|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
11.12.2010 20:56:56   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ej al se ne obremenjujem zto sm tud šla stran od tm pa tud ne mislm več to komentirat.user posted image

Super si se to odločla!user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
12.12.2010 0:33:43   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Ej al se ne obremenjujem zto sm tud šla stran od tm pa tud ne mislm več to komentirat.user posted image

Super si se to odločla!user posted image

Anede? Veš, to vem že tud če ti ne bi tega zdj napisala. Pa trcjalt se ti tud da, pridna punca.user posted image dj spoki na svoj forum, js sm že dala mer, se vid kdo je pametnejši.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
12.12.2010 8:05:12   
egleria
ma sj ne vem več zakaj se vse skupaj deli na to je "moj" forum in ono je "tvoj" forum. kolikor vem je RR javni forum in lahko vsak se registrira in vsak deli svoje mnenje na vsaki temi. mislim brezveze se mi zdi vse tole deljenje. vse tukaj smo mamice, nekatere to še bodo postale, ali pa tudi atiji delijo svoje mnenje tukaj na tem forumu (s tem mislim na www.ringaraja.net). in vsako mnenje je treba spoštovat, razen če že presega meje normalnega. user posted image
mamamajča mi pa ni jasno zakaj moreš bit ti nek "mirovni posrednik" tule vmes. naj se tista ki je napadena sama brani. ker čisto noben ne ve kako je pri njih doma - razen nje same. zato se mi zdi brezveze da dokazuješ nekaj česar še sama sebi ne moreš dokazat.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
12.12.2010 9:35:06   
mamamajča
Punce moje, nočem bit noben "mirovni posrednik."  Samo Tincy90 sem hotla pokazat, kako fino je, če hodi nekdo pametovat na en forum, ki se ga sploh ne tiče. Ni prijetno, a ne da?
Kar se tiče MissD, prosim pišite na temo, ki je za to odprta, nam oktobrkam pa ni treba gnjavit.
Ne zagovarjamo njenega početja, bog ne daj! Vseeno pa je ne bomo kar linčale, zato ker smo jo imele možnost spoznat in je, pred tem "dogodkom" dokazala, da je super in nadvse pozitivna mlada punca. Zdaj se je pač zgodilo, kar se je. Vsi smo ji dali vedet, da ni prav. Ampak vseeno.... človeku se ne odpoveš kar zaradi ene storjene napake, a ne?

Se opravičujem, ker smetim po vaši temi. Lepo se držimo vsaka svoje, bo najboljše...
Preživite lepo nedeljo s svojimi sončki!
Lp, Maja

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
12.12.2010 9:41:40   
egleria
jaz nisem enega komentarja napisala na VAŠEM TAKO IMENOVANEM FORUMU. in me jezi da se moremo tako delit. ker je forum JAVEN! to je bil namen mojega posta. a zdej če ste same oktoberke tam potem druge ne smejo pisat na VAŠO temo? mislim v kaj se je tale RR spremenil user posted image
mamamajča mene nič ne moti da si pisala sem. ker kot bom že 100000000ič napisala je forum JAVEN! in ste vse dobrodošle v tej temi! tudi tiste z drugačnimi mnenji. me oziroma vsaj jaz ne izključujem nobene posameznice z drugačnim mnenjem. če želi tukaj kaj napisati je dobrodošla.

Neposredna povezava do sporočila: 2005
12.12.2010 9:47:39   
Tincy90
Good morning!

Madona, js bi mogla it u Hollywood, če se že kle usak tko rad utika vame kaj bi blo šele tam, če bi kej pikantnega rekla.user posted image user posted image anyway, da ne bom spet js slabička izpadla pa pogrevala neki bednga kr se nekdo utika prov vame, ker povem SVOJE MNENJE na BILOKATEREM FORUMU, bom bla pridna ko miška in delila mnenje tam kjer mi bo nekdo reku, da ga naj. Yeah right, vic stoletja.user posted image

No sm se zbudila v lepo jutro obsijano s sončkom.user posted image bo še dodatna pozitivna energija dans.user posted image danes bomo mel za kosilo kr pico (na željo mojga) in bomo zajtrk kr preskočil.user posted image dans je mela mala ponoč spet neke izpade, pismo ne vem zakaj mi je jokala, reva. Al je kej tazga sanjala al pa kej, no sj pol k sm jo uzela s postlce pa mal stisnla k seb je blo bolš, sm ji dala še flašo, da je pila pol je pa zaspala. Sm to se mi je ene 4x zbudila. Upam, da bo dans ponoč normalno, se prav tm do ene 3x.user posted image

Se tipkamo še.

Neposredna povezava do sporočila: 2006
12.12.2010 9:56:05   
egleria
tinči a ji ti devaš alpsko mleko ponoči al še kr ono hippovo?
mmm pica.. lušte user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
12.12.2010 9:57:06   
mamamajča
Tincy90, ne daš se, ne?
Seveda lahko sodeluješ, kjer hočeš, tudi pri oktobrkah, vendar se pogovarjajmo o naših zakladkih, o vsakdanjih in lepih stvareh. O missD se pa dajmo tam, kjer je tema za to odprta. Može?
Imejte se skrajno lepo!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
12.12.2010 10:30:44   
ninkica
dan
Mi smo imeli 2 dni koline pa se nisem uspela nič javlat.
Smo super,smo zdraviuser posted image tamala je pravi dobrovoljčekuser posted image
Sem vas pridno prebrala za nazaj in sicer sem dobesedno ŠOKIRANA!!!!!
Mislim,naj si to stran oz stran oktoberk 2010 ogleda socialana služba!In potem se najdejo pametne forumašice,ki še to zagovarjajo.
Tinchy ti se javlaj na vsak post,če ti paše,ker teme niso zasebne ampak javne!!

sem brez komentarja...user posted image

Grem zdej za kruh zamesit,..

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2009
12.12.2010 11:24:25   
Aninchy
ielou!

najprej nej povem, da nism niti pogledla teme oktobrk, ker že to kar sem tle vidla mi je TU MAČ!! Upam, da se bo ta ženska kmalu zresnila, še bolj pa upam, da se bo že polegel ta prah oz. da se bo nehalo pisat o tem, ker gre po moje že v skrajnosti.....user posted image je pa hecno, ko se toliko mamic dobesedno KREGA, mislijo pa itak vse enako; torej, da ženska ni nardila pravc in da OČITNO rabi pomoč!
S tem je moje komentiranje te teme ZAKLJUČENOuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
12.12.2010 11:32:17   
naja7
ajme bože ej.... forum je javna stvar, če vam pa ne paše da kdo vaše poste bere pa komentira si pejte pa nekam drugam narest zasebno zaklenjeno skupino, al pa ne pište takih stvari k so zrele za konkretno psihiatrično in socialno pomoč!!!!!!!!!!!!!!!

opa opa, danc je pa finale BB, mi mamo za spremembo danc mav sončka sam mala šlafa, mami more pa kosilo skuhat, k je ata zjutr u službiuser posted image nej mav dela, da nema sam midve skos neka radnikauser posted image user posted image user posted image user posted image včeri sva tipi topi pospravle stanovanje in se morn pohvalt da je tko zdržalo glih 1 urouser posted image user posted image user posted image dokler ni šla v igralni center in nardila razdejanjeuser posted image user posted image user posted image

u tinčule kaj vse me še čaka vidim, da bo za mano šprancirala, moje cunje pa čevle nase vlekla se z mjimi ličili mazala ja bo še veselo, čeprav js bi jo kr tko malo skos mela k jo lahk stiskam pa cartam pa lubčkamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
12.12.2010 12:07:17   
egleria
naja ti si uspela vsaj eno uro zadržat pospravljeno stanovanje. men ga sploh ne uspe do konca pospravit ker mali vse sproti po svoje "pospravi" nazaj kot je bilo user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
12.12.2010 12:17:24   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

naja ti si uspela vsaj eno uro zadržat pospravljeno stanovanje. men ga sploh ne uspe do konca pospravit ker mali vse sproti po svoje "pospravi" nazaj kot je bilo user posted image

Podpis! user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
12.12.2010 12:31:59   
naja7
heheheehee, mi še čakamo na tte dneve,ko bo mala po svoje pospravlava....
oooo js bom zdej pa karamelno pito peklauser posted image user posted image user posted image ma tast jutr rd in je mahnjen na sladkarijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
12.12.2010 13:16:43   
Najki

Evo, se že usajam na forumu Oktobrčki2010. Ne vem kaj so eni ko Sandra, da ne znajo sprejemat raznih mnenj in kritik.

A ne da tincy user posted image . Tisti komentar sem ti napisala izkljucno za to, da reflektira tvoj odnos, pa te je takoj zapeklo, da te nekdo kritizira. In po vseh pricakovanjih si morala to raznest okoli, s cimer si samo potrdila moj point. Si prisla lizat rane sem s sinfanjem za mojim hrbtom?
Saj se lahko javljas pri nas, sam potem tudi pozri kritiko kot velika punca.

aninchy vse oktobrke smo mamici povedale, da se je napacno lotila zadeve in poskusale svetovati drug nacin. Moti nas pa to, da so zacele uletavat random bejbe s foruma, ki so morale prebirati prav vsak nov post na vseh forumih, da so sploh to izvohale in zacele pljuvati po njej in jo obtozevati, da je ena druga uporabnica ki je nevemkdaj nekaj pisala o dvojckih in take bedarije. Ko smo naenkrat imele 5 takih zensk gor, smo jim zatezile, da nam kvarijo temo in so sle odpret novo temo namenjeno pljuvanju. Samo se kar niso nehale na oktobrke hodit s tem namenom. Pa mi reci, da to ni srednjesolski pristop? Na koncu so se vse tako obrnile, da oktobrske mamice ploskamo pocetju mamice z dvojcki. Pa ce vse mislijo, da rabi pomoc, zakaj jo se bolj dol tolcejo?

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

Neposredna povezava do sporočila: 2015
12.12.2010 13:25:21   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

Tincy90, ne daš se, ne?
Seveda lahko sodeluješ, kjer hočeš, tudi pri oktobrkah, vendar se pogovarjajmo o naših zakladkih, o vsakdanjih in lepih stvareh. O missD se pa dajmo tam, kjer je tema za to odprta. Može?
Imejte se skrajno lepo!

Ne, ne dam se in mi dol visi, če komu presedam zard tega. Sm opazla na uni temi, kjer se kao lahko o tem pogovarjamo, da so vaši nasveti (oktobrk) tej "mamici" zelo pomagal, tko da sta otroka spet preživela isto noč kot pa takrat, ko je to napisala ta ženska, kaj jim dela oz bolje rečeno ne dela ponoči. In pol za tako žensko obstaja še lepa beseda, lepo te prosm. Ne vem, kako lahko sploh kaka ženska, ki je sama mama tako stvar normalno sprejme in "pametuje" tej ženski kaj naj naredi, ker se ona tega ne bo držala, če bi bla pripravljena na spremembo sploh ne bi tako delala z otroci. Mislm, bog pomagej pa še kaka sociala tema dvema otrokoma. Žalostno kaj se dogaja po svetu in da obstajajo za taka dejanja še razumljivi ljudje...

Neposredna povezava do sporočila: 2016
12.12.2010 13:26:47   
Tincy90
Punce, oprostite sm men to ne gre vn iz glave...na jok mi gre kaj se to dela z dojenčki.user posted image user posted image user posted image tolk je vseh bolezni, trpljenja in vsega hudega na svetu pol so pa ljudje še sami taki egoisti, sebičneži itd. ma ne morm verjet no...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
12.12.2010 13:29:06   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

tinči a ji ti devaš alpsko mleko ponoči al še kr ono hippovo?
mmm pica.. lušte user posted image

Dajem ji alpsko že neki časa. Ga obožuje.
Tud men se sline cedijo že ja, čakam še testo da vzhaja pol pa akcija.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
12.12.2010 13:32:45   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Evo, se že usajam na forumu Oktobrčki2010. Ne vem kaj so eni ko Sandra, da ne znajo sprejemat raznih mnenj in kritik.

A ne da tincy user posted image . Tisti komentar sem ti napisala izkljucno za to, da reflektira tvoj odnos, pa te je takoj zapeklo, da te nekdo kritizira. In po vseh pricakovanjih si morala to raznest okoli, s cimer si samo potrdila moj point. Si prisla lizat rane sem s sinfanjem za mojim hrbtom?
Saj se lahko javljas pri nas, sam potem tudi pozri kritiko kot velika punca.

Lej, briga me kaj si ti pa še kakšna mislte o men. Tist k me dobr pozna in ne po parih postih že ve kakšna sm. Misl si d sm otročja al pa da mam srednješolske fore, i don't give a fu*ck! Pogovarjajte se kar hočte oktobrke, zame ste itak odklop. Konc debate z vami oz s tabo.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
12.12.2010 13:45:32   
Najki

Hja kaj čš, kr ženska ne zna nč pametnga povedat (itak, da se mora neki usajat u moje mnenje kr drgač ne bi bla zdrava) se pa spušča na nivo srednješolk pa ne vem še kaj. Primer je lahk sm emibu k ma 17 let pa ma otroka pa se bolj normalno obnaša do dojenčka in je bolj pametna kot pa ona k očitno jih ma več kot 20 let.
Ah, se mi smiljo take ženske k pol pa še verjamejo, da bo bolš, če bodo kej pozitivnega rekle tej ženski pa ne vem še kaj, a ona se tko neki hvali s tistim napisanim. Upam, da mi bo šlo to čim prej iz glave, če ne se me pazi donna.user posted image user posted image

In ti se poskusas braniti s tem, da te nekdo ne more ocenit ali kritizirat po enem postu? Dej nehi nabijat no. Kar naenkrat se nekaj razburjas, ker se je nekdo vtaknil vate, je bilo pa vse v redu, ko si se ti vtikala v druge.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
12.12.2010 14:23:44   
mamamajča

Lej, briga me kaj si ti pa še kakšna mislte o men. Tist k me dobr pozna in ne po parih postih že ve kakšna sm. Misl si d sm otročja al pa da mam srednješolske fore, i don't give a fu*ck! Pogovarjajte se kar hočte oktobrke, zame ste itak odklop. Konc debate z vami oz s tabo.

Odraslo in zrelo, zaresuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
12.12.2010 14:46:54   
naja7
o kolk ste zoprne ej, odraslo in zrelo deluje vaša missD al karkol je že ne pa tinči  k ma že eno leto staro punčko in tega ni delala z njo niti ne katira izmed nas ker mamo poštimano v glavi, ve očitno pa ne da jo hodite brant....

Neposredna povezava do sporočila: 2022
12.12.2010 14:49:26   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Hja kaj čš, kr ženska ne zna nč pametnga povedat (itak, da se mora neki usajat u moje mnenje kr drgač ne bi bla zdrava) se pa spušča na nivo srednješolk pa ne vem še kaj. Primer je lahk sm emibu k ma 17 let pa ma otroka pa se bolj normalno obnaša do dojenčka in je bolj pametna kot pa ona k očitno jih ma več kot 20 let.
Ah, se mi smiljo take ženske k pol pa še verjamejo, da bo bolš, če bodo kej pozitivnega rekle tej ženski pa ne vem še kaj, a ona se tko neki hvali s tistim napisanim. Upam, da mi bo šlo to čim prej iz glave, če ne se me pazi donna.user posted image user posted image

In ti se poskusas braniti s tem, da te nekdo ne more ocenit ali kritizirat po enem postu? Dej nehi nabijat no. Kar naenkrat se nekaj razburjas, ker se je nekdo vtaknil vate, je bilo pa vse v redu, ko si se ti vtikala v druge.

A sm se js vate vtikala al pa v uno mamomajčo?? Dj grow up.user posted image a rab una miss odvetnika, da jo nekdo zagovarja? Šlo se je za njo in njej so bli vsi moji posti namenjeni pol se pa kr ene začnete usajat v eno k da svoje mnenje njej. Mislm kdo je pol tuki ne vem kaj. Če je že tko bi kvečjemu ona sama men lahko kej napisala ne pa ostale odvetnice. Pejte še mal študirat pravo.user posted image

< Sporočilo je popravil Tincy90 -- 12.12.2010 14:51:56 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
12.12.2010 15:20:08   
egleria
a vete kaj?? zdej mam pa že res dost! prav grozno je že! pa kaj ne razumete ženske da missD ne rabi kvazi odvetnic tukaj! naj se sama brani če se hoče! ona pa lepo po prešerno naprej. sej je niti gane ne! ve pa tukaj jo sam zagovarjate. naj se sama če ji je do tega! za mene ni nobena mučenica ker ni edina z dvojčki, in tudi če je že naredila takšno stvar in se z njo povrhu še hvalila na forumu naj tudi sprejme posledice!
v kaj se je ta RR spremenil res ne vem no!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
12.12.2010 15:36:51   
Tincy90
Se strinjam s tabo egleria in se ti opravičujem, če si bla zard mene kej slabe volje al pa kej, sm če mi pa take prbijajo se bom pa itak branila nazaj kr take bedne komentarje enostavno ne morm skenslat. Js upam, da bodo že enkrat dale mir in nas kle pustile na miru, js bom pa tud potem tiho, če ne bo noben drezov vame.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?