innes4
|
čer Jooooj dons pa je en obupn dan...skos dež, pa Tim cel dan tečn za popi jest nevem, a je možno da čut, da ni atija doma ker drugač je ful navezan na njega..ah teli trapasti šihti Pa očitno ga jest ne znam dat fajn spat, ker sm ga mogla od 20h pa do zj že dvakrat mirit k je jokal pr mojmu nikol ne joka, k ga skos on daje spat ko je doma.. za take "desce" tix...bravo za par žličk naš obožuje gh, mleko pije samo še ponoči (2x po 90ml) BB...jest tut gledam, ampak samo po tv zvečer, mi je bla včerejšna oddaja zakon pa tut men je Murko kr ušeč ratov...mislm, da prizna, da bl glumi kt poje, mah on je ubistvu ful pametn, k ve kakšni smo ljudje, sam da mamo kkšnga "znanga" za opravlat, pa smo srečni...pa čimveč o njem osebnga preberemo bl smo srečni ja taki smo (po večini) slovenci...najbl nas zanima kaj ma sosed aninchy...super ideja mamcenakupu.si...kdaj pa bo nastal ta forum? naja7...čestitke za 4. mini rd biba88...moj je tut 6mescov star, pa že čist sam sedi, skor nikol ne pade ampak se pa ne obrača še iz hrbta na trebuh..pa o plazenju ni niti sledi še Tim je drugač ful u izi (po men ) če hoče kkšno igračo, pa da ni na dosegu njegovih rok, se bo pač igral s kkšno drugo, ker njemu se ne da mal potrudt, pa se stegnt,da bi jo zagrabu mam pa občutek,da bo on bl po riti puzal, ker da bi se on igral na trebuhu..ni šans. Sam sedet hoče skos..jah eni neki prej, drugi drugo, an no tole pa je zj en roman za pred spanjem noč pa eno bolho za pomoč