|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
24.11.2010 17:01:51   
ninkica
js tut ne razumem takih ljudi ko so krepko čez 20 pa še zdj mami za kiklo drži al pa ji na joški visi, js sem že pr 18 bla na svojem svoj dnar služla itd itd in sem ponosna nase
IZVIRNO SPOROČILO: naja7

se popolnoma strinjam.Jaz sem šla od doma pri 16 letih in nikakor ne obžalujem.Stara sem 20 let in imam prekrasno hčerko in moža in s študijem sem izredno zadovoljna.user posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
24.11.2010 17:02:19   
ninkica
kako je pa to ven vrglouser posted image user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
24.11.2010 18:37:58   
Tincy90
Bravo tud zate ninkica!user posted image user posted image user posted image user posted image

Js sm šla od doma pri 18, kmal zatem maturirala, vmes že zanosila in evo zdj mam prelepo hčerko k ratuje živ hudiček.user posted image veselo pričakujem/o drugega člana in sm res neskončno vesela, da sm tko mlada postala mami.user posted image glede naprej za šolo se ne obremenjujem zdj, kr tud ne mislm it naprej študirat, ampak če bo kej bo padu kak tečaj al pa neki d se lahk službo dobi kr mam splošno maturo. O tem bomo razmišlal, ko bo pršov čas za to.user posted image jooj, js pa letos, že čez par dni okroglaaa!user posted image zwanzig Jahre đizss.user posted image me prov zanima kaka darila bom dobila, hahahaha!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
24.11.2010 21:19:01   
egleria
aninchy a sploh ne pije več mleka al kaj? ma vse obroke GH?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
25.11.2010 10:40:04   
Aninchy
Hej hoj!

Ful mi je všeč, da ste mal na hitro opisale svoje "življenske zgodbe" user posted image - sm dala pod narekovaj, ker se tok sliši k da se tle zbiramo ene 70letniceuser posted image

No, moja je odtenek drugačna...user posted image

Jst nisem šla od doma (sem še kr tam prijavljena), živim pa pri fantu eno ulico stran od našihuser posted image tak da sem vsak dan tamuser posted image razumemo se super, če bi živela tam, se ziher ne bi tokuser posted image user posted image skupi sva že od mojga 15. leta (1.letnika), k njemu sem se "preselila" ko sem nardila maturo in sva si uredila eno tako mini gnezdece pri njegovih - bo treba kmaluuuu večat, pa ne vem kok (finančnouser posted image ) No, potem sem si iskala delo, nič pametnega našla, delala sem pa itak skos, no pol sem zanosila, še delala do 8. mesca v lokalu (ne prašte kok sm bla na konc že počasnauser posted image user posted image ) ampak j**** ga, dnar je prišu prav! Zdej sem pa lepo na starševskem dodatku, tak da pol veste, kolko lohk od svojga našparamuser posted image madoniš sm se razpisala....user posted image

egleria - točno tak! midva imava zdej vseh 5 obrokov goste hrane, ampak zjutraj in zvečer mu delam razne linote, ker se mešajo z aptamilom, da vsaj neki mleka dobiuser posted image iz flaše niti slučajno noče več pituser posted image samo čaj, pa še tistega zdaj začenja pit po lončku.... uff temu našmu falotku se čist preveč odrastit mudi al kajuser posted image user posted image user posted image

punce, lep dan! danes bo Martin prvič oblekel zimski kombinezon!user posted image

oujea oujeaaa u prvem je objavlo!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
25.11.2010 10:50:56   
egleria
aninchy probi mu dat po lončku mleko. lahk pa da mu preprosto ne odgovarja več aptamil (al kero mleko mu kupuješ). ker je absolutno premalo to kar dobi preko mlečnih izdelkov. kaj pa P pravi na to?
Patrik tudi ni maral AM, ampak sem bla vztrajna in zdej sem dosegla to da je celo navdušen nad njim. sem se pa kr dolgo trudila pa kupovala različne aptamile, Hipp mleko ipd. na koncu sva pristala na mleku od DM-a babylove. in tega ma najrajši..
no zdej mam pa problem kk ga odvadit od tega user posted image tk da še kr nimama 5 obrokov GH na dan user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
25.11.2010 10:54:17   
Tincy90
Hoj hoj!user posted image

Ma pa sej ma usaka posebno, lepo zgodbo kako je zdj na svojem, tko al drgač.user posted image user posted image hmm, naši se pa nč ne mudi odrastt, ker mi z magičnega lončka noče pit, s kozarca pa tud ne kej preveč, je tkoj vse okol nje mokro namest njeno grlo.user posted image ma bo že, še vsak do zdj je nehov s flašo pa bo tud naša.user posted image

Naši sm pa letos že oblekla kombinezončka in je tok smešna v njem.user posted image je bl bajsasta pol.user posted image

Pr nas je tko leeep sonček, megla je še zmer, ampak sonce pa nabija! Upam, da bo jutr res sneg! Ouje, ouje, ouje!user posted image user posted image user posted image user posted image ma da nas zamete.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
25.11.2010 10:58:22   
Tincy90
Ej, babureuser posted image , do kdaj pa mora tak mejhn otročk pit posebei mleko? Naša ma pa rada alpskega k ga ji razredčm, HB nimam s tem problemom. Vsak večer dobi flašo po 250ml. Spet mi je pa začela nekam mau jestuser posted image , nvem kaj jo je spet pičlo. Zdj delam spet tko kt sm že enkrat, da počakam da mi sama pove (začne bit sitna pa kao joka) kdaj je lačna, kr se mi zdi brezveze d odpiram kako kašo al pa k ji zmiksam kar je skuhano pol moram pa stran vržt.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
25.11.2010 11:01:31   
Aninchy
Ja mleko naj bi do enga leta...
egleria - men je rekla P, da naj na aptamilu ostanem.... Pa ravn zdej, k morm na dvojko prestavt, mi je začel bučke luštuser posted image ma baje da je kr pogosto, da začne zavračat mleko ko dobi gosto hranouser posted image sej tisti linoti so kul... itak nardim mleko pa pol mal tistga not, sej to je tud mlek, sam je pač z dodatkomuser posted image

pa spet je u prvem objavlo!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
25.11.2010 11:12:51   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

pa spet je u prvem objavlo!user posted image user posted image

Ja, ker je mejhn post in ne klobasa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
25.11.2010 11:21:34   
naja7
pa ker si huite napisala pa prlepla, če pa jajcaš ko js, pa vmes še 500 drugih stvari delaš pa ne objavi u prvo...
midve sva pa probale žličko riževe kašice in ni nič kaj navdušena nad njo, jo je kr vn pluvala, tako da bomo še kak teden počakali pa s korenčkom pol začeluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
25.11.2010 11:30:37   
egleria
aninchy na dvojko ni treba takoj prešaltat ko je 6m star.. je bolš kak mesec ali dva še počakat. vsaj tako sem jaz slišala od drugih. sam moreš računat na to da ti bo vedno bolj začel zavračat mleko. zmeri bolj gosto bo hotel. mogoče ti bo celo mlečne izdelke začel zavračat. zato mu moreš pokazat da si ti glavna ne on user posted image ma me sploh ne vemo kok so taki mejhni pametni pa kok nas okoli prsta sučejo user posted image sploh pri hrani..

tincy
a ti ji še daješ AM? js mu bom počasi ga ukinala ker bo itak zdej 11m star. in tisti ki grejo v vrtec z 11m že tam pijejo alpsko mleko..

punce kje ste kaj kupile kombinezončke??? jaz  ga za Patrika nikjer ne dobim user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
25.11.2010 12:51:21   
Tincy90
Egleria kombinezončke lahk kupiš v BC, Kiku, Pikapolonci, trgovini Chicco (sm ta je ful draga, je pa res dobra kvaliteta-vem iz izkušenj k ga mamo mi), po mojm bi ga mel tud u Leclercu, pa H&M.

Mleko ji še skoz dajem ja, ne več od Hippa, ampak alpskega mešam z vodo. Ga zlo rada pije, učas ji morem prov mleko dat kr čaja gospodična noče.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
25.11.2010 12:52:35   
Tincy90
Mi smo dal že sprehodek mim, tamala je lepo zaspala, js pa kle zdj mau trcjalm.user posted image brrr, je pa mrzlo zuni, čeprov sonce ornk sije, sploh ne moreš gledat.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
25.11.2010 17:07:28   
ninkica
ojla baburce

mi smo dali tudi že sprehod čez,je bil full lep sonček.Jutri je pa res sneg napovedanuser posted image

nimam kej dosti časa(upam,da razumete)sem imela danes predavanja.Sem dala zjutraj kosilo kuhat potem sem bila na faksu in ko sem pršla domov smo letel pa ven na sprehod na sonček.

Sem šla danes po faksu v trgovino in sem kupila nove bunkice za smrekco in pa nove lučke.ker so mi lučke crknle bunkice so pa že fučuser posted image

kombinizončki-jaz ga imam od sestre.Ga je pa takrat kupila v Lidlu.če se ne motim.Je pa 74 št. in mislim,da ji ne bo prov.Drugače ga pa majo v BC,Kiku,Mercatorju,..in še kje se bo našlo.
Jaz je nisem dala še v kombinizončka.Imamo zimsko vrečo in je full topla.

alpsko mleko-men se rekel P,da ko se začne dajat user posted image alpsko mleko,da se ga nič ne reči ampak da se uporabljala z nakveč maščobe.Z alpskim mlekom se lahko začne po 10.mesecu.

gh- midve še nisva zamenjali še nobenega obroka za celotno GH,ji dam GH potem se pa še vedno podoji.Bo pa 15.12 stara 6 mesecevuser posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
25.11.2010 17:13:42   
Tincy90
Tile P so pa res zanimivi, al pa na sploh lahko rečem tko za zdravnike. En tko reče, drug pa drgač. Kr neki. Men je pa naša P rekla d naj ji alpsko s 3,5 maščobe redčim z vodo. Bom jo zdj pri enem letu vprašala, če je kej novga.user posted image sva šta!user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
25.11.2010 17:15:14   
Tincy90

user posted image

user posted image Tincy90, (**19 let**) - ALISA (19.12.2009), (PDP:16.4.2011 user posted image )
user posted image biba88, (**21 let**) - IRIS (27.5.2010)
user posted image Aninchy, (**21 let**) - MARTIN (11.6.2010)
user posted image
nincy29, (**19 let**) - NIK (1.5.2010)
user posted image egleria, (**21 let**) - PATRIK (12.1.2010)
user posted image MalaNeli, (**21 let**) - NELI (22.10.2010)
user posted image ninkica, (**20 let**) - LEJA (15.6.2010)
user posted image playgirl, (**20 let**) - ELEN (22.5.2009)
user posted image BARBY_2007, (**22 LET**) - fantek, (PDP: 30.1.2011 user posted image )
user posted image tix, (**22 let**) - JAKOB (29.6.2010)
user posted image naja7, (**21 let**) - PIA (6.8.2010)
user posted image zvezdici, (**21 let**) - TIJA (26.3.2010)
user posted image honey*, (**21 let**) - BRINA (22.6.2010)
user posted image tamchy, (**21 let**) - TJAŠA (23.3.2009), (PDP: 17.7.2011 user posted image )
user posted image tinncyka, (**20 let**) - TAJA (24.1.2010)

Otročički user posted image :  user posted image - 5   user posted image - 10           user posted image - 1 + 1user posted image + 1user posted image

user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
25.11.2010 18:53:15   
ninkica
ja kokr berem tle po forumih vsaki mamici pediater pove drgač.
Jaz našmu full zaupam,ker pove res tko kot je.
Mam pa Weissa,če si slišala zanga.Je v NM ZD.user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Tile P so pa res zanimivi, al pa na sploh lahko rečem tko za zdravnike. En tko reče, drug pa drgač. Kr neki. Men je pa naša P rekla d naj ji alpsko s 3,5 maščobe redčim z vodo. Bom jo zdj pri enem letu vprašala, če je kej novga.user posted image sva šta!user posted image

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
25.11.2010 19:16:01   
Tincy90
Ja vem kater je ta, sm bla enkrat pr njemu pa mi ni biu ušeč. Js mam pa Zorc Ireno tud v ZD v mestu mi je pa tud ful uredu, prjazna, ma use tku k se spodob, kr tle v Trebnjem je sm ena pa še čez to ful jamrajo, no pa tud moj je biu pr njej k je biu mejhn pa je pol tašča zamenala pediatra. Ma sj so res kukr vetr zapiha eni.

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
25.11.2010 19:35:08   
naja7
kombinezončke majo v C&A ful dobre pa danc sem ji še v interšparo vidla sam men osebno nis bli neki vav, smo bli v šopingu v velenjo smo kr za vse družinske člane kupli božička in sem zapravila zgolj 40 evrov za 15 oseb user posted image user posted image user posted image s tem da sem še zase 3 vreče sckoko bonsov vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image spet se bom redila mav hehehehe
kupla pa sva vsakmo en lonček za čaj in notr bova nasula ene bonbono al pa kaj podobnega, več finančno nismo sposobni user posted image user posted image user posted image user posted image je treba šparat da bomo lahko avto kupluser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
25.11.2010 21:37:06   
Aninchy
naja7 - lončki so prav luštno darilo!user posted image user posted image user posted image jst obožujem lončke!user posted image pe večji k so, boljš je!!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
25.11.2010 22:03:18   
egleria
ma če sem bla vsepovsod pa ni kombinezončkov več.
v wenice so meli ful svetovne, pa ni več številk, v H&M tudi ni številk, v BC majo tok tanke da brezveze, v pikapolonico sem tud šla pa je rekla prodajalka da nič nimajo. v glavnem vse sem preiskala in nikjer jih ni user posted image
chicco trgovine pa mi nimamo blizu. razen če je kje v Celju.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
25.11.2010 22:23:28   
Tincy90
Ja pa mnde bodo še kej naročil pa dobil robe. Mislm kr neki, si pa res u smotani situaciji eglerči.user posted image sj bi ti js poslala kakega še neoblečenga, če bi mel u modri al pa kaki neroza barvi, sm nimam.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
25.11.2010 22:24:47   
Tincy90
Kaj pa, da bi prek neta kje naročila? Lahk bi ti ga pa js kupla kje pr nas, če bi zasledila kje kakega lepega pa ti pošlem, ti pa men nazaj denar. Če bi ti blo kul seveda.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 25.11.2010 22:25:09 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
25.11.2010 23:10:34   
egleria
ah bo že.. hvala tincy ker si pripravljena pomagat.. če najdeš kaj lepega se pa priporočam za kakšno slikico user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?