|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
8.12.2010 10:10:21   
honey*
Jutro user posted image
Noč uredu, čeprov ne glih tok super kot ponavad. Se mi ene par dni zbuja za dudico user posted image Ker zaspi z njo in potem jo zgleda pogreša ponoč... Oh, najraj bi jo kr ukinla ker jo ma itak sam za zaspat... Sam ne vem kako bi se tega lotla user posted image
donna- še od mene vse naj, naj user posted image
aninchy- no, G.P. sem na FB-ju, naša štručka je pa Brina (če si bolj po user posted image zapomniš)... Za profilno mam eno luštnomalo  pikico z roza trakcem na glavi-u bistvu isto kot jo mam kle pod nickom... hm, upam da ti je zdaj potegnil user posted image jst pa kr hitr povežem imena tu pa na fb, sploh če se iste zadevščine pišejo tu in na fb- npr. ko komu zobek zraste, ali je prehlajen ipd.
ninkica-pridna, da tkole obiskuješ predavanja, jst sm pa tooolk lena... kater fax pa delaš? kaj pa ostale? ste na faxih, SŠ, al delate?
tix- magar mi na ZS napiš ime pa priimek, te dodam na FB... Glede vozička... mi mamo Cam Cortina X3, je nekje od začetka 5.ga meseca v športnem delu in ful uživa ker vid ven in je kot šefica važna user posted image

Se slišmo*

< Sporočilo je popravil honey* -- 8.12.2010 10:12:26 >

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
8.12.2010 10:20:01   
davorjeva pikica
donna-vse naj naj :) user posted image user posted image

(odgovor članu honey*)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
8.12.2010 10:20:19   
biba88
donna vse najboljše!!!!!!!!!!!! veliko sreče zdravja otročkov...user posted image user posted image user posted image
VOZIČEK jest mam quinny freestyle pa je zakon do treh mesecev sem jo imela samo v športnem delu pol sva pa kupla globoko košarouser posted image k sva jo rabla 1 teden ker pol ni hotla več ležat...no sej bo pa za drzga otročka prov prišla k ga bom o naročiluser posted image
tix upam da se učke kmalu pozdravijo pa če maš svoje mleko ji ga našpricaj v oko res pomaga
user posted image mi to delamo kot upokojenci u glavnem če bi bla v domu za ostarele bi zniževala povprečjeuser posted image user posted image user posted image bl sam za praznike to delamo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
8.12.2010 10:31:32   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

user posted image mi to delamo kot upokojenci u glavnem če bi bla v domu za ostarele bi zniževala povprečjeuser posted image user posted image user posted image bl sam za praznike to delamo...user posted image user posted image user posted image

Tle se pa moram nasmejat k zmešana.user posted image user posted image user posted image za praznike, hahahaha!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
8.12.2010 10:32:24   
egleria
tix če še vedno spi med vožnjo je brezveze sedež dvigovat.. ko bo pa user posted image pripravljen (beri: bo zahteval več razgleda s protestiranjem), potem mu pa dvigni sedež user posted image
donna vse najboljše pa lepo praznuj!

Patrik je pa včeraj začel malo hodit od opore do opore samostojno user posted image user posted image user posted image user posted image največ prehodi dva metra user posted image in pol je čist vesel pa sam sebi ploska user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
8.12.2010 10:32:53   
Tincy90
Tix za gnojne učke pa res sm mleko iz joške pa bo tkoj dobr, boš vidla.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
8.12.2010 10:34:41   
donna22
Hvala, punceuser posted image user posted image user posted image

Bom kaj pokomentirala kasneje, če ne bo uspelo danes, pa ju3user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
8.12.2010 10:34:53   
Tincy90
Bravo Patrik!!user posted image user posted image user posted image
Mam eno vprašanje glede hoje...kako veš kdaj tamali shodjo? Učer mi je tašča rekla, da je tamala to že shodila. Prehod mi iz sobe v kopalnco al pa kuhno tud da se kdaj ne prime za kej. Zdj sm pa ratala v dvomih...user posted image na konc mi bo pa P rekla ja sj to je že shodila js pa še vedla ne bom.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
8.12.2010 10:49:56   
Aninchy
dona - jst tud za tebe vem, ktera si!user posted image user posted image no, pa še tuki

user posted image

tinč - jp, po moje je shodila!user posted image user posted image

user posted image - kadar nisma skregana tud po večkrat na danuser posted image pač ko je cajt... ampak trnutno sma si spt u lasehuser posted image user posted image

športni del - sm mela baby booma in smo prestavl pri 3h mesecih, ker je košaro PRERASTU!!user posted image ful je mala košara... no, pa itak je kmal začel žnarat not pa mi ni blo jasn, zakaj se kr naenkrat noče več vozit... pa sm se enkrat spomnla pa ga dala visok, je pa kuj utihnuuser posted image user posted image od takrat naprej skos sedi, ko pa zaspi, ga dam dol. če ga dam prej, začne protestiratuser posted image

hani - aha... zj pa vem!user posted image user posted image

eglerči - user posted image user posted image user posted image en hip hip HURA za Patrika!user posted image

šola p to... - srednjo sm končala, naprej nism šla, šihta pa tut nimamuser posted image torej opravljam delo: MAMICAuser posted image

mlek v učko - pr nas ni pomagal nič... se je samo od sebe pozdravlo po približno 2h mesecihuser posted image user posted image je pa res, da je blo to še od rojstva, ni blo nekega prav vnetja.
mislim, da ste vidle, da mam zadne dva dni nek fetiš za nike spreminjatuser posted image upam, da niste jezneuser posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 8.12.2010 10:51:15 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
8.12.2010 10:55:31   
Aninchy
tinčula - a ma alisa na tej sliki slinček nina + martin?user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
8.12.2010 10:56:56   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

tinčula - a ma alisa na tej sliki slinček nina + martin?user posted image

Ninčula ja ma ja.user posted image škoda k ni naša Nina pa ti maš Martina pa bi bla lih za skup, še na slinčku.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
8.12.2010 12:15:01   
innes4
donna...vse najboljše še tukej user posted image
Tincy..js tut mislm da je to že shodila, tko da bravo Alisa user posted image
pa seveda bravo tut Patriku user posted image

voziček..jest sm mela najprej PP pliko switch, poj sva pa avto zamenjala (mava zj tourana) pa sm si lahko prvoščla večji voziček in mam tko kt Tincy PP gt3 in je zakon..Tim pa tut skos spi v vozičku tko da mam skor čist spuščen, tko da je vzglavje mejčkn dvignjen..k se pa zbudi, ga pa dam višje, če je tečn.

joj punce, dejte mi neki povedat..Tim k sedi pa se igra, ga jest nč ne zalagam s kkšnimi povštri, ker res zelo redko pade. Pade sam takrt k hoče kkšne obrate delat al kva jest vem kva hoče user posted image no in doma moja mami čist skos komplicira, nej ga zalagam, da nau padu, da se lohk resno poškoduje user posted image pa da ma lohk posledice, bla bla bla...sam za moje pojme, se more otrok tut "naučit past", pa če ga bom skos zalagala tut tapravga ravnotežja nau dobu, a ni tko user posted image sej ne pade z enga metra..mal se butne, včasih niti ne zajoka in to je to....tiste, k mate že starejše doma, a ste jih ve zalagale s povštri?

< Sporočilo je popravil innes4 -- 8.12.2010 12:16:54 >

29.5.2010 je zame začel sijati sonček Tim***
21.5.2011 pa sem postala žena***
Vse lepe stvari se mi dogajajo maja <3<3

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
8.12.2010 13:09:16   
Tincy90
Innes, če je na postli recimo pa d ni obložen je lahk kriza, drgač pa če je na tleh pa sedi pa se dviguje al pa karkoli pa po mojm ne more bit nč hujšga. Recimo, pr nas smo zdj fasal tako orrrng buško na čelu k je hodila in se je neki afnala in baam ob mizo, HB ni blo joka, buška je fajn vn skočila, ampak sm dala obkladke pa z eno hladilno kremo sm jo mazala pa je dans že skor ni več. Pa da ne govorim kok ma kolena plava k se kdaj kr vrže na tla s koleni, ampak ona gre naprej je ne boli nč. Otrok se mora naučit past, čutt bolečino, ne pa da je ves "razmazan". Če je na tleh naj pada kokr sam hoče, če je pa recimo na višjem (postla, kavč) bi jo pa definitivno oblazinla, še zdj, kr to je pa res lahko zlo nevaren udarec, bog ne dej da si kak tilnik zlom al pa kej. Moje mnenje.user posted image

(odgovor članu innes4)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
8.12.2010 13:09:58   
Tincy90
No prov pol bom pa kr razglasilauser posted image : moja Alisa je shodilaaa!!user posted image user posted image user posted image bravo punčka moja.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
8.12.2010 13:35:48   
Aninchy
tinč - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja, smo že ugotovile!user posted image user posted image

ines - jp, tak ko je tinč reklauser posted image mogoče mu daš edino na tla tiste puzle, al pa kak armafleks al pa debelejšo dekno, glih tok, da če telebne, ni glih parket al pa kej tazga.... al pa mu daš okrog plišeke oz. pač mehke igrače, da če ga že zvrne, na neki mehkega priletiuser posted image neki ekstra ga pa res ne u vato zavijatuser posted image

sm mogla barvo zamenjat k so kr neke enakeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 8.12.2010 13:36:24 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
8.12.2010 15:22:29   
egleria
innes glede zalaganja boš pa mogla sama najbolj vedet. tud kakšne trde igrače so lahko nevarne če telebne z glavo direkt na njih. jaz mislim da če se lepo ujame na rokice da ga ne zalagat. če pa kr tk iz celega pade brez da bi se poskušal z rokicami zadržat, pa bolš da ga malo založiš. za ravnotežje naučit še ma čas user posted image itak čist v vato zavit ga pa tud ni treba ker to pol tudi ni dobro. delaj po občutku.
tincy čestitke Alisi user posted image user posted image user posted image user posted image otrok shodi ko se zavestno izpusti od opore in gre. tudi če se vmes pri drugi opori malo ustavi in si pomaga user posted image a to dela večino dneva al sam ob posebnih priložnostih? ker Patrik to dela sam ko je razpoložen za to user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
8.12.2010 17:01:41   
ninkica
nahitrco:
Patriku in Alisi čestitke za prve korake oz,da sta oba že shodilauser posted image user posted image user posted image

sedenje  mi Leje ne pustimo,da samostojno sama sedi,ker nekaj časa sedi potem se pa samo prekucne in glih ni treba da se kam udari,če res ni  treba.

Po kosilu sva šle ven za kako urco,zdaj pa tamala spi,jaz se grem pa k njej pocartatuser posted image user posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
8.12.2010 23:00:47   
davorjeva pikica
user posted image user posted image cestitke Patriku in Alisiuser posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
9.12.2010 13:22:30   
Tincy90
Ja kaj je zdj to mamice? Nobne nikjer, dokler se ne bom js javla se ne bo nobena al kaj.

Da vam povem sm učer doživela svoj šoping. No ni biu ne vem kaj, ampak ok. z mojim decom kje hodt je tud cela štala, pa ne to pa ne tja pa jaooo kam pa pol matr. kupt sva šla nov pisarniški stol u Harveyja, pol sva zavila še v Baby center sm tamali kupila za RD Medota pravljičarja pa tko za vsak dan 4 žabic k so tko k bodyji, ma ne znam razložit. pa seb sm šla kupt ene vijolčne žabe za pod obleko k jo bom mela na praznovanju. Pol sva šla še u gostilno kjer bomo mel fešto, da smo se zmenil za menije. In pol sva šla domov. doma sm pa tud bla pridna, sm pomila po tleh pa cune zrihtala, tamalo skopala, nahranila in je bla tkoj ura 11. Takrt se mi pa ni dal več na RR lazt.

Tolk od mene, še druge kej pište.
Aja, egleria me je neki sprašvala ne...ammm...kaj že...aja za hojo...hod že prov zavestno večkrat brez, da bi si pomagala, ma pa še svoje postanke.

Grem zdj si BB pogledat za nazaj k nism na tekočem.

(odgovor članu davorjeva pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
9.12.2010 13:23:25   
Tincy90
Ma **** of, zdj pa ni smejkičev k sm kopirala. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
9.12.2010 16:21:14   
Tincy90
Kje ste punce?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
9.12.2010 17:26:08   
tix
lej me user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
9.12.2010 17:39:58   
Tincy90
Juhuuu!user posted image user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
9.12.2010 19:56:08   
tix
ah nič se mi ne da, tale vreme gre res v skrajnostiuser posted image , zadnjič nisem mogla nikamor zaradi snega, danes sem mislila, da me bo odpihnilo...

a sem že povedala včeraj je pojedel že 60ml riža od milupa user posted image user posted image

A se že kaj na božič pripravljate? mah sem na srečo že nabrala user posted image sedaj se bom pa lotila voščilnic za okol pošiljat

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
9.12.2010 21:19:38   
Aninchy
heila!

tolk sam, da se javm, sma bla cel popoldne pri naših, zdej pa Marč omagu, jst bom pa glih zdej user posted image tak da gudnajt se tipkamo jutruser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?