|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mlade mamice
21.11.2010 11:26:55   
Aninchy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jp, RR točno ve...user posted image

ej, tinca, js sploh ne morm vrjet, da si že ti tok nosečauser posted image ma se mi zdi, da si glih zanosla, zj bo pa že morfologija in touser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
21.11.2010 11:43:17   
Tincy90
user posted image k bi ti vedla Ninčrla kok gre šele men hitr, fjuuuu.user posted image mam že pounih 19.tednov, se prav d sm že u 20.user posted image user posted image stari mam spet une fore k posmilm na sam porod, če me ne bo razgnalu me bodo pa zihr spet rezal.user posted image se bojim tega kr vem kok je u prvič bolel...zdj sm ne vem, če te recimo spet drugič režejo, če te po istem al grejo na drugo stran...to mi je pa še večja panika zdj...morm se spomnt k bom pr G d jo uprašam. no drgač pa sj bom preživela in pol dobila drugo štručko v naročje, omg kok mi je to hudo, bom po mojm pouna adrenalina k bom mogla za dva skrbet.user posted image ja no, tko da kr vrjem, čim prej se sprjaznš tem bolš.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
21.11.2010 11:44:25   
Tincy90
Aja sm pozabila kaj sm našla u hladilniku.user posted image dans bo kr mesni sir (njamaaa) in pire.user posted image ka pa druge kej kuhate?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
21.11.2010 14:05:38   
egleria
ooo ste se razpisale.. mi smo meli kr navadno nedeljsko kosilo..
zdej grem pa seminarske delat user posted image bay bay user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
21.11.2010 15:44:48   
ninkica
hojla

Jaz sem danes kuhala govejo juho z vlivanci,pire krompir,pečene perutke in pečene kolbice ter radič s koruzo.Dopoldne sem pa pekla slane krekerje in huzarske krapke ter čokoladne huzarske krapkeuser posted image

Leja spi jaz pijem brezkofeinski kapučinouser posted image

Tinchy nič se ne sekiraj in ne misli na porod iz slabe plati.Vse bo OK in ko bo stručka zuni se bolečine kar poazbijouser posted image
V 20 tednu si že???Res gre zlo hitr čas,ma se mi zdi,da si nam včeri povedala da si nosečkauser posted image

lep danuser posted image

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
21.11.2010 16:05:40   
naja7
jao tincy res ti leti ta nosečnost, upam da fuuuuuuuuullllll uživašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo danes meli pečenko ala jaz ( čebula, česen(v začimbah), kumina, zemf in čillllliiiii) in pa krompir s čilijem vržena na pekoče danes, sj ni blo neki šorf sam mav se je pa okusla ostrinauser posted image user posted image user posted image po kosilcu so padle še kokosove kocke in kava user posted image zdej pa mala smrči  mi2 bova pa Knocked up film gledala user posted image user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
21.11.2010 17:15:00   
Aninchy
Pri nas je pa ati danes kuhal kosilouser posted image sicer ga ponavadi tašča, ker jst rabim čas za RR user posted image sej ne... ma ne vem, midva mama res čist za silo kuhnco za sebe, tolk da si nardima kdaj kej, kosilo pa vedno tašča pripravlja... itak sm jst bol šalabajzer kar se kuhne tiče, ampak za Martina pa sama delam vse, tk da se kr učim zraven počasiuser posted image
Aja, no dons smo mel obično nedeljsko kosilo, ampak moj ne bi bil on, če ne bi neke omakce za po krompirju skup spacaluser posted image sej je bla dobra, ampak men se zdi, da je biu sam poper
user posted image user posted image Martin je jedu pa prvič danes polento pa mleko (AM)user posted image pa (mojo) juho za predjed user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
21.11.2010 17:16:06   
Aninchy
naja7 - uff dobra si! jst že čink pekočo papriko v golažu težk prebavmuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
21.11.2010 18:16:10   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Ufff, naša pa tko rada gleda tv, sploh k je una reklama za Barnija al pa rafaelo.user posted image user posted image čist notr pade.user posted image drgač pa mamo po večini nonstop tv pržgan sm je ne zanima velik, sm nekatere reklame so ji ušeč.user posted image

naša tud obožuje to reklamo user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
21.11.2010 22:31:57   
egleria
joj Patrik pa ne pali na nobeno reklamo, na nobeno risanko.. nič.. sploh ne zdrži da bi neki dolgo gledal.
enkrat sva mu napravila cvetličnike na računalniku da bi videla če bo gledal. pa je blo 5 min zanimivo pol pa nič več. naslednjič pa niti eno min ni gledal..

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
22.11.2010 9:50:04   
Tincy90
Dobr dan!

Kje ste mamice?user posted image ej egleria, ne sekiri se, bo že kasnej pršlo to do njega d bo preusmeru pozornost na risanke pa to. Sj naša tud ne gleda risank ne nč, sm reklama kaka pa še to po mojm kr ji je zanimiva muska pa liki v njej.

Vam moram povedat, da sm učeri zvečer prvič začutila dve brcike od našega pikca. (zdj sm se kr navadla d mu bom rekla ON, čeprov bomo še vidl ne...user posted image ) In je biu tok lep filing, pr tamali mi je blo to tko dobr, zdj pa itak spet komi čakam, da bodo brce bol intenzivne.user posted image user posted image ful dobr res, sm mela srečo d je pol k sm rekla še mojmu d se me dotakne na bušiju še enkrat brcnu in je tud on čutu.user posted image ful cool.user posted image user posted image

Sm dans neki dobre vole pa nvem zakaj, čeprov vreme je vse prej kot lepo, ok.user posted image ampak važn d ni dežja. Pohvalno od onih gor.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
22.11.2010 10:52:50   
naja7
tincy super za brceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala bogu da donc ni dža, ker se bi mi že zmešalo po malem......
malo sem komaj uspavala je pravi lisica ratala, fullll ji je všeč naš kuža od hajdi in pol ji ga dam gor al pa zapojem in se mi neki časa reži v glavo naglas no pol pa jo že premami spanec in zdej smrči na sedežni jaz se pa veselo bašem s pica štručko in odkrivam ameriko na tv........ ker ni nč pametnega hehehee

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
22.11.2010 10:58:15   
Tincy90
Blaah, pr nas je pa dž zdj začeu.user posted image

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
22.11.2010 13:57:58   
ninkica
hojla

Tinchy super za prve  brcike.user posted image
Jaz sem pri Leji začutila prve brce na pred božični večer 24.12 in sicer sem bila v 18.tednuuser posted image

Midve s z Lejo sva danes že cel dan notri,dopoldne sem likala Leja je spala in še kako urco nazaj je deževalo.

Čez 15min pride dragi domov in se najeva in gremo v šopinguser posted image in po Miklavževa darilauser posted image

lep dan

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
22.11.2010 14:04:02   
egleria
dan..
js še kr delam seminarske.. se mi ne lubi user posted image
tk da se tipkamo kasneje

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
22.11.2010 18:26:17   
Tincy90
No, midve sva šle vn kr je dž nehov in tud mal sončka se je pokazalo.user posted image matr, sm še zdj pod vplivom učerejšnega BB-ja.user posted image sj ne rečm nč ne, men je zlatko ful kul in je res legenda, sm učer se mu je pa mal sfučkalu.user posted image kr skakov tm po studiu.user posted image user posted image o bože, care.user posted image

Egleria user posted image user posted image user posted image , da se boš lahko "spravla k seb"user posted image in mela moč za seminarske.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
22.11.2010 19:16:29   
ninkica
hojla
Mi smo iz šopinga.Nekaj smo dobili že za Miklavža neki bo pa treba še kupt.user posted image

BB-Mi2 sva ga učer gledala in moram rečt,da je men osebno že od samga začetka Zlatko zlo antipatična oseba,..In učer kake je zganju po studiu.Men ni blo nč smešnuser posted image

Grem zdej pod tuš potem pa dat že tamalo spat in jutri imam faks in to že ob 7.30huser posted image user posted image

lep večer

Leja 15.6.2010

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
22.11.2010 20:57:59   
Tincy90
Men je pa Zlatko edini biu najbolši v BB in mi je žov d je izpadu kr bi si sm on zaslužu dobit tist keš, čeprov mu ni do njega. Ma kaj js vem, učer se mu je res mau spipalo, sm se tko smejala zravn, ma mogoče mi je ušeč že zto k je Južnjak in js pa že od nekdaj palim na naše južne sosede.user posted image dobr d ne bo zdj to zvenelo d sm ji mela že nvem kok ne, ampak ene 2 "bluzaški" simpatiji + zdejšnji fant se štejejo med njih.user posted image drgač mi je pa zdj kul še k so ostal notr Ines pa Činč, no ajdi pa Maki, sm on je preveč velik zahrbtnež pa opravljivc. Mi je pa smešn, ko je v spovednici.user posted image

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1718
22.11.2010 20:58:08   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica
BB-Mi2 sva ga učer gledala in moram rečt,da je men osebno že od samga začetka Zlatko zlo antipatična oseba,..In učer kake je zganju po studiu.Men ni blo nč smešnuser posted image

No, vsaj ena k se strinja z mano!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma men je že od nekje druzga tedna začel it tok na user posted image
mislim jaooo kot da je 12 let star se je kregu z big bradrjem haloo user posted image mislim, ej, če ne misliš pravil upoštevat pejt pa vn, ne pa da tkle no.... jst sm rajš nano not gledla k tega hovdretauser posted image čeprav tud ona je prov svojga dnara vredna... jst da bi bla not z njo, bi vrjetn že pianino špilala, k bi ji direkt neki na piskerju razbilauser posted image user posted image

Ma ne vem, jst ne gledam oddaj, razn včasih mau poškilim... ob nedeljah ponavad gledam, k itak ne dajo druzga pametnga, da bi ja vsi to zijaluser posted image
mah... slaba reklama sem... grem rajšuser posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1719
22.11.2010 21:00:02   
Aninchy
ma mogoče mi je ušeč že zto k je Južnjak in js pa že od nekdaj palim na naše južne sosede.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejj, Ines je men tanartabulša! Činč pa kuj za njouser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
22.11.2010 21:03:22   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

ma mogoče mi je ušeč že zto k je Južnjak in js pa že od nekdaj palim na naše južne sosede.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ejj, Ines je men tanartabulša! Činč pa kuj za njouser posted image user posted image

A je*bi ga, tko je.user posted image user posted image
Ma ja, sm tko vesela d je Sandra nominirana in upam, da zgine vn k je ne prenesem. Si predstavlaš tako prjatlco met k moraš vse pazt kaj ji rečš? Omg, pa to njeno obnašanje, pa razvajenost pa trmanje pa še pa još ej.user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
22.11.2010 21:08:06   
Aninchy
Ma ne vem... men je Sandra je pa niuser posted image al je al ni mi je vseen... ji pa štejem v + že od začetka, da jih edina skos prepričuje, da se grejo kake igre in to, da je stvar vsaj malo interesantnauser posted image drugač se itak krneki vlačjo k megle tm po stanovanjuuser posted image ma krneki so, men se zdi da mi IQ začne kr padat, ko na BB šaltamuser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
22.11.2010 21:10:39   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

ma krneki so, men se zdi da mi IQ začne kr padat, ko na BB šaltamuser posted image user posted image user posted image

Se strinjam!user posted image js bom tožila pop tv, k so me zasvojil s tem BB.user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1723
22.11.2010 21:34:02   
naja7
heheheh vidim da ste čist v BBuser posted image user posted image user posted image user posted image js ga tut gledam z velikim veseljem, čeprav ni neki ful dogajanja, zlatko mi je šel že orng na bruhanje s tem svojim'prit ma mi ga poprav' pa temi svojimi forami in izivanjo, sam čudno mi je da ga niso steral u tri pisane marjetice, drgač pa men je činč d best.....
sandra je neka cmera razvajena, k se obnaša ko bi jih mela 10 in ji še krivga prsta ne smeš pokazat k se jokat začne.... GROZA.... upam da gre vn

zverinici panča, ata je ponoč že 6 dan zapored tako, da spim samauser posted image user posted image user posted image user posted image čist nenavajena, mami bo šla pa zaj hladilnik oropat ker sem tolk zluštana, da groza...
user posted image user posted image user posted image user posted image je že 8 dan sicer ne neki ful ampak vsak dan po mav, važen da me trga ne not kot me je včas user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
22.11.2010 22:28:14   
tinncyka

IZVIRNO SPOROČILO: naja7

heheheh vidim da ste čist v BBuser posted image user posted image user posted image user posted image js ga tut gledam z velikim veseljem, čeprav ni neki ful dogajanja, zlatko mi je šel že orng na bruhanje s tem svojim'prit ma mi ga poprav' pa temi svojimi forami in izivanjo, sam čudno mi je da ga niso steral u tri pisane marjetice, drgač pa men je činč d best.....
sandra je neka cmera razvajena, k se obnaša ko bi jih mela 10 in ji še krivga prsta ne smeš pokazat k se jokat začne.... GROZA.... upam da gre vn

se kar podpišem pod tole user posted image

drugače pa Tincy90 čestitke za brcike user posted image user posted image

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu naja7)
Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?