|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
9.12.2010 22:09:50   
egleria
Patrik je bolančkan user posted image grozno res.. no zdej ko sem mu dala svečko je boljše. tak da zdej spi. upam da ne bo ponoči spet hudo

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
9.12.2010 22:12:09   
Tincy90
Bogi Patrik.user posted image naj se čim prej pozdrabi pa da ne bo prehuda noč.user posted image user posted image user posted image

Tix bravo za 60ml.user posted image user posted image user posted image

Grem tud js kr u postlo se mal k mojmu stisnt.user posted image se tipkamo jutr.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
10.12.2010 9:08:04   
tix
dobro jutro!

Za patrikauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
10.12.2010 11:02:05   
Aninchy
morgeeeen!user posted image user posted image

pr nas je v dveh dneh ves sneg pobral, zdej je pa kr naenkrat začel spet na fuuuul naletavat!user posted image user posted image user posted image Se že prijeeemauser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
10.12.2010 11:21:14   
emibu
Živjo!

Kak smo? Nosečke? poččutje? kaka nova?
jaah ka sem hotla rečt,aha no če še mamo seznamček jst nisem več 16 let ampak 17 user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep pozdrav Emibu!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
10.12.2010 11:24:16   
Aninchy
ja je še seznamček... tinči ga urejauser posted image aja, ni na FBju pa ni vidla da si mela rojstni dan, me smo pa tud očitno pozable povedatuser posted image no, vse najboljše še tuuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
10.12.2010 14:13:58   
tix
tak lep sonček bi šla kar malo ven, ko pa pogledam skozi okno ko se drevesa ful zibljejo me pa mine ... 

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
10.12.2010 21:58:18   
Aninchy
pr nas je tud pol fuuul posijal sonček, ampak je tud taaaak mrzu veter pihu da JOJ!!user posted image ampak sma bla vseen eno urco zuni, lep sprehodek sva dala čez pa še prababico sma mela zravnuser posted image je glih šla mal počivat ko sm jo klicala če grema na sprehod, pa je itak kuj vstala iz postle za pravnuka vse.... ITAKuser posted image

js sm si pa prejle glavo prala, zdej ma pa tok boli... me zmeri po pranjuuser posted image tk da mislim da grem v meževo počas... no, sej ura je že cajtuser posted image user posted image

nočko

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.12.2010 9:25:59   
Aninchy
morgeeeeeen!user posted image

kje ste punce?? Vidim, da se tinč ni nič javla, ziher protestira, ker vedn ona prva pišeuser posted image user posted image user posted image
mi smo pokonc že od pol 7huser posted image

jst kofetkam, Martin mi pa vse dol z mize meče.... normalno obično jutro pač...user posted image

pište kej čaaauu

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.12.2010 10:42:14   
Tincy90
Haaaj!

Ma maš prou Ninč, mau pa res protestiram.user posted image user posted image učer k sm šla na RR je biu sm koment na tvojo slikco k maš nove v albumu.user posted image mi je prou dougčas k se tuki gor nč ne dogaja, ko mam čas pa prletim sm pol pa vidm da ni kle nč od nč bi se človk kr zjokov.user posted image user posted image user posted image medve smo ble dans ponoč same k moj dela pa še dans tko da pride pol enkrat popoudne, js pa učer sama usa napaljena zvečer.user posted image ne vem kaj bi zdj delala, kaj bi kuhala, ma morm kopalnco spucat sm to bom že pol enkrat k me bo prjelo delo.user posted image pr nas je lep sonček, tamala mi kle razgraja v postlci, sm ji pržgala kr en program  dm sat in so jake muzičke.user posted image smo končno dobila to kabelsko od siola, je učer pršu majstr. Da ne govorim kok sm pol mogla luftat flet od njegovga smrada, ne morm drgač rečt kr je res smrdeu no, po čikih in švicu.user posted image

Grem zdj, bom dans bol čekirala, če bo kej akcije kle.user posted image lepo bodite!user posted image <-- user posted image user posted image pejmo na morje.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.12.2010 14:55:22   
donna22
Tincy90, če se ti klepeta, je najboljše, da greš na to temo: http://www.ringaraja.net/forum/m_5509158/mpage_1/key_/tm.htm , zgleda, da bo pravo sRRanjeuser posted image user posted image

Ne vem, če sem zasledila, kaj si dobila od tvojega za roj. dan?
Jaz sem dobila smučiuser posted image user posted image Pa od mojih 100 eur itd., tak da lepouser posted image user posted image Se splača imet vsake toliko RDuser posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.12.2010 15:40:03   
Tincy90
Donna darilo js dobim šele v soboto, ko bomo mel praznovanje. Uaaau, bravo za smuče.user posted image js sm tud probala smučat pa mi ne gre najbolš.user posted image

Ufff, je*bote hvala za link, se že usajam!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.12.2010 15:54:16   
donna22

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Donna darilo js dobim šele v soboto, ko bomo mel praznovanje. Uaaau, bravo za smuče.user posted image js sm tud probala smučat pa mi ne gre najbolš.user posted image

Ufff, je*bote hvala za link, se že usajam!user posted image user posted image user posted image

Jap, sem vidla. Svašta, kaj vse ne prebereš, ne?user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.12.2010 16:52:35   
egleria
tincy sej še sam en teden pa dobiš darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.12.2010 16:57:59   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tincy sej še sam en teden pa dobiš darilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Very funny!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sj se tolažm, da če sm zdržala dva tedna bom pa še tega ne.user posted image user posted image mislm me prov zanima, mora bit pa res neki posebnga to darilo, da čaka na to slavje.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.12.2010 18:10:09   
Tincy90
Zdj sm našla prvo temo kjer je pisala una zmešana baba glede otrok. Oktobrčki 2010. Sm še tam napisala svoje mnenje in res ne razumem kako lahko to ene kao razumejo. Pa haloooo kaj ti je kle za razumet, pol pa una za napotnco napiše tak post s smejkoti in ne vem še čim. Baje, da to zdj kroži še po FB. Sm rekla d bi mogl še na socialo poslat!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.12.2010 18:41:30   
Aninchy
Ja, sem vidla že dopoldne, se je šele začel odpirat..... pa NE MOREŠ NOOOO!user posted image user posted image user posted image sem prebrala zdej sam prvih nekaj postov, ker mi je dobesedno slab ratal od vsega! otrok ima VSO PRAVICO, da dobi hrano tud ponoči.... SPLOH PA, če je šele 2 mesca staruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.12.2010 18:52:50   
Tincy90
Ma ja stara, pa kako si upa kej tazga še napisat na forum in v njenem postu zraven stavka Pa ne joka 3h skupaj, si vmes vzame pavzeuser posted image . al pa tole  HB za dobro izoliranost :) se sprašujem, kaj otroci še delajo pri teh starših! Sj ta sociala zna itak samo takim nagajat ko ni treba!! Golazen! Drgač pa se mi otročka prov smilta no.user posted image user posted image user posted image bog ve kaj se jima še dogaja poleg tega.user posted image žalostno, da majo taki ljudje otroke, eni se pa trudijo pa jih ne morejo imet.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 11.12.2010 18:53:07 >

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.12.2010 19:09:57   
Tincy90
Evo, se že usajam na forumu Oktobrčki2010. Ne vem kaj so eni ko Sandra, da ne znajo sprejemat raznih mnenj in kritik.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.12.2010 19:10:30   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

btw tincy, sej (predvidevam da) odrasli zenski, ki se obnasa kot ena srednjesolka, tudi ne bi smeli dovoliti imeti otrok. samo svoje mnenje izrazam. ce nimas obcutka za soljudi, je bolje da se ne oglasas na forumih, kjer ljudje iscejo nasvete in pomoc.

Ne vem zakaj bi se js obnašala kot srednješolka, očitno maš ti neke predsodke glede nekaterih mnenj in moje mnenje je takšno kakršno je. Marsikdo ne bi smel met otrok, js zase vem, da sem svojemu otroku dobra mati, najboljša in boljša kot tista svojim dvojčkom, da nima tolk pameti u glavi kako se ravna z 2-mesečnim otrokom. Naj take stvari raje zase zadrži, ker s tem si samo sramoto in še kaj drugega dela. Ne vem kako lahko u takem postu vidiš, da išče nasvet in pomoč. Ona se še smeji zraven takega posta, žalostno kako eni zagovarjate tako početje s tem, da išče pomoč in ne vem kaj še. Sicer pa je škoda na vašem forumu o tem, ker vam je očitno to nekaj normalnega, da še verjamete v to, da išče nasvete glede tega. Prosm te lepo, vsak normalne človek se ob takem postu zgraža! Js mam velik občutka za soljudi, ki so psihično ok (tisti, ki niso so itak v ustanovi, da jim pomagajo) in oglašala se bom kjerkoli bom js hotla.

Da vam mal kopiram.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.12.2010 19:22:02   
naja7
omg, kir folk, kr napadla te je tinči.....

Js sem zadnje dni bol lena, se mi nič ne da me neki glava že 2 dni boli, pa še mala zahteva vso pozornost, še tisto k je ne morš dat tako da sm cele dneve zaposlena z animiranjem pa skakanjem okol nje, zganjam norčije, vožičkava kofetkava pr prjatlcah kuhava skratka vse delava skupi ker zadn teden ne zdrži tolk brez mene da bi na WC šla jo morem v ležalniku sabo nest
tolk za zdej, se vidmo in slišmo kasnej

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.12.2010 19:51:31   
Tincy90
Hja kaj čš, kr ženska ne zna nč pametnga povedat (itak, da se mora neki usajat u moje mnenje kr drgač ne bi bla zdrava) se pa spušča na nivo srednješolk pa ne vem še kaj. Primer je lahk sm emibu k ma 17 let pa ma otroka pa se bolj normalno obnaša do dojenčka in je bolj pametna kot pa ona k očitno jih ma več kot 20 let.
Ah, se mi smiljo take ženske k pol pa še verjamejo, da bo bolš, če bodo kej pozitivnega rekle tej ženski pa ne vem še kaj, a ona se tko neki hvali s tistim napisanim. Upam, da mi bo šlo to čim prej iz glave, če ne se me pazi donna.user posted image user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.12.2010 19:53:24   
Tincy90
Naja mi je to vse znano.user posted image naša gre zdj kr peške za mano na wc.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.12.2010 20:22:58   
egleria
tincy brezveze se obremenjuješ z oktobrkami.. škoda časa. si bojo mogoč nekoč same prišle gor.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.12.2010 20:55:20   
Tincy90
Ej al se ne obremenjujem zto sm tud šla stran od tm pa tud ne mislm več to komentirat.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?