|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
6.12.2010 17:14:26   
Tincy90
Donna js sm te kr že postarala.user posted image ne zamert, sm zadne cajte bol lena s tem seznamom.user posted image nvem al je sm men dans tko zaspan oz čudn dan al je še kateri?

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
6.12.2010 18:09:55   
naja7
ni sam teb tinca, jaz sem taka k bi me tank povozu, cela lena pa zdelana, boli me glava, m krče mam take da mi bo vse vn potrgalo..... dost jamranjauser posted image user posted image user posted image danc mamo pa mi 4 mesce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jeej

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1902
6.12.2010 18:26:13   
Tincy90
Hhahaha, kera prijava, da ti bo vse vn potrgalo.user posted image user posted image vse najboljše za 4 mesce!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
6.12.2010 18:43:06   
naja7
ma dej če me zvija, ko da grem še enkrat rodit, so še hujši ko predn sem zanosla, al pa sem sam pozabla kolk kruti znajo bituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
6.12.2010 19:06:24   
Aninchy
hej hoj punce!

ma sm že pozabla kaj na oni strani piše, pa vem da sm mela neki za komentiratuser posted image user posted image user posted image

user posted image - mah men od začetka ni blo sploh hudo k sm KT mela... prva M po prenehanju tablet je bla pa user posted image

Pia - vse naj naj za rojstni mesec!user posted image user posted image user posted image user posted image

AJA!!user posted image

Tinča - delamo novo spletno stran (isti šmorn k RR)... pa da ti povem še boljš: tej strani se reče ringaraja.net, me pa iščemo ???.net/com/si nwm kajuser posted image komprende?user posted image
No, uglavnm, smo že našl ime... zmagu je MOJ  (!!user posted image ) predlog mamcenakupu.siuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
6.12.2010 19:11:44   
Tincy90
Js sploh ne vem kko je to met krče pa M.user posted image me zanima kdaj jo bom pol dobila spet po porodu.user posted image

Ej, Ninčula bom šla poferbcat to mace na kupu.user posted image ful dobr si se spomnla, svaka čast!user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
6.12.2010 19:13:06   
Tincy90
Pr men teh mamc ne najde.user posted image lool, mace ahahahahaa!user posted image user posted image se pardoniram, mamce.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
6.12.2010 19:19:04   
naja7
men tut ne najde, a je to šele v nastajanju al kako user posted image user posted image user posted image
js pa brez KT sem mela krče, da sem skup padala pa so jih KT omilile pol smo tko zanosli zdaj ko je pa nazaj pršla je pa spet za znoret......

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
6.12.2010 19:20:28   
Aninchy
user posted image sej ti jih ne more, če je še v izdelavi user posted image sej pol bomo mele pa varnostnike na "vratih" user posted image user posted image sej bote lohk kupile dostop za samo 5€ na mesec in bote lohk spremljale "šov" 24 ur na dan!user posted image (kao BB, da ne bote resn vzeleuser posted image )

aja...

včerišnji BB - men se zdi, de je bla osenarca totalno nasekana včeri v oddaji???user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1909
6.12.2010 19:24:32   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: naja7
men tut ne najde, a je to šele v nastajanju al kako user posted image user posted image user posted image

Si, sinjora! user posted image Sedi, pet!user posted image
Tinči - šus... nazaj v klop!user posted image user posted image

js pa brez KT sem mela krče, da sem skup padala ...

user posted image user posted image user posted image OMG, a clo tk hudo je lohk??user posted image čist beduser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
6.12.2010 19:33:27   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Si, sinjora! user posted image Sedi, pet!user posted image
Tinči - šus... nazaj v klop!user posted image user posted image

(žvižgam siuser posted image ) lalala, sm že navajena tega oz sm bla.user posted image user posted image sm probavala bit geek pa mi ni šlo.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
6.12.2010 19:34:27   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

včerišnji BB - men se zdi, de je bla osenarca totalno nasekana včeri v oddaji???user posted image

Haha, yes yes Osenarca & Co. user posted image user posted image user posted image ma veš d mi je Murko ušeč ratov.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
6.12.2010 19:35:31   
Tincy90
K smo že pr BB...je katera prjavlena (tko kt sm jsuser posted image ) in mogoče ve kako je zdj to z odjavo? A te takoj odjav al potem na koncu mesca?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
6.12.2010 19:43:14   
Tincy90
Bejbe...dejte mi povedat, katere se ne oglašajo več, da jih brišem s seznama. Mi gre na jetra k gledam tok poun seznam.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
6.12.2010 19:49:57   
Tincy90
Aja, glede oddaje učer...men je bla do zdj najboljša.user posted image user posted image upam, da bo še finalna oddaja zakon.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1915
6.12.2010 20:01:54   
tix
lep pozdrav babe, morem pohvalit sineta,da je danes pojedel par žličk jabolka user posted image  user posted image   za zvečer bom pa prvič poskusila ene riževe kosmiče če bodo kaj držali ker 5x na noč pa skor nebi ustajala, če ni ful nujno user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1916
6.12.2010 20:13:22   
Tincy90
Čestitam tixica.user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
6.12.2010 20:43:59   
tix
hehe, pa še zdele je ful tegale "rižolinota"pojedu, to bomo spal user posted image

Tincy a to si prav iz Mirne, mate zdej novo občino user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
6.12.2010 21:01:44   
egleria
tix kaj vam je fajn ko rižolino "zaleže" za celo noč. pri nas more bit že keksolino, vanilino itd user posted image
ojoj kaj ve to gledate.. js za BB še slišat ne morem..
drugače je pa res čuden dan. me že skos glava boliuser posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
6.12.2010 21:03:38   
ninkica
hej mamceuser posted image

ste bile pa danes fullll pridne s pisanjem.user posted image

Da vam najprej opišem današnji dan:Zjutraj sem letela v trgovino,potem sem kuhala kosilo in dopoldne je sestra in mami ter nečakinja prišla po Miklavžauser posted image

Popoldne so pa prišli svak(od moža brat)z družino ravno tko po Miklavža.In mi smo dobili ogromno stvari za Miklavža in to pomeni,da smo bli vsi 3 full pridniuser posted image user posted image

Glede BB.. jaz ga gledam,ampak ne tko redno,da bi si pa kupila ta dostop pa ni šans(to je moje mnenje)

tix super za prve žličke GH.

naja7 čestitke za mini 4 meseceuser posted image user posted image user posted image

tok za zdej se slišmo in vidmo kasnejuser posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1920
6.12.2010 21:33:50   
biba88
a ste me že pozable...sploh nimam časa za pisat...zdej nama pa tv ne dela in bi mogla dobit komunikator od siola ampak ga ne morš kupt in ga idioti pošlejo sam po poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in morš 14 dni čakat....NIJE KUČA DOM BREZ TV...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no malček je dougčas...drgač je pa moja punca zaenkrat fulll pridna spi od 8-11ur na nočuser posted image noče pa veliko jest in me mal skrbi ker je že vmes mela obdodbje ko se ni nič redila ima komaj okoli 6200g verjetno še malo manj velika je pa okol63 tok kt sva jo doma merla no starta je pa 6 mesecev....jutr mamo kontrolno tehtanje...pa čmo videt kaj bo reku dohtar user posted image

mi se mamo fajn smo miklavževali in mi je moj user posted image naredu za miklavža tako leseno za kruh!!! in je tokk lepa... jest sem njemu helikopter na dalinca ker je pač še en velik otrokuser posted image user posted image user posted image čez eno leto že vidim kt bo tamala pršla k meni pa rekla mami ati mi je spet igračko vzel... pol bo pa ati po riti jih dobiuuser posted image user posted image user posted image user posted image

tincy
jest se ne javljam sam neeee me zbrisat bom bolj pridnauser posted image user posted image user posted image pa vse najboljše!!!!!!

M jest sem mela prvo po porodu avvvvvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvuser posted image user posted image user posted image user posted image zdej je pa v redu

user posted image

SEDENJE naša pri 6 mesecih sedi po ene 30sekund pol se pa zvrne al nazaj al pa postranuser posted image plazi al pa puza pa še nič kdaj to začnejo user posted image

moja sestra je 6 let mlajša pa sva kot rit pa srajcauser posted image user posted image pa z mami mojo tut smo kt ene mušketirke sploh ko gremo v šoping z dedijevo denarnico hahahahauser posted image user posted image

BB ga ne morm spremlat nimam tvuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
6.12.2010 22:34:14   
Tincy90
Biba ne skrb, ti zihr ne greš dol s seznama. Šle bodo tiste k so se sm parkrat (al pa še to ne!) javle.

Kar se tiče pa otrokovega razvoja (puzanje, plezanje, sedenje, hoja,...) ne mormo vse dajat v isti koš. Bo že, ko bo mala prpravljena. Eni decembrčki že hodijo sami, naša še ne in se tud ne obremenjujem s tem, ker bo shodila (še vsak je pa bo tud ona) ko bo sama pripravljena na ta korak. Pa ne silit otroka v karkoli, naj se sama razvije, pa ni važno kolk časa bo zato rabila. Moje mnenje.user posted image

Aja, pa če ti pupa noče jest naj potem saj dost pije. Sj če se pa to vleče pol pa itak k zdravniku.

Ej sm vi pa res nimate sreče. Tv, pa prej je biu še comp pa še neki k si že dostkrat pojamrala, če se ne motm.user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
6.12.2010 22:34:38   
Tincy90
Aja hvala za čestitko.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
6.12.2010 22:35:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: tix
Tincy a to si prav iz Mirne, mate zdej novo občino user posted image user posted image

Ja prov z Mirne sm, sm slišala ja da bo kao občina. Ni nekega navdušenja, ne vem kaj bom js mela od tega.user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
6.12.2010 22:39:32   
innes4
čer user posted image

Jooooj dons pa je en obupn dan...skos dež, pa Tim cel dan tečn za popiuser posted image   user posted image jest nevem, a je možno da čut, da ni atija doma user posted image ker drugač je ful navezan na njega..ah teli trapasti šihti user posted image

Pa očitno ga jest ne znam dat fajn spat, ker sm ga mogla od 20h pa do zj že dvakrat mirit k je jokal user posted image pr mojmu nikol ne joka, k ga skos on daje spat ko je doma..user posted image za take "desce" user posted image user posted image

tix...bravo za par žličk user posted image naš obožuje gh, mleko pije samo še ponoči (2x po 90ml)

BB...jest tut gledam, ampak samo po tv zvečer, mi je bla včerejšna oddaja zakon user posted image pa tut men je Murko kr ušeč ratov...mislm, da prizna, da bl glumi kt poje, mah on je ubistvu ful pametn, k ve kakšni smo ljudje, sam da mamo kkšnga "znanga" za opravlat, pa smo srečni...pa čimveč o njem osebnga preberemo bl smo srečni user posted image user posted image ja taki smo (po večini) slovenci...najbl nas zanima kaj ma sosed user posted image user posted image user posted image

aninchy...super ideja mamcenakupu.si...kdaj pa bo nastal ta forum?

naja7...čestitke za 4. mini rd user posted image

biba88...moj je tut 6mescov star, pa že čist sam sedi, skor nikol ne pade user posted image ampak se pa ne obrača še iz hrbta na trebuh..pa o plazenju ni niti sledi še user posted image Tim je drugač ful u izi (po men user posted image ) če hoče kkšno igračo, pa da ni na dosegu njegovih rok, se bo pač igral s kkšno drugo, ker njemu se ne da mal potrudt, pa se stegnt,da bi jo zagrabu user posted image user posted image mam pa občutek,da bo on bl po riti puzal, ker da bi se on igral na trebuhu..ni šans. Sam sedet hoče skos..jah eni neki prej, drugi drugo, an user posted image

no tole pa je zj en roman za pred spanjem user posted image

noč pa eno bolho za pomoč user posted image user posted image

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?