjo sestro (js jim rečm sestre), ker je ona pa ful z mami "povezana", ful držijo skupi in prov vid se kko mt dela razliko med nami. Kar me zdj ne mot več oz se ne oziram na to, sm prebolela. Z najstarejšo se pa skoz ok razumemo. Ma kaj naj rečm, js mislm d bi se super z njimi štekala, če bi ble mlajše, tko pa sm js najmlajša in grem po zadnji modi, zto me pa tud težje razumejo starejše. Ma pr nas je cela zmešnjava, ne znam bolj pojasnt. u glavnem js sm vesela, če mam čim manj kontaktov s ta srednjo sestro. Na splošno ne morm rečt d mam super odnose z mojo družino, ker nimam, so neki solidni odnosi, da se razumemo nekak in smo si na neki poti. Kolk časa bo pa ta pot zdržala, da je ne bo prej konec, bomo pa vidl. Ne me zdj narobe razumet, mi je kul d se pogovarjamo, bolš kt pa d se grdo gledamo in ne pogovarjamo, sm tko kt je blo pa učasih d je bla še neka ljubezen med name, pa lahko rečm d je js ne čutm več. Ampak to sm itak že prebolevala eno leto tko da mi zdj ne more kr tko neki pridt do živga. Upam, da nism zdj kr neki spalamutla.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.12.2010 15:51:52   
Tincy90
Pa so šli smejkoti k sm kopirala, kr neki.user posted image
Še glede kuhne, js rada kuham, ko me prime.user posted image drgač rajš prepustim tašči k odlično kuha.user posted image kako pecivo pa to to pa js nism za to.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.12.2010 21:58:42   
Tincy90
Jeeeeeeeeee, Gena je šov vn!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.12.2010 22:05:57   
tix
kva ste se razpisale user posted image sinko je dobil za miklavža copate, pa prvič sem ga posedla v primma papa stolček user posted image user posted image

porodniška sem tudi študentka, trenutno bolj doma user posted image pa čisto paše, se mi tud ne mudi delat, sicer skromno ampak nam lepo gre itak pa upam na še enega kmalu user posted image

Imam 10 let starejšo sestro pa se čist dobro razumeva user posted image

PA vsem decembrkam VSE NAJBOLJŠE  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.12.2010 22:08:59   
Tincy90
Hvala za čestitke innes in tix!user posted image tix tako se govori, še enga hmal naštimat.user posted image innes ti maš pa lepzga lepotca.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.12.2010 22:22:41   
tix
nisem bla čist prepričana al sem za Geno ali Ines, ah naj zmagajo Slovenci user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.12.2010 23:46:14   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Če že gledamo porodniške: moja "porodniška" se bi potem že mogla potečt, sm k ne delam je nimam in sm doma kolkr čm.user posted image itak bo pa treba enkrat it delat. Ma zaenkrat mi je tko lušno d sm doma in HB lahko folgamo.user posted image

Edino denarja zdaj ne bo več, menda imaš starševski dodatek, ne? To ti zdaj poteče, ker je mala stara skoraj 1 leto, tak da ga ta mesec več ne dobiš. Tak da porodniška v smislu denarja ti je potekla, vsaj do aprila nouser posted image Če pa tak lepo sfolgate, pa je itak super, kar tako naprejuser posted image

Jeeej, jaz sem tudi vesela, da je Gena šel venuser posted image

tincy, zakaj me ne vpišeš na seznamček, itak skoraj največ čvekamuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
6.12.2010 9:40:46   
Tincy90
Ne mislm nč pisat in komentirat dokler se ta RR oknčk k pišm vanga ne skulira. Kr neki mini črke mam, nimam nikjer na voljo barvo pisave pa kr neki. Se tipkamo.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
6.12.2010 10:22:02   
davorjeva pikica
tincy- oprosti za malo zamude...vse naj naj za b-day user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
6.12.2010 10:32:45   
Tincy90
Evo barveee!user posted image hvala davorjeva pikica.user posted image

Am donnči povej podatke pa si gor ane.user posted image sm ti  že takrat prvič k sm pisala pr nas rekla d te bom dodala pa si neki cincala.user posted image bravo za pogum.user posted image user posted image
Ja keš bo poniknu do aprila.user posted image nč zato, pa ne da ga mamo v izobilju, ampak preživel bomo.user posted image

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
6.12.2010 14:29:18   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Evo barveee!user posted image hvala davorjeva pikica.user posted image

Am donnči povej podatke pa si gor ane.user posted image sm ti  že takrat prvič k sm pisala pr nas rekla d te bom dodala pa si neki cincala.user posted image bravo za pogum.user posted image user posted image
Ja keš bo poniknu do aprila.user posted image nč zato, pa ne da ga mamo v izobilju, ampak preživel bomo.user posted image

Hehe, a si mi že rekla, če me dodaš? Se ne spomnimuser posted image

Podatki so itak v podpisu - Zala rojena 2.7.2009, jaz pa bom 8.12. stara 24user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
6.12.2010 17:13:22   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**20 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009)
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7, (**21 let**) - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image honey*, (**21 let**) - BRINA (22.6.2010)
user posted image tamchy, (**21 let**) - TJAŠA (23.3.2009), (PDP: 17.7.2011 user posted image )
user posted image tinncyka, (**20 let**) - TAJA (24.1.2010)
user posted image donna, (**24 let**) - ZALA (2.7.2009)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 11           user posted image - 1 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?