Tincy90
|
Da še js uletim v to debato o sestrah/bratih. js mam pa u bistvu polsestre, mami ma iz prvega zakona dve punci tko da smo tud pr nas same babnce. Razlike so pa tud dost velike, z najstarejšo smo 13 let, z drugo pa 7 let. Ma dokler nismo mel ****rije pr nas doma smo se kul štekale, zdj odkar sm pa js pr mojmu pa kar je blo vse z mojimi starši se pa ne morem s ta srednjo sestro (js jim rečm sestre), ker je ona pa ful z mami "povezana", ful držijo skupi in prov vid se kko mt dela razliko med nami. Kar me zdj ne mot več oz se ne oziram na to, sm prebolela. Z najstarejšo se pa skoz ok razumemo. Ma kaj naj rečm, js mislm d bi se super z njimi štekala, če bi ble mlajše, tko pa sm js najmlajša in grem po zadnji modi, zto me pa tud težje razumejo starejše. Ma pr nas je cela zmešnjava, ne znam bolj pojasnt. u glavnem js sm vesela, če mam čim manj kontaktov s ta srednjo sestro. Na splošno ne morm rečt d mam super odnose z mojo družino, ker nimam, so neki solidni odnosi, da se razumemo nekak in smo si na neki poti. Kolk časa bo pa ta pot zdržala, da je ne bo prej konec, bomo pa vidl. Ne me zdj narobe razumet, mi je kul d se pogovarjamo, bolš kt pa d se grdo gledamo in ne pogovarjamo, sm tko kt je blo pa učasih d je bla še neka ljubezen med name, pa lahko rečm d je js ne čutm več. Ampak to sm itak že prebolevala eno leto tko da mi zdj ne more kr tko neki pridt do živga. Upam, da nism zdj kr neki spalamutla.